בית פורומים בחדרי חרדים

רוב בנות החילונים עברו ועוברות מעשה אונס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2020 01:56 לינק ישיר 

ופילגש זאת המצאה של חילונים, כמובן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 02:02 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
ופילגש זאת המצאה של חילונים, כמובן..

לא, פילגש איננה המצאה, פילגש זאת מציאות של חיים שקמה והייתה מיום בריאת האדם וחווה,

אך לפחות בפילגש לא היה צריך הגבר לעבוד עליה, אלא אמר לה מראש את הנתונים,
כיום כל אשה שאיננה נשואה ומקיימת חיים חופשיים "ומאושרים" נתונה למניפולציות רגשיות ששורטות את נפשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 02:38 לינק ישיר 

גם בציבור החרדי יש הרבה מאד מקרים של הטרדות ואונס

קצת תדבר עם אנשים שמתעסקים בנושא כמו עובדים סוציאליים, פסיכולוגים, ואנשי חינוך שיספרו לך על מקרים הזויים ומפחידים.

לא רק במשפחה אלא גם הטרדות מטעמי דת שררה,

בכל מקום בעולם יש אנשים שצריך לעקר ומוטב מוקדם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 03:03 לינק ישיר 

אולי לא הייתי צריך לנקוט בלשון של חילונים, כדי שכל המצדיקי והדנים לכף זכות את אחינו החילונים לא יחושו בקטרוג שבדבריי ושמא מתוך כך אכשל בלשון הרע והוצאת שם רע.
ועדיין לא דיברתי כלל על אנסים שאונסים, רק על משהו דק יותר, שיתכן ויהיה רצון לקשר מצד האשה אך עדיין הגבר ייחשב כאנס, וזה יתכן גם אצל חרדים וגם אצל נשואים וגם אצל מדריכים וגם אצל כל השחורים החרדיים,
אך עדיין זה לא אפילו פסיק ממה שעוברת בחורה ואשה שאיננה שומרת תורה ומצוות, שמרסקים את נפשה שוב ושוב, עד שמגיעה למצב שמשכנעים אותה שזה הכייף הכוח שיש לך לבחור בחופש, ושוב מרסקים ומרסקים, עד שהיא הופכת להיות פמינסטית, (השורה האחרונה זה ההומור השחור בעיניי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 03:12 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
ניתן ללעוג לרציונל שלי, אך ניתן לנסות להבינו ממבט נוסף, לכל כלל יש יוצא מהכלל ויתכן נאנסת שתשאר עם האונס, כעין זה שמצינו בתורה שנשארת עמו לכל חייו, אך עדיין ברובד הפנימי והכללי, פנימיותה של האשה הוא רצונה במיסוד הקשר, מסיבות רבות, הן סיבות אנוכיות והן סיבות נפשיות, הגבר לעומתה עפיפון מולד, לא רוצה מיסוד לקשר הן מסיבות אנוכיות והן מסיבות נפשיות, וכשהלא שלו מתנגש בכן שלה, נוצר החיזור, של קח ותן, וכמו במסחר אם תדע שהמוצר שאתה מוכר בוודאי לא יעבוד אחרי יומיים בוודאי שזו הטעיה, אם הגבר יודע שהקשר שלו נבנה לכמה ימים בוודאי שזו הטעיה מול הכן של האשה ובמובן מסויים יכול להקרא אונס, נכון שלעת עתה הדבר לא מובן כך במשפט הכללי, אך זה יובן כנראה בהמשך, ולגבי נשים גרושות שבעליהן הגישו תביעות גרישון וכו אכן כן הבעל הנ"ל נחשב אנס, כאשר רצונו לגרשה בליבו ובכל זאת לוקח את תאוותו אמנם בהלכה זה נחשב בני שבע מידות אך זה באותה קטגוריה של בני אנוסה

אתה מתכוון לבני תשע מידות, נראה לי שכוונתך לבני השנואה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 03:35 לינק ישיר 

בבדיקה שנית,
הם נקראים בני גרושת הלב
אך עדיין נמצאים באותה קטגוריה כבני אנוסה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 03:52 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
המעשה באילת ממש מכאיב אך אם ננסה להבין מהו אונס ? במילים שנשמעות בין השורות זה מעשי בעילה שנעשו ללא רצונה של האשה, ועל ידי זה נסדקת נפשה וכו דברים קשים מאוד. עכשיו ננסה להבין מדוע שבחורה חילונית תתן את גופה לגבר ותרצה בו, בדרך כלל זה רק כי הוא הצליח לשכנע אותה שהוא אוהב אותה, ושישאר רק איתה וכו וכו, אבל בעצם הוא לא אהב אותה והוא ידע שהוא גם לא יתחתן איתה, ובכל זאת אנס אותה ואת נפשה, כי בעצם הוא בחר בבעילה בלבד להנאתו, ובכל זאת המעשים האלה נעשים יום יום ושעה שעה, האם ניתן לומר שיום יבוא וגם החילונים יאסרו על בניהם ובנותיהם לצאת קודם הנישואים ולעבור מעשה אונס מרצון על ידי גברים רבים. ברור שיקפצו רבים וינסו לתת הסברים נוספים למה שאשה שאינה שומרת תומצ תוותר על נפשה, אך בתוך תוכינו כולנו מבינים כמה נפשותיהן נשרטות והופכות להיית שברי כלי כאשר הן נאנסות מרצון.

פלפולך אינו מובן.
החילוניות עצמן אינן רוצות בהפקרות?
מה רע במשפט כמו "רוב החילוניות נאנסות" כפשוטו?
יש שם הסתרה, רוב הנאנסות אינן מתלוננות כי אין בהן את הכוח הנפשי לעמוד מול האונסים, אבל גם מספרן של אלו המתלוננות הוא גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 08:27 לינק ישיר 

תצא קצת מהבועה שאתה חי בה ותראה כמה נשים נשואות סובלות בכל רגע ורגע מהנישואים, ואין להם שום אפשרות לעזוב בגלל מה יגידו.

איך נגמר להם הרגש בגלל חוסר רגישות של הצד השני, שלא מוצא שום סיבה באמת להשקיע באהבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 08:54 לינק ישיר 
.

איש_חשוב כתב:
המעשה באילת ממש מכאיב אך אם ננסה להבין מהו אונס ? במילים שנשמעות בין השורות זה מעשי בעילה שנעשו ללא רצונה של האשה, ועל ידי זה נסדקת נפשה וכו דברים קשים מאוד. עכשיו ננסה להבין מדוע שבחורה חילונית תתן את גופה לגבר ותרצה בו, בדרך כלל זה רק כי הוא הצליח לשכנע אותה שהוא אוהב אותה, ושישאר רק איתה וכו וכו, אבל בעצם הוא לא אהב אותה והוא ידע שהוא גם לא יתחתן איתה, ובכל זאת אנס אותה ואת נפשה, כי בעצם הוא בחר בבעילה בלבד להנאתו, ובכל זאת המעשים האלה נעשים יום יום ושעה שעה, האם ניתן לומר שיום יבוא וגם החילונים יאסרו על בניהם ובנותיהם לצאת קודם הנישואים ולעבור מעשה אונס מרצון על ידי גברים רבים. ברור שיקפצו רבים וינסו לתת הסברים נוספים למה שאשה שאינה שומרת תומצ תוותר על נפשה, אך בתוך תוכינו כולנו מבינים כמה נפשותיהן נשרטות והופכות להיית שברי כלי כאשר הן נאנסות מרצון.

פלפולך אינו מובן.
החילוניות עצמן אינן רוצות בהפקרות?
מה רע במשפט כמו "רוב החילוניות נאנסות" כפשוטו?
יש שם הסתרה, רוב הנאנסות אינן מתלוננות כי אין בהן את הכוח הנפשי לעמוד מול האונסים, אבל גם מספרן של אלו המתלוננות הוא גדול.
תשובה ; אין כאן אונס כטרנד שמנסים ליצור בעולם, כי זה מלא בצביעות, מלא בשקר, מנסים לצייר עולם של אהבה, והנשים זורמות, כי לפחות זאת התקדמות למצב שהן היו נתונות בו אפילו לפני דור אחד, בפלפול שלי אני מדבר למצב הנפשי שכל אשה שגופה הופקר ואפילו מבחירה, כמה שריטות מתבצעות בנפשה ממש כאונס, אבל ללא יכולת אפילו להתבכיין על זה.

תוקן על ידי הכובס1 ב- 24/08/2020 08:55:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 13:56 לינק ישיר 

הכובס1
מאחר ואתה מגלה רגישות מיוחדת לצערן של נשים עקב אהבה נכזבת.
אני מניח שאתה מגלה רגישות לצערן של נשים הנשואות לחסידי גור וסלאנים עקב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 15:08 לינק ישיר 
כל הכבוד לחוטפי המיטה של האדמו"ר משומרי אמונים

חריף_ומקשה כתב:
הכובס1
מאחר ואתה מגלה רגישות מיוחדת לצערן של נשים עקב אהבה נכזבת.
אני מניח שאתה מגלה רגישות לצערן של נשים הנשואות לחסידי גור וסלאנים עקב..
חחחחחח גרמת לי לחייך ביום לא הכי סימפטי עבורי, לא מגלה שום רגישות, להפך חושף את ערוותן של כל אנשי התקשורת שמנסים ליצור כל תקופה דת חדשה, דת האהבה, דת האונס, דת הלהטב, דת הפרזיטים, דת הימין,דת השמאל, דת הציונית, דת הארץ,דת קקל, מזכיר לי להבדיל את האדמורים שמנסים בכוח לייצר דרכים שאולי יתפסו כטרנד. במקום להבין שיש טרנד אחד שקיים 3500 שנה ומחזיק מעמד על אפם וחמתם של רוב העולם ולהבין שלאונס יש משמעות פנימית בנוסף על המשמעות החיצונית ורצח נפשי הינו גם כשהזוגיות איננה בשלמות מאחד הצדדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 15:19 לינק ישיר 

נשגב מבינתי מה רוצה פותח האשכול לומר ומה כל הכתבתבת.
כל/רוב הגברים הם זבל? הנשים מסכנות?
לא מבין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 18:43 לינק ישיר 
תקרא שוב, תבין יותר טוב,

מושגים כתב:
לא מבין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

למה רוב הגברים זבל, אם אתה יהודי שומר תורה ומצוות, כשהחלטת להתחתן עשית את זה עם מחשבה שמחר 98 אחוז שתחליף אותה, התשובה היא לא, אז אתה לא זבל. אצל יהודי שאינו שומר תומצ 98 אחוז שאת ה7 בחורות שהיה איתן הוא יחליף ואת ה2 אחוז הנותרים הוא שומר לזאת שעלה בגורל להיות לו לאשה, בעיניי זה זבל, וזה עורמה לכל בחורה וניצול רגשי מיני של גופה. והמסקנה שבי היא, שהנשים מודעות לבעיה הזו, אבל הן מתביישות להלחם בזה בצורה אמיתית ולעמוד כסלע איתן מול כל הגברים כי או אז הן תצאנה דוסיות/דתיות/יהודיות/חרדיות, ועל כן המלחמה היחידה שלהן לפחות זה באנסים ודומיהן, צא ולמד מה שכתבתי למעלה, אם אשה היא בשויון לגבר, מדוע שבחורה ששתתה לשכרה לא תהיה אחראית למעשיה באופן שבילתה עם בני גילה ???? ואידך זיל גמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 19:01 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
תקרא שוב, תבין יותר טוב,

מושגים כתב:
לא מבין.

למה רוב הגברים זבל, אם אתה יהודי שומר תורה ומצוות, כשהחלטת להתחתן עשית את זה עם מחשבה שמחר 98 אחוז שתחליף אותה, התשובה היא לא, אז אתה לא זבל.אצל יהודי שאינו שומר תומצ 98 אחוז שאת ה7 בחורות שהיה איתן הוא יחליף ואת ה2 אחוז הנותרים הוא שומר לזאת שעלה בגורל להיות לו לאשה, בעיניי זה זבל, וזה עורמה לכל בחורה וניצול רגשי מיני של גופה.והמסקנה שבי היא, שהנשים מודעות לבעיה הזו, אבל הן מתביישות להלחם בזה בצורה אמיתית ולעמוד כסלע איתן מול כל הגבריםכי או אז הן תצאנה דוסיות/דתיות/יהודיות/חרדיות, ועל כן המלחמה היחידה שלהן לפחות זה באנסים ודומיהן,צא ולמד מה שכתבתי למעלה, אם אשה היא בשויון לגבר, מדוע שבחורה ששתתה לשכרה לא תהיה אחראית למעשיה באופן שבילתה עם בני גילה ???? ואידך זיל גמור

א. באותה מידה שגבר חילוני מתחתן עם מחשבה שעוד מעט הוא יחליף אותה באחרת, גם כל אישה חילונייה מתחתנת עם אותה גישה שאם תמצא גבר אחר מוצלח יותר היא תעיף את הראשון לכל הרוחות. נשים עוזבות גברים באותם אחוזים כמו שגברים עוזבים נשים.
ב. אישה ששותה לשכרה אינה אחראית מהסיבה שהיא פאסיבית. לעומת גבר שהוא האקטיבי. לעומת זאת אישה הנוהגת תחת השפעת אלכוהול אחראית למעשיה בדיוק כמו גבר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 24/08/2020 19:04:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 19:25 לינק ישיר 

1. לא דיברתי על גבר חילוני שמתחתן, תקרא קצת בין השורות, מדברים על גבר שמנצל את בנות המין הנשי עד שמתחתן וזה רק ורק גי למלאות את תאוותיו, לעומת הגבר הדתי שאמנם גם הוא מתחתן למלא את תאוותיו אך עדיין מקריב לזה את אמונו ואת קניינו לאשתו בלבד. 2. כשכולם שתויים כולם אקטיביים, וכולם פאסיביים, או שבכל זאת מבינים שיש הבדל בין המינים, ואם מבינים שיש הבדל אז האשכול מבחינתי זועק הצילו לכל בנות ישראל שאינן שמורות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רוב בנות החילונים עברו ועוברות מעשה אונס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.