כמה שוטים יכולים להיות החסידים אין גבול כמאמר אינשטיין איו גבול ליקום ולטיפשות (של החסידים)
שכחת לתת הסבר לדיבור הפגום שלך האם לא באים מידי יום לאדמו"ר הרב קנייבסקי שליט"א עשרות ולפעמים מאות מתברכים מידי יום? האם החסידים שוטים כי הם כותבים את הבקשה שלהם על דף?
אני רואה דווקא את הסחיטה של הליטאי את הוריו והורי אשתו כשטות הגדולה ביותר אתה זולל וסובא את ממון הוריך בעוד הם נאנחים וסובלים, ועוד 18 שנים אתה נכנס לאותה קלחת והבן הראשון שלך מכניס אותך לאותו גיהנום ואתה נאלץ למכור את דירת הדמים שאכלת אין גבול ליקום ולרשעות
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/08/2020 03:55:50
נשלח ב-24/8/2020 17:27
חברה, תפסיקו להסיט את הנושא.
אין שום בעיה בקויטלך, אין שום בעיה בלקבל ברכות, ואדרבא הדברים טובים ורצויים.
יש בעיה אמיתית לרוץ אחרי ילדון בן 24 כמו עדר טיפשים ונבערים.
נשלח ב-24/8/2020 17:44
timobl כתב:
חברה, תפסיקו להסיט את הנושא.
אין שום בעיה בקויטלך, אין שום בעיה בלקבל ברכות, ואדרבא הדברים טובים ורצויים.
יש בעיה אמיתית לרוץ אחרי ילדון בן 24 כמו עדר טיפשים ונבערים.
כמה שוטים יכולים להיות החסידים אין גבול כמאמר אינשטיין איו גבול ליקום ולטיפשות (של החסידים)
שכחת לתת הסבר לדיבור הפגום שלך האם לא באים מידי יום לאדמו"ר הרב קנייבסקי שליט"א עשרות ולפעמים מאות מתברכים מידי יום? האם החסידים שוטים כי הם כותבים את הבקשה שלהם על דף?
אני רואה דווקא את הסחיטה של הליטאי את הוריו והורי אשתו כשטות הגדולה ביותר אתה זולל וסובא את ממון הוריך בעוד הם נאנחים וסובלים, ועוד 18 שנים אתה נכנס לאותה קלחת והבן הראשון שלך מכניס אותך לאותו גיהנום ואתה נאלץ למכור את דירת הדמים שאכלת אין גבול ליקום ולרשעות
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/08/2020 03:55:50
תגובתך מוכיחה את אשר כתבתי באלף מונים.ואין לי אפשרות להגיב לאדם חסר הבנת הנקרא וחסר לוגיקה ויכולת חשיבה מינימלית
נשלח ב-24/8/2020 23:58
ליטאישעבר כתב:
איש_חשוב כתב:
תגובתך מוכיחה את אשר כתבתי באלף מונים.ואין לי אפשרות להגיב לאדם חסר הבנת הנקרא וחסר לוגיקה ויכולת חשיבה מינימלית
אופס, שוב שכחת לתת הסבר לדיבור הפגום שלך ומילא מצאת תירוץ טוב, אתה לא מסביר את עצמך כי אני חסר הבנת הנקרא וחסר יכולת חשיבה, ואני כאילו לא יוכל להבין את תשובותיך הנשגבות אבל אולי תואיל להסביר ליתר חברי הפורום, שהם חכמים באותה יכולת חשיבה נשגבת כמו שלך, את הדיבור הפגום שלך דיברת על חסידים שבאים להתברך אצל רבם, מה שקורה גם אצל ליטאים, פתחת פה ואמרת שהם שוטים, נמק והסבר, שוטה.
נשלח ב-25/8/2020 01:10
כשאני רואה אצל שאולזון הרבה כתבות נגד הצוואה ונגד האח הצעיר ובעד מפירי הצוואה עם נימוקים עקומים שכולם אומרים דבר אחד שהרבי סודר! על ידי עסקנים, אני מבינה שכנראה הצדק עם הצעיר, ושאולזון כדרכו מהלל את מי שמשלם. ואם האח הגדול משלם לסוטה הזה כנראה שאביו ידע איזה סחורה הוא..
נשלח ב-25/8/2020 01:19
האדמור מסדיגורא
אני חייבת הסבר איך זה שרבי גדול שהיה חבר במועצת גדולי התורה מצוה משהו בצורה הברורה ביותר ובניו שלו שאליהם מופנית שם בקשה אישית! מפירים את צוואתו כאילו היתה כלום, וכל זה מפני שהם חייבים, כן, ממש חייבים להיות אדמורים! אני כל כך התפעלתי מהאדמור שלא חשב על מה יאמרו וכדומה ופעל על פי צו מצפונו לשים את הכתר על ראש הכי ראוי, מדוע הוא לא צודק? מהיכן העוז של בניו שלו להפר את מחשבתו? אין לי מושג איך יתכן להאמין ברבי ומיד כשהוא נפטר הוא הופך להיות כלום! אדם שלא ראוי להצביע על הממשיך!!! לחסידי סאדיגורה פתרונים.
נשלח ב-25/8/2020 01:47
איש_חשוב כתב:
איש_חשוב כתב:
אופס, שוב שכחת לתת הסבר לדיבור הפגום שלך ומילא מצאת תירוץ טוב, אתה לא מסביר את עצמך כי אני חסר הבנת הנקרא וחסר יכולת חשיבה, ואני כאילו לא יוכל להבין את תשובותיך הנשגבות אבל אולי תואיל להסביר ליתר חברי הפורום, שהם חכמים באותה יכולת חשיבה נשגבת כמו שלך, את הדיבור הפגום שלך דיברת על חסידים שבאים להתברך אצל רבם, מה שקורה גם אצל ליטאים, פתחת פה ואמרת שהם שוטים, נמק והסבר, שוטה.