|
|
| נשלח ב-25/8/2020 14:55 |
|
| |
ולמערכת בחדרי צריך לומר, שאפו גדול, אם הדברים יתנהלו כפי שכתבתם.  הגיע הזמן שמי שמחפש שירותים ציבורי, יילך אל אתרו של הנואף שאולזון, ולא יעשה זאת כאן...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 15:01 |
|
| |
אךטובוחסד
| חזונט כתב: |  | לא רוצה לצער כאן כמה יהודים, ובפרט בחודש אלול, אבל אם תרצו הנה עדכון נכון לעכשיו: הרבי מבעלזא שליט"א ב"ה מרגיש כבר הרבה יותר טוב. הדלקת נראה שנרפאה כמעט לגמרי, וכבר קיבל קהל כמה מחותנים שמחתנים. מתפלל כל יום עם המנין הקבוע בביתו, ובשבת הסב עם המשפחה המורחבת בביתו. וכולנו תקוה שבימים הקרובים יתחיל שוב לקבל קהל כבכל שנה בחודש אלול. אציין שהשנה לראשונה מזה 25 שנה הרבי קיבל קהל במשך כל הקיץ ולא שהה כלל במעון הנופש בקרית יערים, כך שלכל הדעות מגיע לו קצת חופש... (מעניין שבכל השנים כשהיו תקופות של כמה חדשים בהם לא הופיע ברבים, לא דאגו לנו כ"כ כל הדואגים לנו עכשיו...) |
|
מעניין מה טיבה של ה"דלקת" הזו? (מישהו כתב לי היום באישי שבעלזא יגידו שהיתה לו ציפורן חודרנית..) אגב, זכורני איזה דובר בעלזאי שניסה לספר כל מיני סיפורים בכיכר השבת, ויצא לא טוב מהראיון הזה... אולי תספרו את האמת לשם שינוי? אולי גם תגידו "טעינו" שזלזלנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 15:09 |
|
| |
| חזונט כתב: |  | לא רוצה לצער כאן כמה יהודים, ובפרט בחודש אלול, אבל אם תרצו הנה עדכון נכון לעכשיו: הרבי מבעלזא שליט"א ב"ה מרגיש כבר הרבה יותר טוב. הדלקת נראה שנרפאה כמעט לגמרי, וכבר קיבל קהל כמה מחותנים שמחתנים. מתפלל כל יום עם המנין הקבוע בביתו, ובשבת הסב עם המשפחה המורחבת בביתו. וכולנו תקוה שבימים הקרובים יתחיל שוב לקבל קהל כבכל שנה בחודש אלול. אציין שהשנה לראשונה מזה 25 שנה הרבי קיבל קהל במשך כל הקיץ ולא שהה כלל במעון הנופש בקרית יערים, כך שלכל הדעות מגיע לו קצת חופש... (מעניין שבכל השנים כשהיו תקופות של כמה חדשים בהם לא הופיע ברבים, לא דאגו לנו כ"כ כל הדואגים לנו עכשיו...) |
|
מעניין שכל המדומיינים, כולל אותו נואף טמא שאולזון, לא חשבו על האפשרות של "נאות דשא" - בבית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 15:20 |
|
| |
בעלזערס, תביאו בבקשה לאחטובוכסד צילום ריאות או צילום הצפורן החודרנית, כי אחרת הוא לא יירגע מהאובססיות שלו נגדכם....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 16:34 |
|
| |
אךטובוחסד
| מלפפוןמתוק כתב: |  | | בעלזערס, תביאו בבקשה לאחטובוכסד צילום ריאות או צילום הצפורן החודרנית, כי אחרת הוא לא יירגע מהאובססיות שלו נגדכם.... |
|
יש עוד אופציה, שלא עולה בבעלזא על הדעת כמובן.. להודות על האמת ולהפסיק לעשות מה שבא להם על חשבון הציבור
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 16:42 |
|
| |
חופש הביטוי וחופש הדיבור נעצרים בשאולזון? ידע כל מי שנכנס לפורום כי מזומנים לפניו ידיעות מכל המינים חלקם קלים לעיכול וחלקם קשים, וכל עוד אין עילת תביעת דיבה על הידיעה היא כשרה לפרסום. בשביל צנזורה יש לנו את המודיע והמבשר...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 25/08/2020 16:42:11
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 16:54 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | תגיד, זה נכון שאכלת חזיר אתמול? זה לגיטימי לשאול! אני לא קובע עובדה! וגם יש שמועות עקשניות (שהפצתי ברגע זה ממש) שאכן אכלת חזיר!
|
|
אוהה.. נכון ששמועה כמו "אכלת חזיר" לא לגיטימי לשאול בצורה מעוררת חשדות אבל השוית אכילת חזיר, לפשע של "הבעלזער רבי חולה קורונה" וזה עצמו אומר משהו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 17:13 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| לבחירתכם כתב: |  | אז מתי הלויה |
|
אם יש משהו שאני מצטער עליו באשכול הזה, זה ההודעה שלך. אין לי רצון שחס וחלילה הוא התפטר אלה שיחזרו בהם מהתנהגותם לפי כלל הציבור זהו. אינטר מכתב נכתב על ידי הקלטה לכן כל הטעויות
|
|
שוב אתה נאיבי כשאתה חושב וכבר משוכנע שמישהו הולך להשתנות בגלל שמישהו מסוים חולה קורונה (ובכלל לא רלוונטי מי זה המישהו הזה) יש אנשים ששמים פס וממשיכים עם החיים הרגילים, לא בגלל שאין קורונה, אלא למרות שיש קורונה. אנשים שמתיימרים להיות אנשים חושבים, ואפילו הגיון בסיסי של מה מישהו אחר חושב הם לא מסוגלים לקלוט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 18:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 18:43 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | חופש הביטוי וחופש הדיבור נעצרים בשאולזון? ידע כל מי שנכנס לפורום כי מזומנים לפניו ידיעות מכל המינים חלקם קלים לעיכול וחלקם קשים, וכל עוד אין עילת תביעת דיבה על הידיעה היא כשרה לפרסום. בשביל צנזורה יש לנו את המודיע והמבשר...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 25/08/2020 16:42:11 |
|
לפחות אתה מודה על האמת שהמקורות שלך הם במידע שהנואף (קרא על כך בספר שהפילגש הגויה מספרת עליו!) מורח באתרו, אתר שכל אחד יכול לעשות דרכו חיסול חשבונות כל עוד והצד השני לא משלם את האתנן (ראה ע' גור וורדיגר כידוע ליודעי חן...) תמורת ההשתקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 19:07 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | חופש הביטוי וחופש הדיבור נעצרים בשאולזון? ידע כל מי שנכנס לפורום כי מזומנים לפניו ידיעות מכל המינים חלקם קלים לעיכול וחלקם קשים, וכל עוד אין עילת תביעת דיבה על הידיעה היא כשרה לפרסום. בשביל צנזורה יש לנו את המודיע והמבשר...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 25/08/2020 16:42:11 |
|
לפחות אתה מודה על האמת שהמקורות שלך הם במידע שהנואף (קרא על כך בספר שהפילגש הגויה מספרת עליו!) מורח באתרו, אתר שכל אחד יכול לעשות דרכו חיסול חשבונות כל עוד והצד השני לא משלם את האתנן (ראה ע' גור וורדיגר כידוע ליודעי חן...) תמורת ההשתקה. |
|
לא הודיתי שהמקורות שלי הם שאולזון. באופן עקרוני אני אומר שמידע שאין עליו חשש מתביעת דיבה אין בעיה לפרסם אותו, יהא זה שאולזון, נשיונל גיאוגרפיק, המחנה החרדי, או הארץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|