בזכות ההפגנה נודעתי לתוכנית הסטירית ובחיאת אני לא יודע מה קרה היום מה נזכרתם.עד היום לא היו כאלו תוכניות?מהנזכרתם להפגין אחרי 30 פרקים? אז הסתקרנתי מה הולך שם ושמעתי המון נוול פה רדוד וגס כמו שהנאצים היו מדברים זה לא היהודים שבאים אלא שהולכים לגהנום אמן
על פניו נראה שאתם מחפשים לזלזל ביהדות בתנ'ך ובמפרשיו האמיתיים מה עשיתם? צחקתם גם מהציונים אוקי ואם כונתכם לטובה שיהודים יתחילו ללמוד תנך וידעו מי הם מפרשיו באמת.מי שלא למד תנ'ך לא יבין מה הם רוצים שם ומה מצחיק ומה מעצבן הוא יצפה בתוכנית כמו קוף ואם זו כונתכם אז אולי יש מה לדון אותכם לכף זכות ואם כונתכם שלא יהיה יהודי שלא ידע מה זה ברית מילה אז גם כן אבל אם הכונה שלכם לזלזל בתורה אז תמותו כל מי ששותף לתוכנית הדבילית הזאתי
ומי שחולק עלי אז שינסה לכתוב את המילים שהם אומרים שם ונראה אם לא חוסמים אותו תוך שעה תבדקו אותי
ויסביר לי כבודו איפה רואה שאני מאים ברצח?בכלל איך לא הורידו את הפרק הראשון שכל מילה שניה תרצח עזבו ידישקיט שר החינוך מטומטם עם תעודה ושלא יתפלא אם יציגו אותו ערום כמו ביום היולדו ועושים לו , .ץ לא משנה עוד לא ראיתי את כל הפרקים אבל חכו ותראו איך מציגים את משפחת נתניהו עושים החלפת דולרים [מלפפונים בלז] עם משפחת גנץ וגפני שמממנים את המערכונים האלה
נשלח ב-26/8/2020 08:52
אךטובוחסד
לבחירתכם כתב:
כל המוציא דבר קללה מפיו אינעל אבי אביו...
ידייק כבודו אבי אבי אבי אביו
ומי שחולק עלי אז שינסה לכתוב את המילים שהם אומרים שם ונראה אם לא חוסמים אותו תוך שעה תבדקו אותי
ויסביר לי כבודו איפה רואה שאני מאים ברצח?בכלל איך לא הורידו את הפרק הראשון שכל מילה שניה תרצח עזבו ידישקיט שר החינוך מטומטם עם תעודה ושלא יתפלא אם יציגו אותו ערום כמו ביום היולדו ועושים לו , .ץ לא משנה עוד לא ראיתי את כל הפרקים אבל חכו ותראו איך מציגים את משפחת נתניהו עושים החלפת דולרים [מלפפונים בלז] עם משפחת גנץ וגפני שמממנים את המערכונים האלה
ידייק כבודו.. כמדומני שהוא אומר שם רק אבי אבי אביו, ולא ח"ו 3 פעמים "אבי", כמו ב 777
נשלח ב-26/8/2020 09:16
הצדק עם זה שמעליי.
"שלושה ימים לא הפסיק לדבר, אבל על הקללה מה אמר? - המוציא דבר (ד' בשווא נע) קללה מפיו - אינעל אבי אבי אביו. ותו לא.