| נשלח ב-23/8/2020 21:11 |
|
| |
העיתונים החרדים מביישים את החרדים
א. בעיתון המבשר. כל הזמן יורים אש וגפרית על כל מי שמעיז להצביע על בעיות הקורונה בציבור החרדי. ומצד שני קוראים כל הזמן לשמור על ההנחיות. עכשיו זה פרופ' גמזו, שללא ספק עושה עבודתו נאמנה, ואין לו שום כוונות זדון. והוא חוטף חיצי רעל על מה שהוא אומר או עושה מהמבט של פרויקטור. אומרים שהוא מסית נגד הציבור החרדי. הגדיל אחד הכתבים לעשות והתנצל על הקרדיט שנתן גמזו.. (אעלה סריקה בהמשך) מביש לראות אנשים בוגרים לא מסוגלים לקבל ביקורת. ומי שלא רוקד לפי צלילי העסקנים, הוא כבר מסית, משמיץ, יוצר קשר עם גורם זר. ב. בענין אחר, ליצמן ודרעי נלחמים על מתווה לבתי הכנסת. כל כך טפשי ומיותר. כאילו ליצמן ודרעי תמימים? הם לא רואים שהציבור החרדי החסידי שם פס ארוך ומפוספס על ההנחיות. ובתי הכנסת ברובם מנהלים כאילו אין קורונה. אני לא מבין, החרדים צריכים את ההכשר של גמזו? אם הם חושבים שצריך לשמור שישמרו. אם לא צריך לשמור, הרי בין כה לא שומרים. כאילו זה תלוי בהבל פי משרד הבריאות שאם הם יאשרו יותר אנשים בבית הכנסת הנגיף מתאים את עצמו לפי זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:15 |
|
| |
אתה תמים או מה?
פוליטיקאים ועיתון של פוליטיקאי עושים וכותבים לפי מה שימצא חן בעיני המצביעים שלהם. אתה חושב שהם נעצרים לשניה לחשוב מה נכון לעשות? הם מחשבנים רק איך יקבלו מחיאות כפיים למחרת בשטיבל ומחרתיים בקלפי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:16 |
|
| |
גמזו יודע היטב באיזה צד מרוחה הגבינה .
הוא לא עובד בצורה מקצועית בכלל . הוא יבקר מגזרים מסויימים ויתעלם לחלוטין ממגזרים עליהם חלה חסינות תקשורתית . לפעמים נראה שכל התפקיד שלו זה לצבור פפולריות בתקשורת . ובנתיים הוא מצליח בזה הרבה יותר ממה שהצליח במיגור הקורונה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 23/08/2020 21:18:06
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:27 |
|
| |
גמזו היה כשלון עוד לפני שהתחיל. כל מי שראה את תמימותו במסיבת העיתונאים הראשונה שלו, ראה אדם שעף על עצמו ועל יכולותיו, ללא שום קבלות כ"פרויקטור"...
הוא לא שינה כלום גם בזמן שנתנו לו, למשל בנושא בתי הספר שהביאו את הגל השני, ובעוד שבועיים את השלישי, הוא התערב באומן בזמן שלא אמר מילה על ההפגנות וההתקהלויות האחרות, ובכך הוכיח שגם הוא, פונה למה ש"קל" ומה שכולם עושים. נכנסים בחרדים... כי זה הכי פופוליסטי ומקובל להאשים אותם...
בקיצור, יצא אפס אחד גדול...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:35 |
|
| |
המכתב שלו לראש ממשלת אוקראינה שאלו שיסעו לאומן ידביקו את האוקראינים, זה מעשה שלא ייעשה. ממתי גמזו הפך למדינאי? התפקיד שלו במקרה של אומן זה להציע את הדברים לפני ראש הממשלה, ומותר לו גם לומר את דעתו, ושראש הממשלה יחליט מה עושים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:41 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
המכתב שלו לראש ממשלת אוקראינה שאלו שיסעו לאומן ידביקו את האוקראינים, זה מעשה שלא ייעשה.
ממתי גמזו הפך למדינאי?
התפקיד שלו במקרה של אומן זה להציע את הדברים לפני ראש הממשלה, ומותר לו גם לומר את דעתו, ושראש הממשלה יחליט מה עושים.
|
|
מה אתם עיוורים ? הבן אדם מנסה לייצר לעצמו קריירה . הקורונה זה זמני . הבן אדם חושב קדימה ולא על הקורונה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 23/08/2020 21:41:11
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:50 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:55 |
|
| |
חזרנו שלחרדים צריך לדבר בשפה שלהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:55 |
|
| |
האם כל מי שיעביר ביקורת על החרדים, אוטומטית נפסל? זה כל כך אינפנטילי. תתייחסו לגופו של ענין. איך הם יכולים לאפשר השנה את אומן כשלתפישת עולמם זה סכנת נפשות? תבינו, "פרופ' גמזו איננו חסיד בעלז". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:02 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
האם כל מי שיעביר ביקורת על החרדים, אוטומטית נפסל? זה כל כך אינפנטילי.
תתייחסו לגופו של ענין. איך הם יכולים לאפשר השנה את אומן כשלתפישת עולמם זה סכנת נפשות? תבינו, "פרופ' גמזו איננו חסיד בעלז".
|
|
מותר ורצוי להעביר ביקורת על חרדים כמו על כל מגזר . אבל מבחינה רפואית אם מותר עשרים אלף איש בבלפור אז שיהיה מותר גם אומן וכדו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:57 |
|
| |
הפנייה של גמזו לנשיא היהודי של אוקראינה היתה טעות כפולה. גם ברמה המדינית; לא מתערבים למדינה אחרת בהחלטותיה הפנימיות. (מובן שהוא עשה זאת כדי 'לעזור' לנשיא זלנסקי להחליט, לאמור; אפילו הישראלים ביקשו לאסור על הטיסות) וגם ברמה התקשורתית; גמזו כבר מכין את הקרקע למציאת האשמים בהפצת הקורונה מיד בסתיו הקרוב, ויפה שעה אחת קודם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 21:50 |
|
| |
אם שהייה של אנשים במקום סגור ללא שמירת מרחק היא היא הגורם להידבקות, אז ע"פ ההלכה צריך וחייבים לסגור את בתי הכנסיות ולהתפלל בחצרות ובשאר מקומות פתוחים. וזה לא תלוי כלל בהתנהלות החילונים בבלפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2020 10:51 |
|
| |
גלית דיסטל 1889 נדבקים נכון ליממה החולפת. יושב עודד בן עמי ושואל את הפרופסור לצידו: מה אנחנו עושים לא נכון? למה בישראל אחוזי ההדבקה בין הגבוהים בעולם? למה? למה? למה? ומאחוריו ( איי קיד יו נוט) תמונה של קהל צפוף כמו סרדינים בהפגנה בבלפור, סתם תמונה, בלי קשר לנושא. התקהלות צפופה ולא אחראית היא אחת הסיבות העיקריות, העקרונות של ההדבקה בקורונה נורא פשוטים - לשמור מרחק חברתי, לא להתקהל, לשים מסכה, והציבור מתנהל בחוסר אחריות. ואז היא מוסיפה באומץ שאין גדול ממנו - הקהל הספציפי הזה שמעוניין להתקהל בהמוניו מסכן את הציבור, אבל מה שמסוכן באמת זה המנהיגים שלו שלא מבינים שאסור לעודד את ההתקהלות הזאת, מה, הם באמת רוצים שהציבור הזה יסכן את עצמו? באמת לא אכפת להם? לא כפרה עליכם, הפרופסור לא דיברה על עשרות אלפי מפגיני השמאל שהתמונה שלהם כיסתה את כל המסך מאחוריה. היא דיברה על החבר'ה שרוצים לטוס לאומן. אלוהים מרחם על מפגיני השמאל ורק על חסידי אומן אינו מרחם. ולכן אף אחד לא פוצה פה על חגיגות ההדבקה ההמוניות שחלות כאן מדי שבוע וכל העיניים של כל העולם על הדוסים. הקורונה מסכנת רק את חובשי הכיפה. פרופסור גמזו יקר, ראיתי אותך נושא דברים היום, אתה נראה על סף התמוטטות עצבים. הנה טיפ קטן חיני חינם ממני אליך: זה לא מספיק להחניק בקול חלש בראיון מול דנה וויס שההפגנות האלה הן "סכנה כבירה" ואז מהפחד לעבור מהר מהר לנושא אחר. דמיין שיש למפגינים מול בלפור כיפה ושטריימל ותגיד להם את מה שאתה מת לומר כבר הרבה זמן: כנסו הביתה עם המיצגים , התחפושות, השלטים והזמבורות, מגיפה המונית משתוללת בחוץ יא אסופת מטורפים ואתם דופקים מדינה שלמה. תתאמן על זה מול המראה בבית כדי לאזור אומץ אם יש בכך צורך, אבל אתה חייב לעשות את זה, אין מנוס. אלוהים פוחד מהם ולכן רק בהתהקלויות הצפופות שלהם אין קורונה. המשטרה פוחדת מהם. מומחי הרפואה שמתארחים בפאנלים פוחדים מהם. וכולם פוחדים בצדק. הם באמת מפחידים. אבל לך פרופסור גמזו אין את הלוקסוס הזה. אם לא תצליח לגדל צמד וובוס אימתני ולעמוד מול אנשי הכוח והשררה שגנבו להם את המדינה - אז אתה באמת לא האדם המתאים לתפקיד. הבט בתמונה המצורפת כאן, היא מאחת ההפגנות. נסה לחשב בשקט כמה הדבקות היו רק בערב הזה ואז צא אל איזה אולפן ודפוק על איזה שולחן. האמן לי, העם יהיה מאחוריך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2020 11:11 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | האם כל מי שיעביר ביקורת על החרדים, אוטומטית נפסל? זה כל כך אינפנטילי. תתייחסו לגופו של ענין. איך הם יכולים לאפשר השנה את אומן כשלתפישת עולמם זה סכנת נפשות? תבינו, "פרופ' גמזו איננו חסיד מכניבקאנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|