|
|
| נשלח ב-23/8/2020 00:58 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  |
למש"י היה שטריימל 'שפיץ' עוד בחיי האבא, לר'שיעל'ה אין עוד 'שפיץ' |
|
לכל הבנים יש שפיץ, אצל הצעירים זה פחות בולט בגלל השפיצים של השטריימל שיותר גבוהים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 01:01 |
|
| |
| ישראלטשע כתב: |  |
| בונדמן כתב: |  | למש"י היה שטריימל 'שפיץ' עוד בחיי האבא, לר'שיעל'ה אין עוד 'שפיץ' |
|
לכל הבנים יש שפיץ, אצל הצעירים זה פחות בולט בגלל השפיצים של השטריימל שיותר גבוהים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 01:08 |
|
| |
נראה שהם הגיעו לפשרה טובה וכולם מרוצים. נקווה שכך יהיה בעז"ה גם במקומות אחרים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 01:55 |
|
| |
פשרה טובה? עיקר הבלגן עוד לפנינו הבנינים בירושלים שייכים למוסדות סדיגורה, ולא כל כך בטוח שחסידי סדיגורה יוותרו למש"י על הבנינים צפויה מלחמה בנושא, וכנראה גם כאן תבחש הרבנית את ידיה בקלחת, אלא שהחסידים לא יהיו פראיירים מן הסתם
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 03:06 |
|
| |
| אויר_ים כתב: |  | | ישראלטשע כתב: |  |
| בונדמן כתב: |  | למש"י היה שטריימל 'שפיץ' עוד בחיי האבא, לר'שיעל'ה אין עוד 'שפיץ' |
|
לכל הבנים יש שפיץ, אצל הצעירים זה פחות בולט בגלל השפיצים של השטריימל שיותר גבוהים |
|
|
|
ממש כן גם לרבי מבני ברק יש שפיץ אמנם קטן ביותר אבל יש
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 08:38 |
|
| |
אויר-ים אכן נודע הדבר כי אתה בוחש בקדירת בעל המשברי-ים ממשיכם של האבירי-ים וכו' ולמעלה בקדש
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 08:52 |
|
| |
| דברי כתב: |  | אויר-ים אכן נודע הדבר כי אתה בוחש בקדירת בעל המשברי-ים ממשיכם של האבירי-ים וכו' ולמעלה בקדש |
|
חחחחח. משיעמום נטו !. אני חסיד של רבי מעבר לים.... אך כיהודי מאמין... קשה לי לקבל שדורכים על צוואה מפורשת. ומצד שני.. לפי כולם, הקטן ראוי יותר מהגדול ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 10:31 |
|
| |
משעמום נטו תפסת צד בכל הכוח כי קשה לך לקבל חחחחח, או שאתה בעצמך אחד הגבאים שעשו את המניפולציה על האדמור או סתם ממורמר שרב פעם עם האדמו"ר מסדיגורא ירושלים ומוציא את זה כאן בפורום.
השבת בירושלים היתה יפה ומדהימה כל האחים והגיסים התייצבו כאיש אחד כולל האמא הצדקת שניהלה את הבית כידוע גם בחיי האדמור זצ"ל ומנעה מחלוקת ע"י השכנת שלום ושלוה בין כולם בחכמה ובשום שכל, אכן הבחורים שהיו בישיבת שערי תורה השכנה למרות הקורונה גם השתתפו בטיש זאת בלי שאף אחד קרא להם ומטעמי הכרת הטוב כשכנים וגם ליהנות מטיש רוזינאי אצילי.
כולי תקוה שהשלום והשלווה אכן ישררו בין כולם למרות מחרחרי הריב שלא מפספסים שום הזדמנות ללבות מדנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 10:34 |
|
| |
| כהן_הדיוט כתב: |  | משעמום נטו תפסת צד בכל הכוח כי קשה לך לקבל חחחחח, או שאתה בעצמך אחד הגבאים שעשו את המניפולציה על האדמור או סתם ממורמר שרב פעם עם האדמו"ר מסדיגורא ירושלים ומוציא את זה כאן בפורום.
השבת בירושלים היתה יפה ומדהימה כל האחים והגיסים התייצבו כאיש אחד כולל האמא הצדקת שניהלה את הבית כידוע גם בחיי האדמור זצ"ל ומנעה מחלוקת ע"י השכנת שלום ושלוה בין כולם בחכמה ובשום שכל, אכן הבחורים שהיו בישיבת שערי תורה השכנה למרות הקורונה גם השתתפו בטיש זאת בלי שאף אחד קרא להם ומטעמי הכרת הטוב כשכנים וגם ליהנות מטיש רוזינאי אצילי.
כולי תקוה שהשלום והשלווה אכן ישררו בין כולם למרות מחרחרי הריב שלא מפספסים שום הזדמנות ללבות מדנים. |
| יצא המרצע מן השק
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 11:15 |
|
| |
| gerade כתב: |  | | ישראלטשע כתב: |  |
|
|
ממש כן גם לרבי מבני ברק יש שפיץ אמנם קטן ביותר אבל יש |
|
אפשר לראות בתמונות בהם הוא מרכין את ראשו ונשען על הסטנדר שיש לו שטריימל רגיל כמו כל חתן אירופאי, (את השפיץ הקטנטן שיש בכיפה, יש לי גם בשטריימל שלי) בעוד כמה שבתות כשיהיה לו שטריימל רוז'נאי כראוי, אז משה וייסברג יכתוב במוצ"ש " לראשונה : השבת חבש הרבי הצעיר מסא"ג שטריימל כמנהג בית אבותיו, ולכתבה יצורפו כשלושים תמונות כמעט זהות,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 14:43 |
|
| |
היחצנות של הינוקא מגעילה ודוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 14:47 |
|
| |
| אויר_ים כתב: |  | | דברי כתב: |  | אויר-ים אכן נודע הדבר כי אתה בוחש בקדירת בעל המשברי-ים ממשיכם של האבירי-ים וכו' ולמעלה בקדש |
|
חחחחח. משיעמום נטו !. אני חסיד של רבי מעבר לים.... אך כיהודי מאמין... קשה לי לקבל שדורכים על צוואה מפורשת. ומצד שני.. לפי כולם, הקטן ראוי יותר מהגדול ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אכן אויר ים חסיד של הבן מעבר לים דהיינו מאנטוורפן, ואכן קשה לדרוך על צוואה מפורשת ועוד שבעתיים קשה לדרוך על בני אדם שיש להם רגשות וחיים, הרבה הרבה יותר מסוכן מאשר צ ו ו א ה מ פ ו ר ש ת, ועוד יותר טוב לתיקון נשמת הנפטר שלא יהיו בעולם יהודים שכל כך יצטערו בגללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 14:48 |
|
| |
יש משהו קטן
תוקן על ידי ליאליא ב- 23/08/2020 14:51:25
תוקן על ידי ליאליא ב- 23/08/2020 14:52:32
|
|