|
|
| נשלח ב-8/9/2020 23:05 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| טום888 כתב: |  | מגיב כאן לשלל התגובות א.אני לא חוקר:) אני חי את עולם הרווקות החרדי מעל עשור נחשפתי לעשרות ומאות רווקים ורווקות הן בפורום.הן בקבוצות פייס וואטצפ שהייתי חלק מהקמתם הן בעולם הדייטים האישי שלי. כיום העולם של הניו מדיה פשוט ביטל בצורה משמעותית את החומות שהיו בחברה דבר שהוביל ל א.גיל הנישואים יותר רווקות ורווקים חרדים מגיעים לגילאים מבוגרים כי כיום יותר פתוחים ללכת וללמוד תואר ולצאת מבית המדרש אל עולם המעשה. ב.קירבה וירטואלית בין שתי המינים הפורום כאן אגב היה האבן הראשונה שהפילו מהחומה עוד לפני הפייסבוק והוואטצפ הפורום כאן יצר מצב שלא היה לפני רווקות ורווקים מדברים שלא בדייט! משו שלא היה כתופעה. ובהמשך היה פה הרבה מעבר פגישות.שבתות.דייטים.וחברויות בגלל השינויים הנ"ל וכמו כל שינוי אין שינוי טוב או שינוי רע יש מציאות אתגר ובחירה אז כן המציאות של היום היא מאתגרת בחורים ובחורות מתאתגרים בנוגע לשמירת נגיעה ועוד זו מציאות העולם משתנה להתעלם לא יעזור להתמודד כן אישית בניתי קבוצת וואטצפ מחברים בפורום היינו קבוצה מגובשת שנתנה מענה לבדידות ולאתגרים ודי הצליחה. לא מתיימר לומר מה נכון מציין את הנתונים והמציאות שאני מכיר די טוב. וקייט שמח שעזרתי:) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח חבל היית יכול להרוויח המון בתור חוקר
אמרת דברים חכמים! אכן לא חשבתי על זה
אבל בהחלט שזה יוצר שיח בין בחורים לבחורות, שלא במסגרת שידעך וזה דבר ראשון מסוגו בציבור החרדי. שהרי התחלתי כאן בתור דוסית שלא משוחחת אפילו עם ציפור ברחוב... אבל ב"ה לפחות שמרתי על גבולות ומה שהבטחתי בהתחלה. שהמקום הזה יישאר ווירטואלי תמיד. כך שאכן עמדתי בהבטחתי.לא נפגשתי עם אף אחד/ת מכאן,עד עכשיו.
כשאני חושבת עלזה היום? אולי הייתי קיצונית מדי.היו גם חבדניקים איכותיים שניסו להכיר אותי בעבר.(כמו חציון אם אני לא טועה וכו'...)אך אני חסמתי הכל ללא הקלות לאף אחד.רק כדי לשמור על ההבטחה שלי לעצמי וכמובן סוג של הגנה. (אח"כ התחלתי לשפוך כאן יותר מדי מידע, ואז כבר נוסף הקטע שאני צריכה לשמר את עצמי גם "מסתורית" ו"חסויה" )
אכן אין טוב/רע, כי בכל דבר יש טוב ורע. לראשונה בהיסטוריה החרדית, יש אפשרות לגשר על פערים. ושאנחנו נשמע מה יש לגברים להגיד והם כמובן שומעים אותנו ולומדים, איך להיות מוכנים יותר לדייטים/לחיים הזוגיים,להיות .רגישים וכו'
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 21:34:03 |
|
חציון נוסטלגיה:).. כן הפורום כאן היה הבמה הראשונה לרווקים בחברה הוא הוקם ב2006 הרבה לפני עידן הפייס. אני אישית הכרתי מכאן המון אנשים שעד היום אנחנו בקשר די טוב וזה רק תרם לי בחיים לטוב בעיקר השיח בין שתי המינים היום תורם לתפיסה הרבה יותר בריאה וחיובית של גברים חרדים את הנשים שמקימים בית ממקום כזה הבית השיח הקשר הכל הרבה יותר נכון הרבה יותר מובן והרבה יותר מכיל. כמו שאמרתי הכל עניין של בחירה איך לוקחים כל אתגר.
|
|
לא מסכים שניסיון תורם בהכרח לקשר יותר בריא. אני רואה את האחים ואחיות שלי הנשואים. הם לא היו בקשר בחיים עם המין השני ועדיין כיום הם למדו מעצמם לפלרטט ולשחק משחקים באופן טבעי בלי שאף אחד לימד אותם. אם חונכת בצורה ראה על נשים אז לא יעזור כמה שהדבר איתם, עדיין תסתכל עליהן לא נכון. ראה ערך האנסים באילת. אם חונכת נכון, אז מהר מאוד תדע איך להתנהג. גם מה שחייכנית אמרה שבחורים צריכים ללמוד איך להתנהג עם נשים. גברתי, זה חל גם הפוך. והדרך הכי טובה ללמוד את זה, זה להיות בזוגיות! כל אישה שונה וכל גבר שונה אז חבל על הזמן והאנרגיה ללמוד מה מתאים לאדם אחד כשממילא תחיו עם האחר. מבחינתי, הפורום מעולה לשיעמום ולקבל עצות וגם חברויות קטנות אבל לא רואה תועלת כל כך מלדעת מה מתאים לבחורה מהפורום הזה כשממילא בחורה אחרת חושבת הפוך לגמרי על הכל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 01:03 |
|
| |
וואו נשמע שהיה ממש כימיה. למה באמת השידוך לא הלך? הוא הסיבה שעומדת מאחורי השאלה בתחילת הפוסט? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 10:04 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
וואו נשמע שהיה ממש כימיה. למה באמת השידוך לא הלך? הוא הסיבה שעומדת מאחורי השאלה בתחילת הפוסט? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין לי מושג למה לא הלך .
לגבי מה קשור למה - משאירה לך מקום לדמיון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 10:55 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | מגיב כאן לשלל התגובות א.אני לא חוקר:) אני חי את עולם הרווקות החרדי מעל עשור נחשפתי לעשרות ומאות רווקים ורווקות הן בפורום.הן בקבוצות פייס וואטצפ שהייתי חלק מהקמתם הן בעולם הדייטים האישי שלי. כיום העולם של הניו מדיה פשוט ביטל בצורה משמעותית את החומות שהיו בחברה דבר שהוביל ל א.גיל הנישואים יותר רווקות ורווקים חרדים מגיעים לגילאים מבוגרים כי כיום יותר פתוחים ללכת וללמוד תואר ולצאת מבית המדרש אל עולם המעשה. ב.קירבה וירטואלית בין שתי המינים הפורום כאן אגב היה האבן הראשונה שהפילו מהחומה עוד לפני הפייסבוק והוואטצפ הפורום כאן יצר מצב שלא היה לפני רווקות ורווקים מדברים שלא בדייט! משו שלא היה כתופעה. ובהמשך היה פה הרבה מעבר פגישות.שבתות.דייטים.וחברויות בגלל השינויים הנ"ל וכמו כל שינוי אין שינוי טוב או שינוי רע יש מציאות אתגר ובחירה אז כן המציאות של היום היא מאתגרת בחורים ובחורות מתאתגרים בנוגע לשמירת נגיעה ועוד זו מציאות העולם משתנה להתעלם לא יעזור להתמודד כן אישית בניתי קבוצת וואטצפ מחברים בפורום היינו קבוצה מגובשת שנתנה מענה לבדידות ולאתגרים ודי הצליחה. לא מתיימר לומר מה נכון מציין את הנתונים והמציאות שאני מכיר די טוב. וקייט שמח שעזרתי:) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אבל בהחלט שזה יוצר שיח בין בחורים לבחורות, שלא במסגרת שידעך וזה דבר ראשון מסוגו בציבור החרדי. שהרי התחלתי כאן בתור דוסית שלא משוחחת אפילו עם ציפור ברחוב... אבל ב"ה לפחות שמרתי על גבולות ומה שהבטחתי בהתחלה. שהמקום הזה יישאר ווירטואלי תמיד. כך שאכן עמדתי בהבטחתי.לא נפגשתי עם אף אחד/ת מכאן,עד עכשיו.
כשאני חושבת עלזה היום? אולי הייתי קיצונית מדי.היו גם חבדניקים איכותיים שניסו להכיר אותי בעבר.(כמו חציון אם אני לא טועה וכו'...)אך אני חסמתי הכל ללא הקלות לאף אחד.רק כדי לשמור על ההבטחה שלי לעצמי וכמובן סוג של הגנה. (אח"כ התחלתי לשפוך כאן יותר מדי מידע, ואז כבר נוסף הקטע שאני צריכה לשמר את עצמי גם "מסתורית" ו"חסויה" )
אכן אין טוב/רע, כי בכל דבר יש טוב ורע. לראשונה בהיסטוריה החרדית, יש אפשרות לגשר על פערים. ושאנחנו נשמע מה יש לגברים להגיד והם כמובן שומעים אותנו ולומדים, איך להיות מוכנים יותר לדייטים/לחיים הזוגיים,להיות .רגישים וכו'
|
חציון נוסטלגיה:).. כן הפורום כאן היה הבמה הראשונה לרווקים בחברה הוא הוקם ב2006 הרבה לפני עידן הפייס. אני אישית הכרתי מכאן המון אנשים שעד היום אנחנו בקשר די טוב וזה רק תרם לי בחיים לטוב בעיקר השיח בין שתי המינים היום תורם לתפיסה הרבה יותר בריאה וחיובית של גברים חרדים את הנשים שמקימים בית ממקום כזה הבית השיח הקשר הכל הרבה יותר נכון הרבה יותר מובן והרבה יותר מכיל. כמו שאמרתי הכל עניין של בחירה איך לוקחים כל אתגר.
|
|
לא מסכים שניסיון תורם בהכרח לקשר יותר בריא. אני רואה את האחים ואחיות שלי הנשואים. הם לא היו בקשר בחיים עם המין השני ועדיין כיום הם למדו מעצמם לפלרטט ולשחק משחקים באופן טבעי בלי שאף אחד לימד אותם. אם חונכת בצורה ראה על נשים אז לא יעזור כמה שהדבר איתם, עדיין תסתכל עליהן לא נכון. ראה ערך האנסים באילת. אם חונכת נכון, אז מהר מאוד תדע איך להתנהג. גם מה שחייכנית אמרה שבחורים צריכים ללמוד איך להתנהג עם נשים. גברתי, זה חל גם הפוך. והדרך הכי טובה ללמוד את זה, זה להיות בזוגיות! כל אישה שונה וכל גבר שונה אז חבל על הזמן והאנרגיה ללמוד מה מתאים לאדם אחד כשממילא תחיו עם האחר. מבחינתי, הפורום מעולה לשיעמום ולקבל עצות וגם חברויות קטנות אבל לא רואה תועלת כל כך מלדעת מה מתאים לבחורה מהפורום הזה כשממילא בחורה אחרת חושבת הפוך לגמרי על הכל
|
|
א.כלל פשוט ובייסיק בחיים נסיון תמיד טוב ככל שיש יותר תורם יותר בכל דבר. ב.הדוגמא מקרוביך לא רלוונטית כי את הצדדים הנוספים והמאתגרים אתה לא חשוף אליהם את הפערים וחוסר הנסיון וכו הם משאירים ובצדק בדלתיים סגורות. ג.עם זאת אני מסכים לכך שהבסיס הוא מידות ועם מידות אפשר לקפוץ למים ולצלוח אתגרים בהחלט עדיין קשר שבא עם השנים ןהנסיון כולל מידות הוא ליגה אחרת עמוק יותר חכם יותר מכל היבט שהוא. בטח בחברה שלנו שלוקה בהמון בעיות ואתגרים בנושאי מגדר מיניות מעמד האשה ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 11:07 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  | חס וחלילה לא נפילות , יצאתי עם בחורים מדהימים ויראי שמיים.פשוט תמיד התחושה הייתה כאילו אני נוסעת באוטוסטרדה על 60 קמ"ש....והרגשתי שאני תוקעת את הקשר כי אני מתונה יותר |
|
את כנראה טיפוס אירופאי מאופק ואצילי, תחפשי אירופאי. כאן בארץ אנחנו ידידים אחרי שעה של דיבור, וחברים אחרי שעתיים וחצי, כל ישראל חברים, אני מתחיל לחשוב על קשרים שיש לי, די מהר הפכנו לחברים טובים, זה גם בנים, ובעיקר בנות שהכרתי בתור שידוך והקשר נמשך, קשר אפלטוני של עזרה הדדית והחלפת דיעות. יש בזה המון יופי וקסם. זה עניין של גיל, עם הגיל אנחנו מבינים שזה אפשרי ורצוי וממש אין לנו עניין להדק קשרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 11:14 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| קיייט כתבה: |  | חס וחלילה לא נפילות , יצאתי עם בחורים מדהימים ויראי שמיים.פשוט תמיד התחושה הייתה כאילו אני נוסעת באוטוסטרדה על 60 קמ"ש....והרגשתי שאני תוקעת את הקשר כי אני מתונה יותר |
|
את כנראה טיפוס אירופאי מאופק ואצילי, תחפשי אירופאי.
כאן בארץ אנחנו ידידים אחרי שעה של דיבור, וחברים אחרי שעתיים וחצי, כל ישראל חברים, אני מתחיל לחשוב על קשרים שיש לי, די מהר הפכנו לחברים טובים, זה גם בנים, ובעיקר בנות שהכרתי בתור שידוך והקשר נמשך, קשר אפלטוני של עזרה הדדית והחלפת דיעות. יש בזה המון יופי וקסם. זה עניין של גיל, עם הגיל אנחנו מבינים שזה אפשרי ורצוי וממש אין לנו עניין להדק קשרים
|
|
רציף, דעתי האישית היא שזה בזבוז זמן ואנרגיה להיות בקשר עם "ידידה". בלי קשר לגיל וכו' עדיף לתעל את האנרגיה למצוא בת זוג וזהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 11:32 |
|
| |
|
בס"ד
|
|
|
לא מסכים שניסיון תורם בהכרח לקשר יותר בריא. אני רואה את האחים ואחיות שלי הנשואים. הם לא היו בקשר בחיים עם המין השני ועדיין כיום הם למדו מעצמם לפלרטט ולשחק משחקים באופן טבעי בלי שאף אחד לימד אותם. אם חונכת בצורה ראה על נשים אז לא יעזור כמה שהדבר איתם, עדיין תסתכל עליהן לא נכון. ראה ערך האנסים באילת. אם חונכת נכון, אז מהר מאוד תדע איך להתנהג. גם מה שחייכנית אמרה שבחורים צריכים ללמוד איך להתנהג עם נשים. גברתי, זה חל גם הפוך. והדרך הכי טובה ללמוד את זה, זה להיות בזוגיות! כל אישה שונה וכל גבר שונה אז חבל על הזמן והאנרגיה ללמוד מה מתאים לאדם אחד כשממילא תחיו עם האחר. מבחינתי, הפורום מעולה לשיעמום ולקבל עצות וגם חברויות קטנות אבל לא רואה תועלת כל כך מלדעת מה מתאים לבחורה מהפורום הזה כשממילא בחורה אחרת חושבת הפוך לגמרי על הכל
|
|
א.כלל פשוט ובייסיק בחיים נסיון תמיד טוב ככל שיש יותר תורם יותר בכל דבר.
ב.הדוגמא מקרוביך לא רלוונטית כי את הצדדים הנוספים והמאתגרים אתה לא חשוף אליהם את הפערים וחוסר הנסיון וכו הם משאירים ובצדק בדלתיים סגורות.
ג.עם זאת אני מסכים לכך שהבסיס הוא מידות ועם מידות אפשר לקפוץ למים ולצלוח אתגרים בהחלט עדיין קשר שבא עם השנים ןהנסיון כולל מידות הוא ליגה אחרת עמוק יותר חכם יותר מכל היבט שהוא. בטח בחברה שלנו שלוקה בהמון בעיות ואתגרים בנושאי מגדר מיניות מעמד האשה ועוד.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 11:53 |
|
| |
| קיייט כתבה: |  |
וואו נשמע שהיה ממש כימיה. למה באמת השידוך לא הלך? הוא הסיבה שעומדת מאחורי השאלה בתחילת הפוסט?
|
| אין לי מושג למה לא הלך .לגבי מה קשור למה - משאירה לך מקום לדמיון |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 14:13 |
|
| |
החברה שלנו לא לוקה בהמון בעיות ואתגרים !
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 18:44 |
|
| |
|
את כנראה טיפוס אירופאי מאופק ואצילי, תחפשי אירופאי.
כאן בארץ אנחנו ידידים אחרי שעה של דיבור, וחברים אחרי שעתיים וחצי, כל ישראל חברים, אני מתחיל לחשוב על קשרים שיש לי, די מהר הפכנו לחברים טובים, זה גם בנים, ובעיקר בנות שהכרתי בתור שידוך והקשר נמשך, קשר אפלטוני של עזרה הדדית והחלפת דיעות. יש בזה המון יופי וקסם. זה עניין של גיל, עם הגיל אנחנו מבינים שזה אפשרי ורצוי וממש אין לנו עניין להדק קשרים
|
|
רציף, דעתי האישית היא שזה בזבוז זמן ואנרגיה להיות בקשר עם "ידידה". בלי קשר לגיל וכו' עדיף לתעל את האנרגיה למצוא בת זוג וזהו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 18:47 |
|
| |
חולשה זה לא משהו מבזה. בכל אופן, חן חן שהגבת. תשמרי לך בקובץ את כל הסיפורים שאת כותבת כאן, יש להם עתיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 18:54 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
כמוסים*אממ יש כמה סיפורים.. אבל זה לא מגיע לרמה של לא לשמור נגיעה עד החתונה.. רב החברות שלי ממש צדיקות לא חושבות על זה אפילו... אני גם לא אוהבת את הסיפורים האלה, זה ממש מבזה בעיני, לכן גם מי שנכשלה לא תגיע עם זה אלי.. פעם חברה הראתה לי תמונה שלה ושל חתנה יושבים צמודים כתף לכתף.. לא שאלתי אותה מתוך נימוס, אבל הייתי מאד מופתעת.. |
|
חולשה זה לא משהו מבזה. בכל אופן, חן חן שהגבת. תשמרי לך בקובץ את כל הסיפורים שאת כותבת כאן, יש להם עתיד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח רציף לא צריף להגזים... 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 21:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 21:55 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
כמוסים*אממ יש כמה סיפורים.. אבל זה לא מגיע לרמה של לא לשמור נגיעה עד החתונה.. רב החברות שלי ממש צדיקות לא חושבות על זה אפילו... אני גם לא אוהבת את הסיפורים האלה, זה ממש מבזה בעיני, לכן גם מי שנכשלה לא תגיע עם זה אלי.. פעם חברה הראתה לי תמונה שלה ושל חתנה יושבים צמודים כתף לכתף.. לא שאלתי אותה מתוך נימוס, אבל הייתי מאד מופתעת.. |
|
חולשה זה לא משהו מבזה. בכל אופן, חן חן שהגבת. תשמרי לך בקובץ את כל הסיפורים שאת כותבת כאן, יש להם עתיד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח רציף לא צריף להגזים...  |
|
אני לא מגזים. בסיפורים שלך יש חידוש. וגם קסם נחמד. מעולם לא ידעתי מה שהיה בגרוזיה, זה נתן לי להבין טוב יותר למה התורה מציעה לאנס להתחתן עם הנאנסת - אם היא מוכנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|