בית פורומים בחדרי חרדים

דרמה בסאטמר מהר"א תוקף בחריפות את אחיינו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2020 11:49 לינק ישיר 

מושגים,,,,, הביטוי והמושג "עגל" שייכת לסאטמער , בפעם הקודמת השתמש בו ר' יואליש ז"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 13:19 לינק ישיר 
איני_מכיר

בןיהודה כתב:
כמאמר הכתוב בסאטמער,,,,,, ויעש אהרן את העגל,,,,,,,, הפעם אהרן הוא האהרוני הסאטמערי

אמרו על ר אהרון קוטלר ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 13:20 לינק ישיר 

טראמפ כתב:

בעוונותינו הרבים יכולים לומר
יד החסידים על התחתונה וד"ל

אלה חסידים אלה?
כבר אמר רבי יואל "נשתכחה תורת הבעש"ט", אצלם זה אכן מתקיים בהידור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 13:50 לינק ישיר 

בןיהודה כתב:

מושגים,,,,, הביטוי והמושג "עגל" שייכת לסאטמער , בפעם הקודמת השתמש בו ר' יואליש ז"ל

חחחח אמי נ"ע היתה בת למשפחה סאטמערית. היתה גוערת בנו : דו קעלבל.... (עגל)...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:20 לינק ישיר 

אינני נוקט עמדה בנוגע לסאטמאר. אבל, הרבי מסאטאר, המדובר כאן, אין שום לו קשר לסאטמאר פרט לזה שהוא בן אחיינו של הרבי מסאטאר הקודם, כלומר, דוד אביו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:31 לינק ישיר 

למה? דווקא נראה לי שהכי סאטמר זה הוא. גם למדן. גם 'פה מפיק מרגליות'... גם קנאי.
דווקא אחיו יותר סגנון אדמורי רומניה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:36 לינק ישיר 

לא עסקתי בהשוואות. אמרתי שזה אין לו שום קשר לסאטמאר, ורחוק הוא מזה כרחוק מזרח למערב. אם זה חסרון או יתרון, כל אחד יחליט לפי השקפתו שכלו ידיעתו והבנתו - לא משנה לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:37 לינק ישיר 
-

הרבנית מסא' מערערת על כשירות ההקלטה מאמש : 

לפי מה שנודע כעת דבריו של הרבי מסא' אמש לא הושמעו בשידור ישיר, אלא בהקלטה מראש שהוקלטו בביתו והושמעו לציבור יותר מאוחר, 

כעת טוענת הרבנית כי הרבי בהיותו לאחר טיפול קשה שעבר לאחרונה על רגלו המיוסרת, היה תחת השפעת התרופות, וגבאיו ניצלו זאת והוציאו ממנו את ההקלטה המדוברת המבזה את אחיינו הבכור לעיני כל העולם, הרבנית טוענת שבדרך כלל האדמו"ר כותב את דבריו על טיוטה, ועד עכשיו לא נמצאה הטיוטה המדוברת לא בכספת האישית ולא במקום אחר, וכפי הנראה מספר גבאים מושחתים רקחו את ההקלטה, ולפיכך אומרת הרבנית כי אין להתייחס להקלטה כמות שהיא, 

כעת מחפשים אנשיו של הרב מייזליש, ארבעה דיינים שיחתמו שההקלטה מבוטלת/מבושלת.

תוקן על ידי בונדמן ב- 27/08/2020 14:38:15

תוקן על ידי בונדמן ב- 27/08/2020 15:14:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 14:47 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
חופת הרבי מנתניה

הרבנית מסא' מערערת על כשירות ההקלטה מאמש : 

לפי מה שנודע כעת דבריו של הרבי מסא' אמש לא הושמעו בשידור ישיר, אלא בהקלטה מראש שהוקלטו בביתו והושמעו לציבור יותר מאוחר, 

כעת טוענת הרבנית כי הרבי בהיותו לאחר טיפול קשה שעבר לאחרונה על רגלו המיוסרת, היה תחת השפעת התרופות, וגבאיו ניצלו זאת והוציאו ממנו את ההקלטה המדוברת המבזה את אחיינו הבכור לעיני כל העולם, הרבנית טוענת שבדרך כלל האדמו"ר כותב את דבריו על טיוטה, ועד עכשיו לא נמצאה הטיוטה המדוברת לא בכספת האישית ולא במקום אחר, וכפי הנראה מספר גבאים מושחתים רקחו את ההקלטה, ולפיכך אומרת הרבנית כי אין להתייחס להקלטה כמות שהיא, 

כעת מחפשים אנשיו של הרב מייזליש, ארבעה דיינים שיחתמו שההקלטה מבוטלת/מבושלת.

תוקן על ידי בונדמן ב- 27/08/2020 14:38:15

ומה בענין חופת הרבי מנתניה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:17 לינק ישיר 

באג בכותרת כתוצאה מאשכול אחר בנידון הנ"ל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:41 לינק ישיר 

דבר אחד יש להם שם בסאטמאר, את ה"אין לו בושת".
כל אדם נורמלי במצבו של בונדמן היה חופר קבר וטומן את פרצופו לפחות לכמה שבועות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:46 לינק ישיר 

ממש דראמע.

מתי מתכנס הקבינט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 15:54 לינק ישיר 

לדברי המגשר הכל באשמת הגיחזים
https://www.kikar.co.il/abroad/372879.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 19:04 לינק ישיר 

פלנטה כתב:
אינני נוקט עמדה בנוגע לסאטמאר. אבל, הרבי מסאטאר, המדובר כאן, אין שום לו קשר לסאטמאר פרט לזה שהוא בן אחיינו של הרבי מסאטאר הקודם, כלומר, דוד אביו.

ואיזה אדמור מסאטאמר כן יש לו קשר לסאטמאר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 19:10 לינק ישיר 

מושגים כתב:

לזה בלב נשבר אין לי ברירה, רק לפנות כעת לאנ"ש אהובי וידידיי רבות בשנים, אתם יודעים כל הכחות שהשקעתי בק"ק בני ברק כל השנים להטיב ולפאר מצב הקהלה, וכעת בא המושחת המדות ורוצה להרוס הכל, ולעקור הכל בכח הזרוע, והוא ועושי דברו המושחתים כמותו הנמצאים שם, ולכן אגיד לכל אנשי שלומי, סורי נא מכל אהלי וכו' פן תספו בכל חטאתיכם, מהיום והלאה הוא לא ראש ישיבה בישיבתינו הקדושה בבני ברק, הוא ראש המרידה, ואני אוסר עליו דריסת רגל בכל מקום שתחת מרותי, הן בשיכון והן בזכרון מאיר, והן בכל המוסדות, ת"ת ישיבה גדולה וישיבה קטנה, הכוללים, הן בבני ברק הן בירושלים והן בבית שמש, הן שבת ומועדים והן ימות חול, בכל מסיבות אנ"ש, בכל המוסדות בכל העולם כולו, בכח מרא דאתרא ובכח אבותי הקדושים ובכח דודי ז"ל, אין אני והוא יכול לדור במדור אחד, ואני רוצה להגיד לכל אחד שיבחור לעצמו הלנו אתה או לצרנו, מי שיש לו איזה קשר ושייכות אתו, אין לו שום קשר ושייכות אלי.
אני מבקש מכל אנ"ש באה"ק ובחו"ל לא לתת לו שום חיזוק לא באופן אישי, לא בדיבור ולא בממון, לא לו ולא לכל החברות והארגונים שתחתיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כפי המסתמן האדמור הר"א כשל במערכה "גורלית" זו והחסידות בב"ב תמשיך "לרדת מטה מטה"...
האחיין התקבל היום בהערצה רבה לא רק בבני ברק אלא גם ירושלים במוסדות של הר"א, ופיאר שם מעמד "חומש סעודה" אצל האהרונים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרמה בסאטמר מהר"א תוקף בחריפות את אחיינו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.