בית פורומים בחדרי חרדים

טיש ליל שבת אצל האדמור רבי מש''י מסדיגורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 15:44 לינק ישיר 

באבוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:01 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:
אבל, לא נראה לי שהיה איכפת לו שגם בנים אחרים יקראו אדמורי"ם, הוא רק רצה לתת יתרון למי שלדעתו הוא הממשיך העיקרי, אבל אם יש מישהו שרוצה לדבוק בהרב מש"י, או בר' אהרן, או בכל מישהו אחר, למה לא, למי זה מפריע.

האם קראת את הצוואה לפני שאתה בוחש בה?
סעיף מיוחד מדבר על בניו האחרים, שכולם ידבקו ויהיו תחתיו (של ר' שיעלה) כמו שהיה תחתי
ולבל יהין אדם לערער ולשנות מהצוואה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:05 לינק ישיר 

כהן_הדיוט כתב:

הצוואה אכן נכתבה בזמן חולשה קיצונית, לאחר חתימתה הוא נסע תכף חזרה לחו"ל, ממה שידוע לי היה לרבנית צוואה אחרת בכספת בבית בב"ב שנגנבה יחד עם כלי כסף ועוד ע"י אינשי דלא מעלי אותם אלו שבישלו את הצוואה, איך שלא יהיה הצוואה לא מסתדרת עם דברים אחרים שאמר האדמור *באותו זמן* בע"פ לרבניתו ולבניו, ובודאי הסגנון של "לא יהין מאן דהו לערער" או שכל האחים יהיו כפופים לינוקא, זה נוסח של הגבאים שמונעים מאג'נדת רק לא ביבי (סליחה מש"י)

השמועה אומרת שהיא נכתבה לא בזמן חולשה אלא בזמן כעס..
בכל מקרה, אתה טוען שהדיינים החשובים המעידים שהאדמור חתם בישוב הדעת, מה אתה טוען שהוא לא קרא בכלל את הצוואה אלא פשוט חתם??
יש גבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אבל, לא נראה לי שהיה איכפת לו שגם בנים אחרים יקראו אדמורי"ם, הוא רק רצה לתת יתרון למי שלדעתו הוא הממשיך העיקרי, אבל אם יש מישהו שרוצה לדבוק בהרב מש"י, או בר' אהרן, או בכל מישהו אחר, למה לא, למי זה מפריע.

האם קראת את הצוואה לפני שאתה בוחש בה?
סעיף מיוחד מדבר על בניו האחרים, שכולם ידבקו ויהיו תחתיו (של ר' שיעלה) כמו שהיה תחתי
ולבל יהין אדם לערער ולשנות מהצוואה..

קראתי גם קראתי, ואף על פי כן...
האם הוא באמת ציפה שהאחים הגדולים יקבלו מרות של אחיהם הקטן? ועוד בלי הכנה מספקת לכך?
הוא כתב זאת, כדי לתת משנה תוקף להכרזה שהממשיך העיקרי הוא הבן הקטן, ואינו עומד בשורה אחת עם כל האחים.
אבל אין בזה התנגדות שהאחים לא ישמשו גם הם באדמורו"ת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:29 לינק ישיר 

על הצוואה חתום הרב ברגר ועוד מישהו ר' ויינגרטן הוא לא דיין.
משום כבוד ת"ח לא אכתוב את מה שידוע לי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טיש ליל שבת אצל האדמור רבי מש''י מסדיגורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.