בית פורומים שידוכי חרדים

התאהבות מול התאמה שכלית ומה קודם למה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/9/2020 01:12 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

רציף כתב:
אליפלת1 כתב:

קיץ לוהט לכולם

הדיון ממש מרתק , מי מתנדב  לסכם לי בקצרה מה הולך ומי נגד מה 

קשה לסכם.
זה דיון הזוי מעט,
עבורי לפחות,
לא ממש מבינים לגמרי
מה קייט רוצה,
ומה טום עונה

נראה לי שטום גרם לי להבין למה אני נבהלת לפעמים כשאני יוצאת לדייטים עם בחורים שגדולים ממני בהרבה שנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:15 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
אולי מסכת חלמון? בכל מקרה לא מוכר.מצד שני מוזכר בתורה מצרי שהיה בן אשה ישראלית..חחח מורחים את החלבון...מוזר שאתה לא מכיר... אבל אני אנסה לחפש את המקור המדויק...בס"דחחחח בדיוק וזה שקוף ולא ממש דוחה...מה שבהחלט היה נראה דוחה, זה מסכת בננות מרוסקות על פניי, כולם ברחו ממני בבית...אפילו מסכת האבוקדו לאהבריחה כ"כ המון

חחח את ממש משקיענית... אף פעם לא ניסיתי בננות מרוסקות על הפנים, רק על השיניים.. 
מה באמת עוזר האבוקדו או הבננות ? מה כדאי לי לנסות??
אצלי בבית כשאני מסתובבת עם מסכה בדכ הם צוחקים.. לא ממש בורחים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:40 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
מה עשו הנשים במצרים?נשלח מהאנדרואיד שלי
אני צריכה לחפש את המקור המדויק, אבל לפי מה שאני זוכרת הם היו מורחות על פנים טיט או חמר בשביל שהמצריים יגעלו מהם ולא יאנסו אותם.. אדם, אולי אתה מוצא את המקור??בס"דחחחח בהחלט עם כמות הרעיונות שלי, בהחלט שניתן לעשות סרט...אבל הלכת רחוק מדי...החרדים החזקים לא נופלים עד כדי כך בד"כ, אלא שגם מגע נקרא נפילהברור שתמיד ניתן ללמוד הלכות וכו' אך המורה של אחותי אמרה שצריך להכיל ולקבל נפילות מהצד שלהם ולהבין שהבן זוג בסך הכול בן אדם...אמממ מה שזכור לי שאבי סיפר שכך עשו הנשים היהודיות, כשהיהודים חיו עם המוסלמים, כדי שהם לא יחטפו אותן...שם נהגו לחטוף נשים...(למה הם יודעים שקשה לגרום לבחורה להגיד "כן")

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 00:07:14

השאלה מה זה נפילות.. זה הגדרה מאד מאד רחבה.. לכל אחד יש את הניסיונות שלו, לא כולם באותה דרגה.
מעניין, אני לא שמעתי על סיפורים כאלה כשיהודיות חיו עם מוסלמים, אבל בפירוש הנשים שם היו צריכות להיות הרבה יותר בבית מאשר באירופה, כי הערבים הם חיות פרא.. סבא שלי היה אומר לנו, אל תצאו בערב, הרחוב מלא כלבים... 

הראש צוות שלי סיפר, שבגרוזיה מי שהיה חוטף בחורה לבית שלו, היא היתה הופכת להיות אישתו, כי אף אחד לא רצה אותה אחרי שהיא היתה בבית של גבר.. היה פעם בחור שרצה לחטוף בחורה אבל הוא לא הצליח, כי היא היתה יוצאת רק לאונסברסיטה וחוזרת... אז הוא לקח אוטובוס והחליף אותו כאילו זה הקו שהבחורה היתה נוסעת וככה היא עלתה על האוטובוס שלו והפכה להיות אשתו 
הוא גם אמר שאם היו לו בנות הוא לא היה נותן להם לצאת מהבית אחרי שמונה וחצי חחח 
גורזינים זה עם הזוי שתדעי לך.. 
יום אחד התקשרנו ללקוחה ששמה היה כשמי, והיא לא ענתה.. אז הוא אומר בתתימן בחורה צנועה, לא עונה לגברים זרים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:44 לינק ישיר 

בס"ד

כשתנסי את הבננות? מובטח לך שיברחו...אכן אני משקיענית אז גם מרחתי על הידיים, כך שבכלל

האמת? שאנלא ממש יודעת מה כל דבר עוזר... הרי לכל פרי/ירק יש וויטמינים ואם כך? זה טוב...

עדיין לא נסתי מסכת שוקולד האמת...בא לך לנסות מחר ביחד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 01:45 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

כשתנסי את הבננות? מובטח לך שיברחו...אכן אני משקיענית אז גם מרחתי על הידיים, כך שבכלל

האמת? שאנלא ממש יודעת מה כל דבר עוזר... הרי לכל פרי/ירק יש וויטמינים ואם כך? זה טוב...

עדיין לא נסתי מסכת שוקולד האמת...בא לך לנסות מחר ביחד?

לא ראית שום אפקט על הפנים שלך ?? 
חחח רעיון שוקולד מה את אומרת שוקולד חלבי או מריר או למריחה ?? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:53 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

אמממ אני לא מחפשת אפקטים, זלא מצלמה

העיקר שהעור אומר לי תודה רבה...

חחח שאלה טובה אמממ עדיף כמה שיותר מוצקי קקאו, כך שמריר 90% ספלנדיד, זה המומלץ ביותר

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 02:09:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 02:03 לינק ישיר 
חייכנית770

בתתימן כתב:
מה עשו הנשים במצרים?נשלח מהאנדרואיד שלי
אני צריכה לחפש את המקור המדויק, אבל לפי מה שאני זוכרת הם היו מורחות על פנים טיט או חמר בשביל שהמצריים יגעלו מהם ולא יאנסו אותם.. אדם, אולי אתה מוצא את המקור??בס"דחחחח בהחלט עם כמות הרעיונות שלי, בהחלט שניתן לעשות סרט...אבל הלכת רחוק מדי...החרדים החזקים לא נופלים עד כדי כך בד"כ, אלא שגם מגע נקרא נפילהברור שתמיד ניתן ללמוד הלכות וכו' אך המורה של אחותי אמרה שצריך להכיל ולקבל נפילות מהצד שלהם ולהבין שהבן זוג בסך הכול בן אדם...אמממ מה שזכור לי שאבי סיפר שכך עשו הנשים היהודיות, כשהיהודים חיו עם המוסלמים, כדי שהם לא יחטפו אותן...שם נהגו לחטוף נשים...(למה הם יודעים שקשה לגרום לבחורה להגיד "כן")

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 00:07:14

השאלה מה זה נפילות.. זה הגדרה מאד מאד רחבה.. לכל אחד יש את הניסיונות שלו, לא כולם באותה דרגה.
מעניין, אני לא שמעתי על סיפורים כאלה כשיהודיות חיו עם מוסלמים, אבל בפירוש הנשים שם היו צריכות להיות הרבה יותר בבית מאשר באירופה, כי הערבים הם חיות פרא.. סבא שלי היה אומר לנו, אל תצאו בערב, הרחוב מלא כלבים... 

הראש צוות שלי סיפר, שבגרוזיה מי שהיה חוטף בחורה לבית שלו, היא היתה הופכת להיות אישתו, כי אף אחד לא רצה אותה אחרי שהיא היתה בבית של גבר.. היה פעם בחור שרצה לחטוף בחורה אבל הוא לא הצליח, כי היא היתה יוצאת רק לאונסברסיטה וחוזרת... אז הוא לקח אוטובוס והחליף אותו כאילו זה הקו שהבחורה היתה נוסעת וככה היא עלתה על האוטובוס שלו והפכה להיות אשתו 
הוא גם אמר שאם היו לו בנות הוא לא היה נותן להם לצאת מהבית אחרי שמונה וחצי חחח 
גורזינים זה עם הזוי שתדעי לך.. 
יום אחד התקשרנו ללקוחה ששמה היה כשמי, והיא לא ענתה.. אז הוא אומר בתתימן בחורה צנועה, לא עונה לגברים זרים 

בס"ד

אכן, אך בכללית? נפילות זה לעבור על ההלכה.ויש כאלה שאם הם עוברים על מנהג חסידות גם רואים זאת "כנפילה" וכאןנכנס בעצם הדרגות , שבה כל אחד יכול/לא יכול לעמוד...

זה בהחלט עצוב מה שהיה בעבר, שנתנו בעצם פרס לחוטף....
חחחח מצחיק הסיפור עם התימניה, אבל יש בזה משהו מתוק וטהור, זה יותר יפה בעיניי מאשר בנות קטנות שמרגישות חופשי
להתחצף לזרים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 02:06 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
אכן, אך בכללית? נפילות זה לעבור על ההלכה.ויש כאלה שאם הם עוברים על מנהג חסידות גם רואים זאת "כנפילה" וכאןנכנס בעצם הדרגות , שבה כל אחד יכול/לא יכול לעמוד...זה בהחלט עצוב מה שהיה בעבר, שנתנו בעצם פרס לחוטף....חחחח מצחיק הסיפור עם התימניה, אבל יש בזה משהו מתוק וטהור, זה יותר יפה בעיניי מאשר בנות קטנות שמרגישות חופשילהתחצף לזרים

איזה סיפור על תימניה ?? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 02:09 לינק ישיר 

בס"ד

חחח אמרת "בתתימן", חשבתי בתימן נהגו כךזה גם קשור לגרוזיה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2020 11:52 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בס"ד

חחח אמרת "בתתימן", חשבתי בתימן נהגו כךזה גם קשור לגרוזיה?

לא, לבחורה שהתקשרנו אליה קראו באותו שם שלי... אז הוא אמר בתתימן בחורה צנועה.. לא עונה לגברים זרים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 11:53 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:

רציף כתב:
אליפלת1 כתב:

קיץ לוהט לכולם

קשה לסכם.
זה דיון הזוי מעט,
עבורי לפחות,
לא ממש מבינים לגמרי
מה קייט רוצה,
ומה טום עונה

נראה לי שטום גרם לי להבין למה אני נבהלת לפעמים כשאני יוצאת לדייטים עם בחורים שגדולים ממני בהרבה שנים

הם דיברו על זה שבגיל מבוגר יש יותר נפילות וכו' 

אולי הכוונה שלה שהיא רואה על בחורים מבוגרים יותר שהם מדברים יותר פתוח או מראים יותר התלהבות.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 11:55 לינק ישיר 

הכי מומלץ לעור זה שמן.
אני שם שמן תינוקות לידיים
וזה אחלה דבר

בתתימן, איזה סיפורים
מדהימים יש לך !
תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 11:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

רציף כתב:
קיייט כתבה:

רציף כתב:
אליפלת1 כתב:

קיץ לוהט לכולם

קשה לסכם.
זה דיון הזוי מעט,
עבורי לפחות,
לא ממש מבינים לגמרי
מה קייט רוצה,
ומה טום עונה

יופי, דרך צלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חכה... למה אתה שולח אותה לדרכה? עדיין אני באמצע לחשוב על תשובה הגונה עבורה

קייט כאן, היא לא זזה מכאן
בלי אישור..

את הבנת מה היא שאלה ?
נשמח לשמוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 12:02 לינק ישיר 
בתתימן

רציף כתב:
הכי מומלץ לעור זה שמן.
אני שם שמן תינוקות לידיים
וזה אחלה דבר

בתתימן, איזה סיפורים
מדהימים יש לך !
תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח תודה, זה רק טיפה מן הים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 12:30 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:

רציף כתב:
אליפלת1 כתב:

קיץ לוהט לכולם

קשה לסכם.
זה דיון הזוי מעט,
עבורי לפחות,
לא ממש מבינים לגמרי
מה קייט רוצה,
ומה טום עונה

הם דיברו על זה שבגיל מבוגר יש יותר נפילות וכו' 

אולי הכוונה שלה שהיא רואה על בחורים מבוגרים יותר שהם מדברים יותר פתוח או מראים יותר התלהבות.. 

יכול להיות אבל אשמח לשמוע ממנה. בסופו של דבר אם יש באמת משיכה אז אין הבדל בין בנים לבנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התאהבות מול התאמה שכלית ומה קודם למה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.