|
|
| נשלח ב-25/8/2020 14:14 |
|
| |
| sasa2 כתב: |  | | אני חייבת הסבר איך זה שרבי גדול שהיה חבר במועצת גדולי התורה מצוה משהו בצורה הברורה ביותר ובניו שלו שאליהם מופנית שם בקשה אישית! מפירים את צוואתו כאילו היתה כלום, וכל זה מפני שהם חייבים, כן, ממש חייבים להיות אדמורים! אני כל כך התפעלתי מהאדמור שלא חשב על מה יאמרו וכדומה ופעל על פי צו מצפונו לשים את הכתר על ראש הכי ראוי, מדוע הוא לא צודק? מהיכן העוז של בניו שלו להפר את מחשבתו? אין לי מושג איך יתכן להאמין ברבי ומיד כשהוא נפטר הוא הופך להיות כלום! אדם שלא ראוי להצביע על הממשיך!!! לחסידי סאדיגורה פתרונים. |
|
ואני חייב הסבר איך זה שגונבים צוואה מהכספת בבית הרבנית, אח"כ עושים מניפולציה על האדמור כשהוא חולה ותשוש ומכריחים אותו לחתום על צוואה הזויה שכל השנים אמר לבנים ולאשתו הפוך, לא רק זה אלא בעל פה אמרו לו דברים אחרים בשעת החתימה על מסמך שלא יכל לקרוא אותו. ועוד משהו אני חייב הסבר למה אנשי המדון הללו שופכים ככ הרבה כסף על כתבי המדיה (ויסברג בבחדרי, כהנא בכיכר ועוד טובקיסטים למיניהם שבהס"כ מבסוטים מהשפע שמגיע אליהם בימים אלו, סכומים שמוערכים ב300-400 אלף ש"ח) רק כדי לשווק את הינוקא שבדרך לניסיון הפתטי לרמוס את מש"י מוכנים לסכסך בין האמא לינוקא ובינו לשאר האחים. אחרי שתסבירי לי את זה אני יחשוב על הסבר לשאלתך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 16:33 |
|
| |
1. אפשר גם לטעון שבכספת היה נחש עם 7 ראשים שכל ראש מדבר ב 7 שפות וכו' .כיד הדמיון הטובה. ואין לדבר סוף...
2. מעבר לצוואה שנחתמה בנוכחות עדים נאמנים, הרב ברגר במכתב 'השלום' (למינוי שלושת האדמו"רים) כותב במפורש שהאדמו"ר דרש בכל תוקף שרק הצעיר יהיה. ומסיים את מכתבו ב "והוא רחום יכפר עוון" כל כך שהוא אינו ממלא את רצון האדמו"ר זצ"ל.
3. גם אם נניח והייתה עוד צוואה. הצוואה האחרונה היא שקובעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 16:36 |
|
| |
על פי החוק הצוואה האחרונה קובעת, אולם בתנאי שנכתבה מרצון חופשי וללא השפעה בלתי הוגנת ובמצב רפואי וקוגנטיבי תקין וכשיר
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 16:58 |
|
| |
| כהן_הדיוט כתב: |  | ואני חייב הסבר איך זה שגונבים צוואה מהכספת בבית הרבנית, אח"כ עושים מניפולציה על האדמור כשהוא חולה ותשוש ומכריחים אותו לחתום על צוואה הזויה שכל השנים אמר לבנים ולאשתו הפוך, לא רק זה אלא בעל פה אמרו לו דברים אחרים בשעת החתימה על מסמך שלא יכל לקרוא אותו. ועוד משהו אני חייב הסבר למה אנשי המדון הללו שופכים ככ הרבה כסף על כתבי המדיה (ויסברג בבחדרי, כהנא בכיכר ועוד טובקיסטים למיניהם שבהס"כ מבסוטים מהשפע שמגיע אליהם בימים אלו, סכומים שמוערכים ב300-400 אלף ש"ח) רק כדי לשווק את הינוקא שבדרך לניסיון הפתטי לרמוס את מש"י מוכנים לסכסך בין האמא לינוקא ובינו לשאר האחים. אחרי שתסבירי לי את זה אני יחשוב על הסבר לשאלתך |
|
אתה מכחיש את דברי הדיינים החותמים, שהצהירו שהוא היה שלם בדעתו ובישוב הדעת הרי יש נידון הלכתי על צוואת שכיב מרע שלא היה בדעתו האם יכול כל מי שהצוואה לא תמצא חן בעיניו לבוא ולערער ככה על צוואה למרות שהיא חתומה על ידי בי"ד שנעשתה כדת וכדין ובישוב הדעת? לא מוצא חן בעיניך? אין מה לעשות, דפוק את הראש בקיר..
ומי שפך עליך כסף כדי שתעבוד כאן 24/6? אף אחד, אתה תומך משי ולכן אתה כותב כאן לצד שלו אז אולי גם אנשים ממול כותבים לפי דעתם ורצונם? אולי לא הכל כסף?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 17:34 |
|
| |
דיין אחד חתם וזה הר"י ברגר ואינני חושב שהדיינים הרבנים הגאונים: נוסבוים שפרן וייס והייזלר פחות חשובים ובכל זאת כתבו מה שכתבו והצטרף אליהם בלית ברירה גם הרב ברגר.
אף אחד לא שפך עלי אגורה שחוקה אדרבה שלח מישהו בבנק שלי ישמחו מאוד מהרגשה אישית שלי אתה אכן לא ממקבלי השלמונים וכוונתי לא היתה אליך אלא לכתבים ובחשנים מקצועיים שידועים בשמותיהם והם עצמם הודו בכך אוף דה רקורד
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 17:53 |
|
| |
אז בא ואני יסביר לך, לכספת היה מפתח, והמפתח היה בידי יהודי שכבר איננו בין החיים, והוא זה שפתח את הכספת, והפקיד בה את הצוואה שהוא רצה שתישאר לדורות, וביער ממנה את הצוואה שעין לא אמורה לשזוף אותה,
עכשיו מש"י טוען שהיתה צוואה לטובתו ? בכבוד, תביא ונעיין בה בכובד ראש ובחרדת קודש, וכך לימדונו חז"ל "המוציא מחבירו עליו הראיה " כרגע הצעיר הוא הראוי והוא המוחזק, בעוד שמש"י יש לו מעלת הבכור, אבל הוא בתפקיד 'המוציא' וע"ז נאמר 'נו, מאך המוציא'
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 18:24 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | אז בא ואני יסביר לך, לכספת היה מפתח, והמפתח היה בידי יהודי שכבר איננו בין החיים, והוא זה שפתח את הכספת, והפקיד בה את הצוואה שהוא רצה שתישאר לדורות, וביער ממנה את הצוואה שעין לא אמורה לשזוף אותה,
עכשיו מש"י טוען שהיתה צוואה לטובתו ? בכבוד, תביא ונעיין בה בכובד ראש ובחרדת קודש, וכך לימדונו חז"ל "המוציא מחבירו עליו הראיה " כרגע הצעיר הוא הראוי והוא המוחזק, בעוד שמש"י יש לו מעלת הבכור, אבל הוא בתפקיד 'המוציא' וע"ז נאמר 'נו, מאך המוציא' |
|
מש"י לא טוען אפילו, משתי סיבות הצוואה האחרונה היא זו שקובעת לפי ההלכה מש"י יודע שהאדמור לא רצה בגלל מה שהיה ביניהם
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2020 01:02 |
|
| |
ברור שהצוואה האחרונה היא הקובעת ברור שצוואה שמספרים שהיתה כרגע אין כלום הנקודה היא שהסיפור הזה מסריח ובגדול
תכלס בשבת האחרונה היה מפוצץ מאות איש אצל מש"י בטיש וגם בשל"ס כולל עשרות חסידי סדיגורה למרות טלפונים מאיימים שעשו בני משפחת ט' לא יעזור לאף אחד כלום כתבים וכתבות מלוקקות אנשים הולכים היכן שטוב להם כך היה תמיד וכך יהיה גם במקרה דנן
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2020 06:44 |
|
| |
| כהן_הדיוט כתב: |  | ברור שהצוואה האחרונה היא הקובעת ברור שצוואה שמספרים שהיתה כרגע אין כלום הנקודה היא שהסיפור הזה מסריח ובגדול
תכלס בשבת האחרונה היה מפוצץ מאות איש אצל מש"י בטיש וגם בשל"ס כולל עשרות חסידי סדיגורה למרות טלפונים מאיימים שעשו בני משפחת ט' לא יעזור לאף אחד כלום כתבים וכתבות מלוקקות אנשים הולכים היכן שטוב להם כך היה תמיד וכך יהיה גם במקרה דנן |
|
אתה הרי יודע שסקרנים לא באים כל שבוע, רק לטיש הראשון הם באים, רק לא הבנתי, למה אתה חושב שסקרנות היא תמיכה באדמור, אתה לא חושב שהם באו רק לראות? גם אני הייתי אחד מהם, אגב. ו"עשרות חסידים" חייב לכלול יותר מעשר חסידים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2020 10:24 |
|
| |
הכל בסדר העתיד של מש"י בעז"ה מזהיר ויזהיר אף יותר למרות כל המקטרגים מבית, הציבור הכללי החסידי והליטאי מביע אליו אהדה בצורה מדהימה ואםילו בסדא"ג למרות הטרור של טירהוז הוא עדיין יצליח ע"ע הטרור בחצרות אחרים שעבד מצויין אבל בדיוק ההיפך ממה שהטרוריסטים רצו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2020 18:28 |
|
| |
הבעיה היא שאת הטרור עשה מש"י בעצמו נגד החסידים, עכשיו כל הטרור שלהם מסתכם בכך שהם לא רוצים אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2020 18:33 |
|
| |
סיפר השבוע אברך פה בירושלים חסיד סאדיגורה ששם משפחתו מסתיים באות ש.
שקיבל טלפון ממנהל המוסדות בבני ברק בערב שבת האחרונה היכן יתפלל השבת?
ואמר שכמו כל שבת בביהמ"ד של סאדיגורה בירושלים.
הוא התחיל לאיים עליו באיומים וברדיפות לו ולמשפחתו שאסור לו לדרוך בביהמ"ד כל השבת הזו...
הוא אמר אין לי כוח לרדיפות הלכתי להתפלל במקום אחר
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 00:52 |
|
| |
זה לגמרי לא פשוט שהאדמור מירושלים מתפלל כל שבת עכשיו בבית הכנסת של סדיגורה הרי בית הכנסת שייך בעצם לחסידות סדיגורה, ש97% ממנה בחרו את האדמור השני מבני ברק ובלי דין ודברים האדמור מירושלים לקח אותו כבית כנסת שלו בלי לתאם או לקבל רשות מהרוב הגדול של חסידות סדיגורה אפשר להבין את הכעסים של גבאי החסידות ואת הדרישה שלהם שלא לתמוך בו אני הייתי מציע לו לבנות בית כנסת חדש, לא נראה שחסר שם כספים במשפחה, ולקרוא לעצמו פשמישל או כל שם אחר, וככה לא תהיה מחלוקת המצב הנוכחי הולך פשוט לדרך של מחלוקת ומריבות
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 28/08/2020 00:54:17
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:06 |
|
| |
תקרא את ההסכם של הרבנית הבנין בירושלים לבן הגדול
וכל הבנים חתמו שמקבלים דעת הרבנית והדיינים הסכימו לזה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:10 |
|
| |
גלאגוזים
| איש_חשוב כתב: |  | הרי בית הכנסת שייך בעצם לחסידות סדיגורה, ש97% ממנה בחרו את האדמור השני מבני ברק
|
|
באחת מהודעותיך הקודמות דיברת על 99%. מה, תוך יומיים איבדתם שם בבני ברק 2%?
ובכלל, יחצני ב"ב הפיצו את אשימת חסידי סא"ג שהשתתפו בתפילות אצל האדמו"ר בי-ם, על פי הרשימה היו שם 20 משפחות. אם 20 משפחות זה 3%, זה אומר שלסא"ג יש 700 משפחות?! אתה מאמין לעצמך?
|
|
|
|
|