בית פורומים בחדרי חרדים

האם הגרי"ג לא מעודכן? או שגיחזי החצר מסתירים ממנו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2020 14:45 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
הקורונה עוד כאן וכנראה לעוד הרבה זמן ומי שיצפצף על ההוראה וישאיר את ילדיו בבית אני מאחריו .
וודאי וודאי יש טצדקי לא לשלוח ילדים ומי שחושש בהחלט עושה נכון.
לא ניהפך לבלזאים.בשום אופן לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוכל להסביר לי את הלוגיקה של דבריך?
אם היית אומר "הולך להיות חיסון בנובמבר, לא יקרה שום אסון עם עוד חודש אחד יישארו הילדים בבית",הייתי מבין.
אבל אם הקורונה כאן "לעוד הרבה זמן" אז זה רק סיבה להרים ידיים ולחזור כבר עכשיו לחיי שגרה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2020 14:49 לינק ישיר 

יקח עוד כמה חודשים לפחות ונכון קשה מאוד כשהזמן נמשך בצורה כזו ועדיין אינני רואה סיבה להקל בהרחקות ומסכה. לצערי ברוב הישיבות הקפסולות הן סוג של בדיחה עלובה ,לא הרמטית בכלל ואי אפשר להסתמך על זה.
ובמילים אחרות נגיד זאת הכי פשוט.הציבור לא שם מסכות ולא יודע לשים על האף.כמעט חצי לא שמים על האףולכן המגפה לא נעצרת. למעשה בזה זה מתחיל ונגמר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 21/08/2020 14:52:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2020 15:03 לינק ישיר 

המגיפה לא נעצרת כי לא מכסים את העיניים.

אפשר להידבק עם קורונה גם דרך העיניים.

לפי המלצת ד"ר פאוצ'י מהCDC צריכים להלביש גם משקפי שחייה בכדי להיות מוגנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2020 15:05 לינק ישיר 

אחזור שוב, הדיון איננו כרגע מה כדאי לעשות עם בחורים מבוגרים בעת רגיעה, ונזכיר שבחברון מדובר בבחורים מועד שישי שביעי שלומדים מצוין, אלא בהשלכתם בצורה ברוטלית ללא כל פיתרון וללא צורך בגלל סיבות שבמקרה הטוב הם מבישות, ובמקרה הרע הרבה מעבר לכך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2020 15:05 לינק ישיר 

.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 21/08/2020 15:06:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם הגרי"ג לא מעודכן? או שגיחזי החצר מסתירים ממנו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.