בית פורומים בחדרי חרדים

הרב ארוש: "בוודאות ראש השנה הזה הוא האחרון שיהיה בלי משיח"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 12:32 לינק ישיר 

ציפור קטנה לחשה לי: שישיבות מחסידות ברסלב אמורות להמריא לאומן בטיסות סדורות החל משבוע בא  ולחזור ארצה לאחר ראש השה...לידיעת מר גמזו. בקיצור הטומאה האוקריינית שולטת בראש חוצות ואין פוצח פה...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/08/2020 12:33:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 13:59 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 21:23 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
בעניין התחזיות והנבואות, קטונתי

בעניין המיליונים והמיליארדים, נו שוין...

אבל "המצווה הכי גדולה שיש בעולם" להיות אצל רבנו בראש השנה, איפה זה מופיע?

אם אלו דברי הרב, מה הפלא שאלו דברי התלמיד:

"לוותר על אומן בראש השנה זה כמו לוותר על תפילין"

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3168094&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2021 19:54 לינק ישיר 

הרב ארוש נמצא בימים אלו באומן וקורא להמוני בית ישראל לבוא לאומן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2021 16:09 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

בלי קשר לארוש, אמר מי שאמר: שההבדל בין ברלנד לאחרים בברסלב, זה שאת ברלנד תפסו ...נראה שלא לחינם  הארוש  הזה,  מסנגר על ברלנד, ואף רוצה להיבנות מחורבנו לכאורה ,לכן ,כנראה ,יכול להסכים עם מעשיו ( לכאורה) כל משתיק...
את הבטחת המיליונים אני פוטרת בקלות יתרה: כי ארוש אמר, שאם בכל שנה, להיות באומן שווה מיליון, אז השנה זה שווה מיליארד :אז כל השנים להיות באומן לא שווה כלום, ולא מוסיף כלום, מלבד לאלה, שמחפשים, גם לחדש אישה חדשה ,לכבוד השנה החדשה: מי בדיבור ומי במעשה וכו' והיו דברים מעולם, כמובן שאינני מכלילה:אבל אם "בזכות" המפוקפקת... יהודי אחד חוטא באומן, אז כל הקיבוץ לא שווה כלום! .אני כבר לא מדברת על איסור יציאה מן הארץ כדי להיות באומן, כולנו שמענו את הרב בנדר על אלה שעוזבים את ארץ ישראל לרוסיה : שלא לזה התכוון "המשורר", על זה אולי בוכה הנביא. לסיכום אני לא מבינה את הרב ארוש : אם הוא חושב שהמשיח יגיע בראש השנה אז הוא נותן הוראה לעזוב את הארץ?! אני כבר לא מדברת, שזה, שהוא ארבעים שנה, לא מדבר, ולא חושב על משיח לכאורה, כפי שהוא חושב עתה ,אז כנראה שיש לו חוסר באמונה, ואולי, הוא לא מאמין בשלושה עשר עיקרים כדבעי : בקיצור אחרים אולי יחשבו שיש לנו כאן עסק עם אפיקורסים לכאורה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2020 14:39:00

פירקת את הסלט שהוא עשה לגורמים. אהבתי..
כל מה שאמר, כאילו לא אמר כלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2021 16:13 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הרב ארוש נמצא בימים אלו באומן וקורא להמוני בית ישראל לבוא לאומן

עכשיו אני קולט שהאשכול וההבטחות משנה שעברה.. יש לו שבוע וחצי להביא את המשיח, לפני שהוא יוצא אהבל גמור.. אולי שייתייעץ עם המגיד רוזנבלום שהבטיח שאף אחד לא ימות מהקורונה, איך יוצאים מזה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2021 16:29 לינק ישיר 
momeir

תוקן על ידי momeir ב- 27/08/2021 16:29:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 22:04 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
לךתדע1 כתבה:

בלי קשר לארוש, אמר מי שאמר: שההבדל בין ברלנד לאחרים בברסלב, זה שאת ברלנד תפסו ...נראה שלא לחינם  הארוש  הזה,  מסנגר על ברלנד, ואף רוצה להיבנות מחורבנו לכאורה ,לכן ,כנראה ,יכול להסכים עם מעשיו ( לכאורה) כל משתיק...
את הבטחת המיליונים אני פוטרת בקלות יתרה: כי ארוש אמר, שאם בכל שנה, להיות באומן שווה מיליון, אז השנה זה שווה מיליארד :אז כל השנים להיות באומן לא שווה כלום, ולא מוסיף כלום, מלבד לאלה, שמחפשים, גם לחדש אישה חדשה ,לכבוד השנה החדשה: מי בדיבור ומי במעשה וכו' והיו דברים מעולם, כמובן שאינני מכלילה:אבל אם "בזכות" המפוקפקת... יהודי אחד חוטא באומן, אז כל הקיבוץ לא שווה כלום! .אני כבר לא מדברת על איסור יציאה מן הארץ כדי להיות באומן, כולנו שמענו את הרב בנדר על אלה שעוזבים את ארץ ישראל לרוסיה : שלא לזה התכוון "המשורר", על זה אולי בוכה הנביא. לסיכום אני לא מבינה את הרב ארוש : אם הוא חושב שהמשיח יגיע בראש השנה אז הוא נותן הוראה לעזוב את הארץ?! אני כבר לא מדברת, שזה, שהוא ארבעים שנה, לא מדבר, ולא חושב על משיח לכאורה, כפי שהוא חושב עתה ,אז כנראה שיש לו חוסר באמונה, ואולי, הוא לא מאמין בשלושה עשר עיקרים כדבעי : בקיצור אחרים אולי יחשבו שיש לנו כאן עסק עם אפיקורסים לכאורה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2020 14:39:00

פירקת את הסלט שהוא עשה לגורמים. אהבתי..
כל מה שאמר, כאילו לא אמר כלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לחלוטין, תמיד צריך לנפות את הסיפורים מהמקומות הללו כדי לראות שמדובר בסיפורי סרק. אבל זה עלול להביא אנשים לעשות דברים קיצוניים להחריד-לכן יש להתריע מהשיגעון הזה שנקרא אומן בכל מדיה. השנה השיגעון היה כל-חזק. עד שאנשים יושבים באומן כל הקיץ שמא לא יתאפשר להם להיות במקום בראש השנה. בקיצור ראה היצר שיש כמה ימים בשנה שעם ישראל חוזר ומערער בתשובה גם על זה הוא השתלט בלי עקבות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב ארוש: "בוודאות ראש השנה הזה הוא האחרון שיהיה בלי משיח"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.