| נשלח ב-21/8/2020 13:15 |
|
| |
הרב ארוש: "בוודאות ראש השנה הזה הוא האחרון שיהיה בלי משיח"
מדבריו:
אומר לכם בוודאות
תזכרו מה אני אומר
ראש השנה הזה הוא האחרון שיהיה בלי משיח
ויכול להיות מאוד שעוד בראש השנה הזה יתגלה משיח
מי שמכיר אותי, יותר מארבעים שנה אני אומר שיעורים, לא דיברתי אף פעם על משיח, עכשיו זה דברים שכבר רואים אותם... לא יכולים להסביר., אבל בבקשה אל תפסידו.. כי השנה תקבלו מתנות שלא קיבלתם, אין, מי שיבוא לאומן יקבל מתנות...
אם נגיד בתור משל, אם בשנים הקודמות מי שהיה מגיע לאומן היה מקבל מיליון דולר, השנה מי שיבוא יקבל כמה מיליארדים, ואני יודע שכל מילה שאני אומר בשמיים ישאלו אותי, אני לא יכול להגיד סתם דיבורים, השנה יקבלו מתנות עצומות, לא להפסיד, לא להפסיד, ולא לפחד.
חז"ל אמרו לנו ששלוחי מצווה אינם ניזוקים, לא בהליכתם, לא בזמן המצווה, ולא בחזרתם, וזה רק על מצווה קטנה, על מצווה הכי גדולה שיש בעולם, זה המצווה הכי גדולה להיות בראש השנה אצל רבנו, אז בוודאי שאף אחד לא יינזק ואף אחד לא יחלה, ואף אחד לא ייפגעלצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=Xh9PUqB5Xz0
תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/08/2020 13:27:02
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 13:19 |
|
| |
בעניין התחזיות והנבואות, קטונתי
בעניין המיליונים והמיליארדים, נו שוין...
אבל "המצווה הכי גדולה שיש בעולם" להיות אצל רבנו בראש השנה, איפה זה מופיע?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 13:25 |
|
| |
אני מאד אוהב את הרב שלום ארוש, ואני חייב לו תודה על הספר הנפלא "בגן האמונה". ועדיין אני אומר: בשר ודם אינו יכול להבטיח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 13:46 |
|
| |
הרבה גדולים וטובים מהנביא הנ"ל חזו את מועד ביאתו של המשיח, והדבר לא יתבצע.
כך שלא הייתי מתייחס לדבריו ברצינות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 14:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 14:30 |
|
| |
בלי קשר לארוש, אמר מי שאמר: שההבדל בין ברלנד לאחרים בברסלב, זה שאת ברלנד תפסו ...נראה שלא לחינם הארוש הזה, מסנגר על ברלנד, ואף רוצה להיבנות מחורבנו לכאורה ,לכן ,כנראה ,יכול להסכים עם מעשיו ( לכאורה) כל משתיק... את הבטחת המיליונים אני פוטרת בקלות יתרה: כי ארוש אמר, שאם בכל שנה, להיות באומן שווה מיליון, אז השנה זה שווה מיליארד :אז כל השנים להיות באומן לא שווה כלום, ולא מוסיף כלום, מלבד לאלה, שמחפשים, גם לחדש אישה חדשה ,לכבוד השנה החדשה: מי בדיבור ומי במעשה וכו' והיו דברים מעולם, כמובן שאינני מכלילה:אבל אם "בזכות" המפוקפקת... יהודי אחד חוטא באומן, אז כל הקיבוץ לא שווה כלום! .אני כבר לא מדברת על איסור יציאה מן הארץ כדי להיות באומן, כולנו שמענו את הרב בנדר על אלה שעוזבים את ארץ ישראל לרוסיה : שלא לזה התכוון "המשורר", על זה אולי בוכה הנביא. לסיכום אני לא מבינה את הרב ארוש : אם הוא חושב שהמשיח יגיע בראש השנה אז הוא נותן הוראה לעזוב את הארץ?! אני כבר לא מדברת, שזה, שהוא ארבעים שנה, לא מדבר, ולא חושב על משיח לכאורה, כפי שהוא חושב עתה ,אז כנראה שיש לו חוסר באמונה, ואולי, הוא לא מאמין בשלושה עשר עיקרים כדבעי : בקיצור אחרים אולי יחשבו שיש לנו כאן עסק עם אפיקורסים לכאורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2020 14:39:00
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 14:54 |
|
| |
חוד_המחט
מזמן אני חושב שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ.
רבו הנואף והרשע המפורסם גם הבטיח כל מיני הבטחות בנוגע למשיח.מה יש במשיח הזה שכל החלאות למיניהם משתמשים בו
תוקן על ידי חוד_המחט ב- 21/08/2020 14:59:49
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 15:14 |
|
| |
הרעיון של כל אותם אלה שמגייסים את המשיח לעניינם, פשוט מאוד, דבר ראשון הם רוצים שלא תשכח מהם, כי זה תמיד יוצר כותרות, שנית, לשדר "לאדם הפשוט" " שיש להם מידע" שאין לאחרים, וכמובן שבדרך, יציעו לו לתרום מכספו : כי אם המשיח בדרך, אז מי כבר צריך את הכסף שלו העובדה, שמהבטחות אלה נוצרים חסרי אמונה לטווח רחוק, לא אכפת לאף אחד.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2020 15:24:19
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2020 15:27:54
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 16:54 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
בלי קשר לארוש, אמר מי שאמר: שההבדל בין ברלנד לאחרים בברסלב, זה שאת ברלנד תפסו ...נראה שלא לחינם הארוש הזה, מסנגר על ברלנד, ואף רוצה להיבנות מחורבנו לכאורה ,לכן ,כנראה ,יכול להסכים עם מעשיו ( לכאורה) כל משתיק... את הבטחת המיליונים אני פוטרת בקלות יתרה: כי ארוש אמר, שאם בכל שנה, להיות באומן שווה מיליון, אז השנה זה שווה מיליארד :אז כל השנים להיות באומן לא שווה כלום, ולא מוסיף כלום, מלבד לאלה, שמחפשים, גם לחדש אישה חדשה ,לכבוד השנה החדשה: מי בדיבור ומי במעשה וכו' והיו דברים מעולם, כמובן שאינני מכלילה:אבל אם "בזכות" המפוקפקת... יהודי אחד חוטא באומן, אז כל הקיבוץ לא שווה כלום! .אני כבר לא מדברת על איסור יציאה מן הארץ כדי להיות באומן, כולנו שמענו את הרב בנדר על אלה שעוזבים את ארץ ישראל לרוסיה : שלא לזה התכוון "המשורר", על זה אולי בוכה הנביא. לסיכום אני לא מבינה את הרב ארוש : אם הוא חושב שהמשיח יגיע בראש השנה אז הוא נותן הוראה לעזוב את הארץ?! אני כבר לא מדברת, שזה, שהוא ארבעים שנה, לא מדבר, ולא חושב על משיח לכאורה, כפי שהוא חושב עתה ,אז כנראה שיש לו חוסר באמונה, ואולי, הוא לא מאמין בשלושה עשר עיקרים כדבעי : בקיצור אחרים אולי יחשבו שיש לנו כאן עסק עם אפיקורסים לכאורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2020 14:39:00 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2020 20:56 |
|
| |
המשיח: ר''ה הזה הוא וודאי האחרון שבו יש את ארוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 09:17 |
|
| |
הוא גם מכיר אותו כמו בן ארצי, או מתחרה בו? מזכיר לי את הבדיחה על בן גוריון ופרס שביקרו בבית משוגעים. פגשו אחד שצעק אני המשיח. אח"כ פגשו אחד שצחק עליו שהוא המשיח, וחשבו איזה חכם.. מה הוא עושה פה? אז ההוא הסביר להם "איך יכול להיות שהוא המשיח, אם זה אני?" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 17:37 |
|
| |
ראש חודש אלול אצל הרב ארוש בישיבת חוט של חסד https://www.youtube.com/watch?v=fNmNy7OTPs0&feature=youtu.be נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 20:58 |
|
| |
בזמן האחרון הוא התחיל לערוך מעל גבי העלון שלו, מגביות עבור פדיון נפש כמו רבו וגם מלווה בדיבורי שטות והבל שבלי הפדיון פשוט אי אפשר לחיות, ועכשיו התחיל עם ההגזמות כמו רבו 'מליונים' 'מליארדים' באיזה גיל זה מתחיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 12:16 |
|
| |
בכל יום אחכה לו! לא חושש לרמב"ם הזה?
|
|
|
|