בית פורומים בחדרי חרדים

רוב בנות החילונים עברו ועוברות מעשה אונס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2020 20:10 לינק ישיר 

נראה שהכובס, מלבד זאת שהוא משווה פרה לחמור (חילוני רווק לדתי נשוי, במקום להשוות נשואים), שבוי בקונספציות ישנות שכאילו אין נשים שפשוט רוצות בדיוק מה שגברים רוצים באותו זמן.
מכל הנשים החילוניות נמצא רק גבר ועוד דתי שידברר אותם? זה מזכיר כמה חילונים שמדברים בהתנשאות על החרדים/ות האומללים/ות לשיטתם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 20:25 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
נראה שהכובס, מלבד זאת שהוא משווה פרה לחמור (חילוני רווק לדתי נשוי, במקום להשוות נשואים), שבוי בקונספציות ישנות שכאילו אין נשים שפשוט רוצות בדיוק מה שגברים רוצים באותו זמן.
מכל הנשים החילוניות נמצא רק גבר ועוד דתי שידברר אותם? זה מזכיר כמה חילונים שמדברים בהתנשאות על החרדים/ות האומללים/ות לשיטתם..

אני מציע לכובס שידברר את אשתו השלישית של יהודי מלפני חדר"ג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 20:33 לינק ישיר 

אולי הכובס או אחד מקרוביו עבר/ה טראומה בעניין. ומזה הוא משליך על כל העולם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 20:34 לינק ישיר 

תוקן על ידי מושגים ב- 24/08/2020 20:34:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 00:04 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
הכובס1
מאחר ואתה מגלה רגישות מיוחדת לצערן של נשים 
אני מניח שאתה מגלה רגישות לצערן של נשים הנשואות לחסידי גור וסלאנים עקב..

אם כבר שיגלה רגישות לצערן של עמי ארצות כמוך, שהרי אמרו חז"ל כל המשיא בתו לעם הארץ כאילו כופתה לפני הארי, מה ארי דורס ואוכל וכו'..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 00:43 לינק ישיר 
.

איש_חשוב כתב:
הכובס1

אם כבר שיגלה רגישות לצערן של עמי ארצות כמוך, שהרי אמרו חז"ל כל המשיא בתו לעם הארץ כאילו כופתה לפני הארי, מה ארי דורס ואוכל וכו'..
מקווה שהתכוונת לחזק, כי מבחינתי הרעיון היה שישנו מעשה שנראה אהבה אך הוא בעצם אונס, לא הייתה בכוונתי התנשאות על אי מי, אלא אך ורק התבוננות במעשיהם. ואכן אם במשיא לעם הארץ כאילו כופתה וכו אז בשאינו משיא כי אם בבעילות אסורות בוודאי דהויה ליה אונס גמור

תוקן על ידי הכובס1 ב- 25/08/2020 00:43:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 02:39 לינק ישיר 
קלעפער

איש_חשוב כתב:
הכובס1

הרי זה בדיוק מה שנעשה בחסידויות אלו. בנוסף ל"דובים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 05:26 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הרי זה בדיוק מה שנעשה בחסידויות אלו. בנוסף ל"דובים"...

טעות בידך, בדיוק ההיפך
בחסידויות אלו הפרישות מביאה אותם לבעיה הפוכה ואין כאן מקום להאריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 11:33 לינק ישיר 

"על פי דין תורה אסור לעשות הביאה באופן שהאשה אינה מפוייסת, ומחוייב לפייסה בחיבוק ונישוק עד שתתאווה לחיבור, דאם לא כן הרי היא כנתונה לפני הארי שדורס ואוכל כמבואר בפסחים דף מט. (ועוון פלילי הוא לעשות מה שמגיע צער לאשתו, אפילו אם מתכוון לשם מדת חסידות ופרישות, דעל גזילת אשתו אינו יכול לעשות חסידות, ולהציג אותה כשפחה שבויה), כשבועל שלא מרצונה, הוי בנים בגדר הפושעים והמורדים כדין בני אנוסה. ומה שחוטף ובועל מייד בלא קירוב ופורש תיכף ומיד ומתרחק ממנה, הנה הבעל חושב שחוטף (מלאכים) מדרגות גדולות בזה, ובאמת לא נגרע מתאוותו כלום, ויצרו שלו מפוייס בהחלט בהנאה שלמה, אבל אשתו לא נהנית כלל מהנהגה זאת, ואדרבה היא כואבת ומבויישת ובמסתרים תבכה, ודמעתה אינה חוזרת, דשערי דמעות לא ננעלו, ואחז"ל בס"פ הזהב (ב"מ דף נט א) שיהא נזהר בכבוד אשתו כי דמעתה מצויה עי"ש. ובודאי מעורר דינים עליו ולא יזכה לסייעתא דשמיא לא לרוחניות ולא לגשמיות. ומה שנדמה לו שעולה למעלה הוא דמיון שוא ושקר, כי מעוונות ופשעים פוגמים ונטמאים ולא עולים." 

"אגרת הקודש" מכתב מהרב ישראל יעקב קנייבסקי ה"סטייפלר" זצ"ל.

"ושמעתי על כמה יראים מתחסדים העושים הכנות גדולות לקיים מצוה זו לש״ש בלא תאווה כלל, והרי הוא עסוק עד חצי הלילה בלימוד ועיון בתורה ובתפילות כפי הנמצא בספרים, ואח״כ בא אחר חצות הלילה לביתו ומעורר את אשתו משנתה ומפטפט לה דברי פיוסין לקיים מצוה זו, והרי היא מרשה אותו לעשות עמה כרצונו, והרי הוא מתפאר בלבבו שהצליח לקיים מצוה זו בלא היצה״ר וטומאת התאוה, והוא תמה למה הוליד בנים רשעים או טיפשים, וזה בא להם מפני שנכשלו לחשוב לאמת שהתאווה במצוה זו היא דבר מגונה מאד, ובלא תאווה יוצא הבן הנולד סכל וטפש כידוע ומפורסם, ובלא דעתה ורצונה שאין לה חשק כשהיא שקועה בשינה והיא כועסת על שהוא מצערה ועושה עמה כרצונו ולא כרצונה, הרי הוא עובר על לאו ובניו הם מבני ט׳ מדות מורדים ופושעים."

קונטרס "קדושת ישראל" מכתבי הגאון הרב יצחק אייזיק שר זצ״ל

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 25/08/2020 11:33:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 13:19 לינק ישיר 

חריף ומקשה חזק וברוך על חיזוק הענין ואם ישאל השואל הרי הנשים והבנות שאינן שומרות תומצ גם מתפייסות, אבל טענתי (במלרע) שהשקר הגדול שהן נמצאות בו ואינן מגיעות למקום שכל בת זוג הייתה רוצה להגיע, גורם להן לשריטות כמעט כמו אונס, ואם בנשואות הבאת מה שהבאת בשם בעל הקהילות יעקב, מה תאמרנה אזובי הקיר הבנות הילדות שנפשן רכה ועדינה, גם אם הן לא שומרי תומצצ. ולכל המלעזים הביטו אל נפשותיכם ונפשות בנותיכן למען תבינו מה ולאן נשואות עיניהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:26 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

חריף ומקשה חזק וברוך על חיזוק העניןואם ישאל השואל הרי הנשים והבנות שאינן שומרות תומצ גם מתפייסות, אבל טענתי (במלרע) שהשקר הגדול שהן נמצאות בו ואינן מגיעות למקום שכל בת זוג הייתה רוצה להגיע, גורם להן לשריטות כמעט כמו אונס, ואם בנשואות הבאת מה שהבאת בשם בעל הקהילות יעקב, מה תאמרנה אזובי הקיר הבנות הילדות שנפשן רכה ועדינה, גם אם הן לא שומרי תומצצ.ולכל המלעזים הביטו אל נפשותיכם ונפשות בנותיכן למען תבינו מה ולאן נשואות עיניהן

באיזה שקר גדול הן נמצאות?
למה אתה חושב שהן לא יודעות מה הסיכוי שהקשר יחזיק עד זיקנה ושיבה?
הכול גלוי וידוע.
מבלי להיכנס להבדלים בין המינים. הנשים החילוניות יודעות בדיוק מה גברים רוצים מהם ומה הן רוצות מהגברים. ושניהם נכנסים ליחסים בעיינים פקוחות. כל צד והאינטרס שלו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:55 לינק ישיר 

אז מדוע אשה צריכה פיוס וגבר לא ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 16:37 לינק ישיר 

מזמן עברתם את גבול הקו האדום של מה אמור להיות נידון בפרהסיא של ציבור חרדי
תפתחו פורום סגור ושם תיכנסו לעומק הענין

בשמי ובשם עוד כמה חרדים לא מזויפים שכתבו לי לפרטי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:26 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מזמן עברתם את גבול הקו האדום של מה אמור להיות נידון בפרהסיא של ציבור חרדי
תפתחו פורום סגור ושם תיכנסו לעומק הענין

בשמי ובשם עוד כמה חרדים לא מזויפים שכתבו לי לפרטי

היזהרו מחיקויים!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 18:12 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

אז מדוע אשה צריכה פיוס וגבר לא ?

מצוות עונה מוטלת על האיש ולא על האישה, ולכן עליו חובה לפייס את אשתו ולקיים את המצווה גם אם לא ממש מתחשק לו.

מלבד זאת, במרבית המקומות, התרבות היא שהגבר שולט ומוביל ולא מתבייש לבקש ולהביע את רצונותיו ומקבל כל מה שהוא רוצה, ואילו האישה לא מעיזה להביע את רצונותיה וצריכים לעודד אותה ולפייס אותה שתרגיש בנוח לרמוז ולבקש..

אני בכוונה לא רוצה להיכנס להבדלים הפיזיולוגים והרגשיים בין המינים. לא כאן המקום. אבל יש הרבה הנחות סמויות בטענותך שאינן מדוייקות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רוב בנות החילונים עברו ועוברות מעשה אונס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.