בית פורומים שידוכי חרדים

התאהבות מול התאמה שכלית ומה קודם למה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2020 14:18 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
אם אין נושאי שיחה משותפים אז לרוב מביאים ילדים מוקדם:) נניח שאת מתכנתת ובעלך יושב ולומד, מה נושאי שיחה המשותפים שיהיו לכם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם מביאים ילדים מוקדם אז מהר מאד יש על מה לדבר:) 

לא חושבת שיחסרו לי אי פעם נושאי שיחה .. אפשר לדבר גם על מה שהוא לומד:) סיפורים מהעבודה , מה שעובר עלינו ביום יום ... מחשבות על החיים ... תכנונים לעתיד.. 
בעיקר לא יהיה לי מה לדבר עם מישהו שהוא שיטחי כזה וכל תשובה שלו זה כן , נכון , ככה זה .. וזהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:46 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
אם אין נושאי שיחה משותפים אז לרוב מביאים ילדים מוקדם:) נניח שאת מתכנתת ובעלך יושב ולומד, מה נושאי שיחה המשותפים שיהיו לכם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא חושבת שיחסרו לי אי פעם נושאי שיחה .. אפשר לדבר גם על מה שהוא לומד:) סיפורים מהעבודה , מה שעובר עלינו ביום יום ... מחשבות על החיים ... תכנונים לעתיד.. 
בעיקר לא יהיה לי מה לדבר עם מישהו שהוא שיטחי כזה וכל תשובה שלו זה כן , נכון , ככה זה .. וזהו.

כמה צריך כבר לדבר ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:52 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אוי לא,
יש לי קודם כל ציפיות במובן הרומנטי - להיפגש עם ה,הנשמה התאומה שלי, 
אחכ להקים משפחה.
אני חושבת שאחת הסיבות לגירושים בגיל מתבגר שהתחילו להיות במגזר החרדי זה בגלל ש'פתרו' את חוסר ההתאמה בגידול ילדים.

לאחר שהילדים גדלו , ה"פלסטר" נפל והמכה ממשיכה לדמם , מגלים שאין מכנה משותף.

ובנקודת זמן הזו יש הרבה יותר קורבנות מהפרידה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:59 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

רציף כתב:
לא הבנתי מה קייט מסתבכת.

שיטת השידוכים היא מעולה,
שוה להצמד אליה, ולא להרבות
בפגישות עוד לפני שבררנו, בעיקרון מומלץ לסמוך בעיקר על הבירורים, כמעט ולא לשמור על קשר בין פגישה לפגישה. רווח תשימו בין עדר לעדר, מתאווררים בין פגישה לפגישה.
אצלי זה פשוט שהדבר המרכזי הראשון
שבודקים זה המראה החיצוני ונסחפים בקטע הזה, שהמראה יתיישב על הלב, זה הבסיס, זה
מאוד קריטי ושוה לשלם על כך, ותוך כדי שמים לב על האופי, ולהיות פתוח להרבה סגנונות, הבדיקה הזאת היא נמשכת יותר זמן.
מה שהכי חשוב באופי זה לב טוב ורצינות בקשר.

בהצלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה הכוונה שווה לשלם על כך??

רציף, הכי חשוב זה למצוא התאמה באופי והתאמה שיכלית , מה תעשה עם מישהי שאין לכם נושאי שיחה משותפים ?? 

לשלם על כך הכוונה
לוותר על תוספות שהיינו רוצים
שיהיה לבן זוג, כמו ; שיהיה
לו חוש הומור, שיהיה גבוה ממני,
ועוד,

אין צורך לחפש התאמה מופלאה
או נשמה תאומה,
לרוב יש על מה לדבר,
כימיה גבוהה זה אחלה דבר,
זה לא הכרחי.
אפשר כימיה טובה,
כמו שההוא אמר ;
מקסימום נעשה יותר
ונדבר פחות.

אז ככה,
בפגישה הראשונה אני כבר
סגור על הנושא החיצוני, בדרך כלל,
יודע אני עד כמה אני רוצה, ועד כמה אני מתלהב,
בפגישה השניה אני פנוי לבחון את האישיות שלה.
כמובן, שלא מתאהבים תוך כמה פגישות, אוהבים בכללי, מחבבים,
ואז אם יש צורך להוריד -
זה אפשרי.

עוד נקודה חשובה,
בפגישה מראים וחשים ידידות,
לא חברות, לא אהבה, לא רומנטיקה,
וככה נבנה קשר טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:12 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אוי לא,
אחכ להקים משפחה.
אני חושבת שאחת הסיבות לגירושים בגיל מתבגר שהתחילו להיות במגזר החרדי זה בגלל ש'פתרו' את חוסר ההתאמה בגידול ילדים.

נשמה תאומה זה מאוד נדיר,
יש עוד אי אילו נתונים שהוא
אמור להכיל ?...
מה זה כולל נשמה תאומה ?
לכאורה יש צורך בעוד נתונים,
ואז יוצא שאת מחפשת
בן זוג שהוא כמעט לא מצוי,
יש גבול עם כמה בחורים את
יכולה להפגש,
הזמן שלך הוא לא אין סופי.

אז לכן מומלץ להרחיב את
המבחר, קודם כל תבררי אצלך
מה הכרחי ומה הוא תוספת ,
לפעמים יש לנו צורך במשהו לא הכי הגיוני כמו שיהיה רחב או גבוה או סיגנון עדין ואצילי,

אז מה מחפשים ?....
מחפשים שיהיה מתאים .
- נחמד, לב טוב, בריא, חכם, ירא שמיים ברמה שלי, שיהיה מציאת חן, אותם שאיפות ----

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:14 לינק ישיר 

טום888 כתב:
קיייט כתבה:

אז ככה-
בתחילת דרכי בשידוכים הייתי בוחנת בהתחלה התאמה שכלית של תכונות ערכים ועניין ולאחר מכן בוחנת האם הבחור מוצא חן בעיני. כך שהמצב היה שהייתי יוצאת כמות מכובדת של פגישות, מגלה שיש התאמה במישור השכלי ולמרבה הצער מגלה שלמרות כל ההשקעה בפגישות וההתאמה ה'שכלית' פספסתי חלק גדול שהוא חיוני ביותר לחתונה.

לאחרונה התחלתי לשנות גישה, מי שלא מוצא חן בעיני בפגישה הראשונה יורד , למרות שיש התאמה שכלית פוטנציאלית, ואני ממשיכה רק עם מי שמוצא חן בעיני ומעניין אותי(כל עוד הוא מתאים לכמה גבולות ברורים שלי)
אבל-
הגעתי למצב שיצאתי תקופה ארוכה והייתי מאוהבת עד מעל הראש אבל (מנגינה דרמטית)מבחינה שכלית לא הייתה התאמה שכלית של קרוב ל100% , אם הייתי נוקטת בגישה הראשונה שהזכרתי הייתי יכולה 'לחתוך' והכל היה ממשיך כרגיל אבל מכיוון ששיניתי גישה היה לי קשה לקום ולהיפרד כי היינו קשורים ברמה הרגשית, בסופו של דבר נפרדנו אבל שום דבר לא ממשיך כרגיל ברמה הרגשית ואני עדיין 40% מהזמן שלי חושבת על הקשר שהיה לנו .
יש לציין שמאז שהחלפתי גישה היה לי הרבה יותר כיף לצאת לדייטים כי הם קיבלו 'הילה' יותר רומנטית (כשיצאתי עם בחורים שמצאו חן בעיני) אבל הפרידות הפכו לקשות יותר
מה דעתכם.ן? מה עדיף? מה ראוי?

אחת התובנות הגדולות שהגעתי אליהם בחיי הדייטים הייתה
שחוץ מכמה קווי יסוד ושירטוט יעדים
בכל הנוגע לדרך
אין נכון או לא נכון
פשוט קופצים למי ים סוף שוחים ברגש וטובעים ואז עולים על ספינה של שכל ואז שוב סערת רגשות
עד שמגיעים לחוף
הדרך בדייטים רצופה בהמון דרכים מחשבות של איך ומה
ורק אחרי שקופצים ןמנסים ומעיזים
לאט לאט אם לא מגיע הבשאערט
מבינים יותר חכמים יותר ומצליחים יותר.
מרגישה צורך לנסות ולצאת לדייטים ולתת לרומנטיקה להיות בפרונט?
לכי על זה ! הצורך הזה הוא חלק ממי שאת
לפעמים החלק הזה חזק ואמיתי משתי הצדדים והוא זה שמוצא לך את האחד.
ולפעמים לא ..אז? סו וואט הוצאת ממך משו אמיתי משלך ולמדת עליו בבית הספר הכי טוב של החיים.
חסרונות כאבים ספקות ואתגרים יהיו בכל דרך.
לכן לכי על זה ועל זה הכוונה על כל מי ומה שאת חושבת ומרגישה

נשלח מהאנדרואיד שלי

הבעיה בגישה הזו - שקשה מאוד "לקפוץ למים" ולשתף רגשות כדי לראות שה"רגשות" דו צדדיים מכיוון שיש גבולות שיח מאוד ברורים בין גבר לאישה שלא רוצים להפר . אם שני הצדדים מבינים שהם רגשית באותו מקום , הרבה יותר קל לדבר על חוסר ההתאמה והאם ניתן לחיות בהרמוניה עם השוני או לא. במסגרת המוסכמות החרדית זה שיח שקשה לקיים ולכן קשר שמתקדם כך הוא מלכוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:27 לינק ישיר 

בתתימן כתב:

זה אולי למה הרבה מתגרשים אחרי שסיימו לחתן את הילדים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2020 15:32 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

זה אולי למה הרבה מתגרשים אחרי שסיימו לחתן את הילדים..

כמו שכתבתי  למעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:39 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן או לא ממש לא קשור לשיטחיות אלא על נושא לא מעניין. אישית אין לי הרבה נושאי שיחה לדבר עליהם בעצמי. יש לי כמה דברים שמעניינים אותי אבל לא משהו לדייט. עדיין אני נחשב לאיש שיחה טוב בגלל שאני יודע להקשיב ממש טוב. לכן אגב אני מחפש בחורה שאוהבת לדבר כי אחרת אני מרגיש לא נעים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:42 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

סתםבחור כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אוי לא,
אחכ להקים משפחה.

קודם כל יפה מאוד שאת כותבת את זה. תמיד הפריע לי בשידוך, בנות שאומרות שהן בעיקר רוצות ילדים ופחות את הקשר והאינטמיות. נכון שהן לא מכירות קשר עם גבר אבל עדיין... אני גם לא מכיר קשר עם בחורה אבל זה משהו שאני ממש ממש רוצה. ואת צודקת לגבי הסיבה. אני אישית הייתי רוצה לחכות עם הילדים לשלוש שנים נגיד כדי לבסס קשר עמוק וקרוב מאוד עם אישתי. זה הפלונטר שלי למצוא בחורה שמעוניינת בזה:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:46 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

טום888 כתב:
קיייט כתבה:

אז ככה-
בתחילת דרכי בשידוכים הייתי בוחנת בהתחלה התאמה שכלית של תכונות ערכים ועניין ולאחר מכן בוחנת האם הבחור מוצא חן בעיני. כך שהמצב היה שהייתי יוצאת כמות מכובדת של פגישות, מגלה שיש התאמה במישור השכלי ולמרבה הצער מגלה שלמרות כל ההשקעה בפגישות וההתאמה ה'שכלית' פספסתי חלק גדול שהוא חיוני ביותר לחתונה.

לאחרונה התחלתי לשנות גישה, מי שלא מוצא חן בעיני בפגישה הראשונה יורד , למרות שיש התאמה שכלית פוטנציאלית, ואני ממשיכה רק עם מי שמוצא חן בעיני ומעניין אותי(כל עוד הוא מתאים לכמה גבולות ברורים שלי)
אבל-
הגעתי למצב שיצאתי תקופה ארוכה והייתי מאוהבת עד מעל הראש אבל (מנגינה דרמטית)מבחינה שכלית לא הייתה התאמה שכלית של קרוב ל100% , אם הייתי נוקטת בגישה הראשונה שהזכרתי הייתי יכולה 'לחתוך' והכל היה ממשיך כרגיל אבל מכיוון ששיניתי גישה היה לי קשה לקום ולהיפרד כי היינו קשורים ברמה הרגשית, בסופו של דבר נפרדנו אבל שום דבר לא ממשיך כרגיל ברמה הרגשית ואני עדיין 40% מהזמן שלי חושבת על הקשר שהיה לנו .
יש לציין שמאז שהחלפתי גישה היה לי הרבה יותר כיף לצאת לדייטים כי הם קיבלו 'הילה' יותר רומנטית (כשיצאתי עם בחורים שמצאו חן בעיני) אבל הפרידות הפכו לקשות יותר

בכל הנוגע לדרך
אין נכון או לא נכון
פשוט קופצים למי ים סוף שוחים ברגש וטובעים ואז עולים על ספינה של שכל ואז שוב סערת רגשות
עד שמגיעים לחוף
ולפעמים לא ..אז? סו וואט הוצאת ממך משו אמיתי משלך ולמדת עליו בבית הספר הכי טוב של החיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הבעיה בגישה הזו - שקשה מאוד "לקפוץ למים" ולשתף רגשות כדי לראות שה"רגשות" דו צדדיים מכיוון שיש גבולות שיח מאוד ברורים בין גבר לאישה שלא רוצים להפר . אם שני הצדדים מבינים שהם רגשית באותו מקום , הרבה יותר קל לדבר על חוסר ההתאמה והאם ניתן לחיות בהרמוניה עם השוני או לא. במסגרת המוסכמות החרדית זה שיח שקשה לקיים ולכן קשר שמתקדם כך הוא מלכוד.

זו תמיד הבעיה, קשה מאוד להיחשף כשעלולים להיפגע. בשידוכים כשאפשר להוריד כל רגע אז הסיכון של הפגיעה עולה ולכן פחות נחשפים ומנסים להציג במהלך הפגישות ואז קורה מקרים שמבטלים שידוך ל''ע כי מגלים דברים שאחד הצדדים הסתיר. אני תמיד חשבתי שכשזה זה זה אבל קרה לי פעם שהייתה כימיה מדהימה שידעתי ששנינו הרגשנו והיא עדיין הורידה. זה בהחלט מכה לפעם הבאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 16:04 לינק ישיר 

קיייט כתבה:

טום888 כתב:
קיייט כתבה:

אז ככה-

אבל-

בכל הנוגע לדרך
אין נכון או לא נכון
עד שמגיעים לחוף

נשלח מהאנדרואיד שלי

כמדומני שהבעיה הזאת
היא רק אם את מחפשת
נשמה תאומה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 16:22 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:

סתםבחור כתב:
אם אין נושאי שיחה משותפים אז לרוב מביאים ילדים מוקדם:) נניח שאת מתכנתת ובעלך יושב ולומד, מה נושאי שיחה המשותפים שיהיו לכם?נשלח מהאנדרואיד שלי
אוי לא,יש לי קודם כל ציפיות במובן הרומנטי - להיפגש עם ה,הנשמה התאומה שלי, אחכ להקים משפחה.אני חושבת שאחת הסיבות לגירושים בגיל מתבגר שהתחילו להיות במגזר החרדי זה בגלל ש'פתרו' את חוסר ההתאמה בגידול ילדים.לאחר שהילדים גדלו , ה"פלסטר" נפל והמכה ממשיכה לדמם , מגלים שאין מכנה משותף.ובנקודת זמן הזו יש הרבה יותר קורבנות מהפרידה

קודם כל יפה מאוד שאת כותבת את זה. תמיד הפריע לי בשידוך, בנות שאומרות שהן בעיקר רוצות ילדים ופחות את הקשר והאינטמיות. נכון שהן לא מכירות קשר עם גבר אבל עדיין... אני גם לא מכיר קשר עם בחורה אבל זה משהו שאני ממש ממש רוצה. ואת צודקת לגבי הסיבה. אני אישית הייתי רוצה לחכות עם הילדים לשלוש שנים נגיד כדי לבסס קשר עמוק וקרוב מאוד עם אישתי. זה הפלונטר שלי למצוא בחורה שמעוניינת בזה:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדעתי אל תצפה שבנות יגידו את זה ... יכול להיות שלא נעים להם לדבר על זה ... אני לא יודעת אם אתה שואל אותן ישירות או באיזה סיטואציה אתה מצפה שהן יגידו לך דבר כזה..
בכל מקרה אני מכירה המון בנות , אף אחת לא רוצה לחכות שלש שנים לפני הילד הראשון .. הרבה ירצו לחכות את השלש שנים האלה אחרי ילד ראשון או שני...

היתה לי חברה שהחתן שלה הציע לפני החתונה שהיא תקח מניעה בהתחלה שלא תהיה בהריון בשביל שהם יוכלו להנות ביחד לפני שהיא הופכת לגוש הריוני מעצבן ... היא היתה המומה שהוא בכלל מציע דבר כזה והיא אמרה לו שהיא לא רוצה לדבר על כאלה דברים לפני החתונה .. בכל מקרה בסוף הנבואה שלו הגשימה את עצמה והיא נכנסה להריון תוך שבועיים ... חח זה היה מדי מהר גם בשבילה .. היא טוענת אבל שזה חזק להם את הקשר כי הם הגיעו למצב שהם התנהגו בטבעי והוא עזר לה המון עם כל הבחילות והעייפות... 

אני אישית חושבת שאני שהריון עדיף על פני מחזור .. וכל האון אנד אוף של אסורים ומותרים , אבל זה תלוי לכל אישה אם ההריון שלה נסבל או מזעזע ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 16:32 לינק ישיר 

בת תימן תקשיבי. אין סיכוי בעולם שהריון מחזק את הקשר הזוגי. שום סיכוי! אני לא מדבר עכשיו מבחינה פסיכולוגית אלא מבחינה הורמונלית. הגוף של האישה משתנה בקצב מבהיל כשהוא נכנס להריון ומופרשים הורמונים חזקים מאוד כדי לוודא שהיא נכנסת לתפקיד האמא. זה לא קורה רק לאישה אלא גם לבעל(!) לדוגמה האוזניים נהיות רגישות והשינה קלה וכו'. הזוגיות הופכת מרק שנינו מול כל העולם לשלושתינו בערך מול כל העולם. זה בערך כי לרוב הבעל הופך לגלגל השלישי. עכשיו עזבי את הקטע ההורמונלי, כל חילוני או חרדי שחיכה הרבה שנים לילדים יכול לומר לך שמדובר בשני נשים שונות לחלוטין. לא אותה אישה עם שינויים אלא אישה שונה! והזוגיות ממילא אחרת ואז יש גן את הבעיה שעיקר הקשר נסוב סביב הילדים ואז יש בעיה אחרי שכל הילדים מתחתנים.
חברה שלך "מדמיינת" שזה חיזק לה את הקשר. אולי היה לה נדמה בגלל שזה גרם לה להיות יותר קלילה אבל זה היה קורה ממילא תוך חודש חודשיים. במקום זה הבעל הטרי שבקושי מרגיש קשר עמוק אליה, נזרק לתוך מחוייבות אין סופית. זה בהחלט לא פשוט לשני הצדדים.
אגב אני לא אומר שלחכות עם ילדים זה פיקניק, זה יכול להיות סיוט גדול. אבל לדעתי כדאי לחכות לפחות שנה ראשונה שזו השנה שהכי מבססים את הקשר. וואי הריון תוך שבועיים בררררר
אני לא יודע האם יש בנות שהיו מוכנות לחכות. לכן אני מעדיף בנות צעירות. נגיד בחורה בת 18 או 19 יהיה לה פחות אכפת לחכות שנתיים שלוש אבל מצד שני הן עדיין ילדות. השם יעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 16:48 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בת תימן תקשיבי. אין סיכוי בעולם שהריון מחזק את הקשר הזוגי. שום סיכוי! אני לא מדבר עכשיו מבחינה פסיכולוגית אלא מבחינה הורמונלית. הגוף של האישה משתנה בקצב מבהיל כשהוא נכנס להריון ומופרשים הורמונים חזקים מאוד כדי לוודא שהיא נכנסת לתפקיד האמא. זה לא קורה רק לאישה אלא גם לבעל(!) לדוגמה האוזניים נהיות רגישות והשינה קלה וכו'. הזוגיות הופכת מרק שנינו מול כל העולם לשלושתינו בערך מול כל העולם. זה בערך כי לרוב הבעל הופך לגלגל השלישי. עכשיו עזבי את הקטע ההורמונלי, כל חילוני או חרדי שחיכה הרבה שנים לילדים יכול לומר לך שמדובר בשני נשים שונות לחלוטין. לא אותה אישה עם שינויים אלא אישה שונה! והזוגיות ממילא אחרת ואז יש גן את הבעיה שעיקר הקשר נסוב סביב הילדים ואז יש בעיה אחרי שכל הילדים מתחתנים.
חברה שלך "מדמיינת" שזה חיזק לה את הקשר. אולי היה לה נדמה בגלל שזה גרם לה להיות יותר קלילה אבל זה היה קורה ממילא תוך חודש חודשיים. במקום זה הבעל הטרי שבקושי מרגיש קשר עמוק אליה, נזרק לתוך מחוייבות אין סופית. זה בהחלט לא פשוט לשני הצדדים.
אגב אני לא אומר שלחכות עם ילדים זה פיקניק, זה יכול להיות סיוט גדול. אבל לדעתי כדאי לחכות לפחות שנה ראשונה שזו השנה שהכי מבססים את הקשר. וואי הריון תוך שבועיים בררררר
אני לא יודע האם יש בנות שהיו מוכנות לחכות. לכן אני מעדיף בנות צעירות. נגיד בחורה בת 18 או 19 יהיה לה פחות אכפת לחכות שנתיים שלוש אבל מצד שני הן עדיין ילדות. השם יעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא הסכמתי איתה שזה מחזק את הקשר ממש ממש לא... רק שזה אלץ את הבעל הטרי להשקיע בה ולתת לה יותר כי היא היתה מטורללת והיה צריך להתחשב בה המון....

דרך אגב גם לקחת מניעה זה לא משהו (שמעתי אבל שכן יש היום כדורים בלי תופעות לוואי קשות מדי) 
אני לא יודעת כמה אתה יכול למצוא מישהי שלא מעוניינת בילדים כל כך מהר ... גם קשה מאד לשאול בחורה על הנושאים האלה , אני לא יודעת אם אתה עושה את זה .. אבל זה נשמע ממש מורכב :( 

לא חושבת שיש כל כך הבדל בעניין בין נשים צעירות לילדות בנות 19 .. אולי תקח מישהי קרייריסטית וזה יתאים לה בול.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התאהבות מול התאמה שכלית ומה קודם למה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.