בית פורומים בחדרי חרדים

צלמו מסך...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2020 10:52 לינק ישיר 

טיןטין1 כתב:

לדעתי כבר 5 שנים ההנהלה לא הגיבה כאן.
בלי קשר, בקשות חדשות לאישור כתיבה לא נענות. אין ספק שמשהו סגר את האור על הפורום

הנהלת הפורום השתנתה בחמש שנים האחרונות יותר פעמים ממה שאתה יכול לחשוב...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 11:17 לינק ישיר 
בחדרי חרדים

הנהלת הפורום לא השתנתה, רק התוסף כח אדם לפקח על התוכן,

וכל אחד שחש נפגע מאשכול או נתקל בתגובות לא ראויות ולא מתאימות יכול לפנות לתיבה האישיות פה או לתיבת המערכת והדבר ייבדק יסודי ויטופל בכל הכבוד וברצינות רבה .

יחד עם זאת האובססיה החולנית של כמה חברים כאן להוכיח את "האשמה" ההזויה והנבזית על קהילת בעלז ומנהיגה הנערץ, כי בשלהם הגעני כל התפרצות הקורונה זה כבר יצא מכל החורים, ויש על זה עשרות אשכולות, עם מאות תגובות, ויש שם עוד מום לתגובות ולהערות מחכימות או מטופשות,

אבל להביא משאולזון file:///C:/Users/User/Downloads/%D7%90%D7%A9%20%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%93%D7%AA%20%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%A6%D7%A7.pdf
, עובר לזמן שזה עלה אצלו, ועוד עם כותרת בומבסטיסת שזה למרבה הבושה משאלת לב ולא מציאות, ברור שזה יימחק מיידי. 
גם אם זה לא ימצא חן בעיני מאן דהו, ואני מניח כי באתר האמין רוטר וכו'  ישמחו לצרף את תורמי המידע האמינים כראש המגיבים ומביאי עובדות וסיפורים אייזן ביטון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 11:51 לינק ישיר 

ואוו המון המון זמן לא ראיתי פה תגובה של ההנהלה!!! בבקשה תגיבו מידי פעם שנדע שי שמישהו בבית... האתר אכן בגסיסה מתמדת מאז השווצאפ התפשט באזורים החרדים... ההשואה לרוטר איננה נכונה כיוון ששם זה פורום חדשות שאנשים נכנסים להתעדכן בחדשות וגם להגיב לעומת זאת כאן מאז ומעולם המקום שימש להתנצחות בין חסדיות ולגזענות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 12:14 לינק ישיר 

בחדרי חרדים כתב:
בחדרי חרדים

הנהלת הפורום לא השתנתה, רק התוסף כח אדם לפקח על התוכן,

וכל אחד שחש נפגע מאשכול או נתקל בתגובות לא ראויות ולא מתאימות יכול לפנות לתיבה האישיות פה או לתיבת המערכת והדבר ייבדק יסודי ויטופל בכל הכבוד וברצינות רבה .

יחד עם זאת האובססיה החולנית של כמה חברים כאן להוכיח את "האשמה" ההזויה והנבזית על קהילת בעלז ומנהיגה הנערץ, כי בשלהם הגעני כל התפרצות הקורונה זה כבר יצא מכל החורים, ויש על זה עשרות אשכולות, עם מאות תגובות, ויש שם עוד מום לתגובות ולהערות מחכימות או מטופשות,

אבל להביא לפה משאולזון, עם כותרת בומבסטיסת שזה למרבה הבושה משאלת לב ולא מציאות, ברור שזה יימחק מיידי. 
גם אם זה לא ימצא חן בעיני מאן דהו, ואני מניח כי באתר האמין רוטר וכו'  ישמחו לצרף את תורמי המידע האמינים כראש המגיבים ומביאי עובדות וסיפורים אייזן ביטון.

ממש לא משאולזון!!! סורי!
זה מבנים ואני יודע לומר גם מי משלם שם על השתקה…

והנה קבלו עוד עדכון טרי שכבר פורסם בעוד פורומים..

מבזק - ב-2 בלילה אמש הגיע רופא לביתו של הרבי מבעלזא

עצבנות גדולה היתה אמש בבית הרבי מבעלזא, לא איפשרו לאף אחד להיות שם. בשעה 2 בלילה הגיע רופא שנכנס לחדרו של הרבי והגבאי שהיה שם נאלץ להמתין בחוץ שעה ארוכה עד שהרופא חזר ויצא מחדרו של הרבי עם הוראות לפיהן על הגבאים בינתיים להתרחק ולהזהר

מה שלא ברור כרגע אם המצב משתפר או חלילה מתדרדר. אמש על פי עצבי הגבאי פירר שהיה שם שהתהלך כסהרורי מצד לצד חששו שהמצב חמור אבל נראה היה מאוחר יותר שהם קצת נרגעו ונקוה כי המצב משתפר
העתבק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 12:52 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
לכתוב שיש "שמועות עקשניות" זה לא בסדר? 

זה מאד בעייתי.

אשמח להארה מדוע "שמועה" או "עקשנית" זה ביטוי בעייתי כשזה נראה נכון אבל אין הוכחה פיזית להציג...
וגם אשמח שתכתוב כאן באומץ מה שכתבת לי באישי. לא אכתוב במקומך כמובן, אבל המצב הזה יימשך כל עוד כולם יפחדו לומר את אשר על לבם.

מאחר שרמזת שאני פחדן ואין לי האומץ לכתוב כאן את אשר כתבתי לך באישי, הרי הדברים שכתבתי לך:

אינני יודע אם האדמו"ר מבעלז מורדם ומונשם. ואולי ראוי היה לתקן את הכיתוב על כך,
אבל לגמרי לגיטימי לשאול היכן הוא ומה קורה לו לנוכח היעלמותו מעין כל במשך כשבועיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 12:59 לינק ישיר 

קצת מצחיק ומשעשע שהחברה ממכניבקא שהרסו את האתר שכל יום פותחים עשרות אשכולות השמצה נגד בעלז נגד אייכלר ונגד כל מה שקיים בבעלז, למה עשו שמה תחנת אוטובוס? הרי הינו רגילים לחכות בתחנה השנייה ,ולמה בדרך להעביר כתבת השמצה לאתר המטונף של שאולזון, ציפור שהייתה קודם בקריית בעלז עשתה צואה על החליפה שלי, ולמה המדרכות בקרייית בעלז השחירו ? ויתכן כי מישהו צבע את זה בשחור בגלל החופה בבעלז, ייאלה יש לנו כתבה לשאולזון... הרסתם כאן את האתר. לאנשים נמאס מההתכתבויות שלכם עם עצמכם בעזרת אלפי ניקים בשמות שונים ומשונים וגם באנגלית. זה מקשה וזה מתרץ וזה אומר הפוך בשביל יעני אובייקטיביות, אתם בושה לפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 13:22 לינק ישיר 

גרשום כתב:

אךטובוחסד כתב:
לכתוב שיש "שמועות עקשניות" זה לא בסדר? 

זה מאד בעייתי.

אשמח להארה מדוע "שמועה" או "עקשנית" זה ביטוי בעייתי כשזה נראה נכון אבל אין הוכחה פיזית להציג...
וגם אשמח שתכתוב כאן באומץ מה שכתבת לי באישי. לא אכתוב במקומך כמובן, אבל המצב הזה יימשך כל עוד כולם יפחדו לומר את אשר על לבם.

מאחר שרמזת שאני פחדן ואין לי האומץ לכתוב כאן את אשר כתבתי לך באישי, הרי הדברים שכתבתי לך:

אינני יודע אם האדמו"ר מבעלז מורדם ומונשם. ואולי ראוי היה לתקן את הכיתוב על כך,
אבל לגמרי לגיטימי לשאול היכן הוא ומה קורה לו לנוכח היעלמותו מעין כל במשך כשבועיים.

ח"ו לא באתי לרמוז שאתה פחדן, אבל זה לא "כל" מה שכתבת, אז בוא.. אבל זה לא ממש חשוב לי. זה חשוב לפורום שאנשים ירגישו שאפשר לבקר גם מחיקת אשכולות בלי פחד מחסימות, אחרת הפורום הזה גרוע מיאיד לפיד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 13:25 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

קצת מצחיק ומשעשע שהחברה ממכניבקא שהרסו את האתר שכל יום פותחים עשרות אשכולות השמצה נגד בעלז נגד אייכלר ונגד כל מה שקיים בבעלז, למה עשו שמה תחנת אוטובוס? הרי הינו רגיליםלחכות בתחנה השנייה ,ולמה בדרך להעביר כתבת השמצה לאתר המטונף של שאולזון, ציפור שהייתה קודם בקריית בעלז עשתה צואה על החליפה שלי,ולמה המדרכות בקרייית בעלז השחירו ? ויתכן כי מישהו צבע את זה בשחור בגלל החופה בבעלז,ייאלה יש לנו כתבה לשאולזון...הרסתם כאן את האתר. לאנשים נמאס מההתכתבויות שלכם עם עצמכם בעזרת אלפי ניקים בשמות שונים ומשונים וגם באנגלית. זה מקשה וזה מתרץ וזה אומר הפוך בשביל יעני אובייקטיביות,אתם בושה לפורום.

איפה ראית שכתבתי נגד בעלזא מלבד בנושא הקורונה וממש רק לאחרונה, כשהתבררה גודל האנוכיות שלהם?

ולמה הבעזאים כ''כ עפים על עצמם כשהם חושבים בדמיונם שרק למחנובקה יש ביקורת עליהם וכל העולם בטוח שהם הכי טובים/מוכשרים/צדיקים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 13:27 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

קצת מצחיק ומשעשע שהחברה ממכניבקא שהרסו את האתר שכל יום פותחים עשרות אשכולות השמצה נגד בעלז נגד אייכלר ונגד כל מה שקיים בבעלז, למה עשו שמה תחנת אוטובוס? הרי הינו רגיליםלחכות בתחנה השנייה ,ולמה בדרך להעביר כתבת השמצה לאתר המטונף של שאולזון, ציפור שהייתה קודם בקריית בעלז עשתה צואה על החליפה שלי,ולמה המדרכות בקרייית בעלז השחירו ? ויתכן כי מישהו צבע את זה בשחור בגלל החופה בבעלז,ייאלה יש לנו כתבה לשאולזון...הרסתם כאן את האתר. לאנשים נמאס מההתכתבויות שלכם עם עצמכם בעזרת אלפי ניקים בשמות שונים ומשונים וגם באנגלית. זה מקשה וזה מתרץ וזה אומר הפוך בשביל יעני אובייקטיביות,אתם בושה לפורום.

ותענה לי על עוד דבר קטן בבקשה.
איפה ומתי ראית מי מגדולי ישראל וקהילותיהם, עושות מעשה כזה נבזה, של לשבת עם המשטרה ולסכם איתה דברים ברורים, כשבאותו הזמן ממש, הם כבר ידעו שכל הפגישה הזו היא לרמות ולעקוף ולחרטט אותם ולעשפות כזה חילול שם שמיים????

איפה? הרב שך? הרבי מויזניץ? הרב עובדיה?
תמצא לי דוגמא נוספת אחת לביריונות מהסוג הזה (בראש עובר לי ישר "גור", ואני לא חושב שהם עשו דבר כזה מעולם, אחרת היינו שומעים על זה..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 13:31 לינק ישיר 

אךטובוחסד

תעלה בבקשה את צילום הודעתי אליך. יראה הציבור וישפוט
אם יש דברים נוספים שכתבתי לך באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:06 לינק ישיר 
אךטובוחסד

גרשום כתב:
אךטובוחסד

אין בעיה. זו הכותרת. אולי כדאי שתבדוק שוב לפני שאני מצלם. אני לא חושב שאתה משקר, אלא שפספסת את הכותרת שכתבת לי. העתקת רק את התוכן של ההודעה, ומה שמשמעותי זה דווקא הכותרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:31 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
אךטובוחסד

אין בעיה. זו הכותרת. אולי כדאי שתבדוק שוב לפני שאני מצלם. אני לא חושב שאתה משקר, אלא שפספסת את הכותרת שכתבת לי. העתקת רק את התוכן של ההודעה, ומה שמשמעותי זה דווקא הכותרת
ככה? אז קדימה. תביא את הכותרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:34 לינק ישיר 
אךטובוחסד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:47 לינק ישיר 

לא רוצה לצער כאן כמה יהודים, ובפרט בחודש אלול, אבל אם תרצו הנה עדכון נכון לעכשיו:
הרבי מבעלזא שליט"א ב"ה מרגיש כבר הרבה יותר טוב. הדלקת נראה שנרפאה כמעט לגמרי, וכבר קיבל קהל כמה מחותנים שמחתנים. מתפלל כל יום עם המנין הקבוע בביתו, ובשבת הסב עם המשפחה המורחבת בביתו. וכולנו תקוה שבימים הקרובים יתחיל שוב לקבל קהל כבכל שנה בחודש אלול.
אציין שהשנה לראשונה מזה 25 שנה הרבי קיבל קהל במשך כל הקיץ ולא שהה כלל במעון הנופש בקרית יערים, כך שלכל הדעות מגיע לו קצת חופש... (מעניין שבכל השנים כשהיו תקופות של כמה חדשים בהם לא הופיע ברבים, לא דאגו לנו כ"כ כל הדואגים לנו עכשיו...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:49 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

שדה9 כתב:

איפה ראית שכתבתי נגד בעלזא מלבד בנושא הקורונה וממש רק לאחרונה, כשהתבררה גודל האנוכיות שלהם?

ולמה הבעזאים כ''כ עפים על עצמם כשהם חושבים בדמיונם שרק למחנובקה יש ביקורת עליהם וכל העולם בטוח שהם הכי טובים/מוכשרים/צדיקים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

באג בעלזאי ידוע.
ויש שיאמרו - משיגאס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צלמו מסך...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.