|
|
| נשלח ב-28/8/2020 00:15 |
|
| |
אני בכלל חושבת שאבות שמחסירים מילדיהם חודש לימודים בגלל נסיעה מטופשת יש להעמידם לדין ובהמשך המשפחה אמורה להיות במעקב של הרשויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:31 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אני בכלל חושבת שאבות שמחסירים מילדיהם חודש לימודים בגלל נסיעה מטופשת יש להעמידם לדין ובהמשך המשפחה אמורה להיות במעקב של הרשויות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 03:21 |
|
| |
הילדים שנסעו לשם חוגגים עכשיו חופש חודש נוסף..... איזה כיף.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 09:15 |
|
| |
לא. אנחנו מאמינים שכל מי שיכול להגיע לרבינו חייב להגיע בבחינת כולם נקבצו באו לך, לא כתוב רק מבוגרים נקבצו באו לך, מכאן ראיה שכל מי שלא מגיע לרבינו לא יזכה לשנה טובה ומתוקה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 11:55 |
|
| |
| ny_ny כתב: |  | לא. אנחנו מאמינים שכל מי שיכול להגיע לרבינו חייב להגיע בבחינת כולם נקבצו באו לך, לא כתוב רק מבוגרים נקבצו באו לך, מכאן ראיה שכל מי שלא מגיע לרבינו לא יזכה לשנה טובה ומתוקה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם לא כתוב רק גברים נקבצו באו לך, למה שלא יסעו (בשנה רגילה) עם משפחות ויתנו מקום מוסדר לנשים? אני זוכר בשנה אחת שהייתי בראש השנה ב770 בברוקלין (אני לא חב''דניק) והיו אלפי אנשים נשים וילדים שהגיעו מהארץ ומשאר העולם ולא נגרע חלקן של הנשים, לא בתפילות ולא בשיעורי התורה ולא בהתוועדויות, ממש היה ניכר שגם הנשים הן חסידות ולא רק נשות החסידים, והכל היה מוסדר לפי גדרי הצניעות, ואני שואל את עצמי למה במקומות אחרים (כמובן שזה לא רק בברסלב) רק הגברים נוסעים ומשאירים נשיהם ומשפחותיהם לחגוג את החג לבד... כך שגם אם נתעלם משאלת הקורונה אני סבור שיש בעיתיות רבה בעניין הנסיעה הזו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 11:58 |
|
| |
| ny_ny כתב: |  |
לא. אנחנו מאמינים שכל מי שיכול להגיע לרבינו חייב להגיע בבחינת כולם נקבצו באו לך, לא כתוב רק מבוגרים נקבצו באו לך, מכאן ראיה שכל מי שלא מגיע לרבינו לא יזכה לשנה טובה ומתוקה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|