|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:08 |
|
| |
רמאות, משחקים מיהו אדום ומיהו לא
אתמול בערב הודיעו אלו רשויות הינן אדומות, ולא יפתחו את שנת הלימודים. והנה זה פלא, בני ברק שנכון לאתמול אחה"צ היתה בראש סולם האדומות באתר של משרד הבריאות אינה נכללת בערים האדומות, גם היישוב יקיר שיש בו 195 חולים פעילים לכל 10,000 נפש, הכי גבוה בארץ באופן משמעותי מכל מקום אחר, היה בתחילת רשימת היישובים האדומים. ואילו ביתר עילית, ועמנואל היו נכון לאתמול אחה"צ כתומות ולא אדומות, אבל כשצריך לסגור לא מתייחסים לעובדות אלא פוליטיקה את מי לסגור מזרוחניקים ביקיר - זה לא יפה, הם לא אדומים. את בני ברק, מה פתאום כבר עשו עליהום על משרד הבריאות בסגר בבני ברק ואין לו כח עוד פעם. אז תופסים חרדים שניתן לפגוע בהם ולעבודה. אם תעכבו בשבוע האחרון במודיעין עילית היו הרבה יותר נדבקים מאשר בביתר, אבל מודיעין עילית שייכת לגפני, מקלב , אשר (שיושב על וועדת החוקה וקשה לריב איתו) לביתר יש רק את פורוש לא נורא, הוא רק סגן שר במשרד החינוך הוא לא יושב על שום שיבר אפשר לצחוק עליו. וכדי שלא יוכלו לראות את הנוכלות, מאתמול בערך ב12 בלילה הורידו את הצבעים של הרשויות באתר של משרד הפנים. בכדי שלא יראו לעיני כל את הרמאות. פלא שהתושבים יש להם חוסר אמון במערכת, הכל רמאות ונוכלות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:13 |
|
| |
1. ברמה העקרונית ראוי ונדרש שיהיה שקיפות ומשרד הבריאות יפרסם את הנתונים והקריטריונים בעניין הערים האדומות.
2. הטיעון שאתמול היה כך והיום כך אינו רלוונטי, כי הדברים משתנים.
3. כולנו (גם עוצמי העיניים חזק חזק) יודעים שהבעיה בביתר זה לא חוסר אמון שנולד אתמול, אלא זלזול שקיים כבר זמן רב בכל הנחיות הזהירות, ובעיקר בקהילות מסוימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:18 |
|
| |
נוירולוג.תמיד אבל תמיד משרד הבריאות צודקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:22 |
|
| |
| חוד_המחט כתב: |  | | נוירולוג.תמיד אבל תמיד משרד הבריאות צודקים? |
|
שאלתך לא קשורה לאשכול או למשהו שכתבתי, אבל אענה בכל זאת התשובה היא, לא
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:27 |
|
| |
נוירולוג זה היה בדיוק נושא האשכול." רמאות משחקים מיהו אדום ומי לא" ואתה כבודך במקומך מונח התחלת לפלפל.וע"ז בדיוק היתה שאלתי.ושמח שענית
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:50 |
|
| |
איפה ניתן להתעדכן מה מצב כל עיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 12:56 |
|
| |
בניגוד להחלטת הקבינט: בביתר פתחו את הלימודים כרגיל תשע שעות לפתיחת שנת הלימודים, הקבינט הפך את החלטתו והחליט לאמץ את החלטת פרופ' רוני גמזו שלא לפתוח את הלימודים בערים האדומות • בערים האדומות זועמים על ההחלטה, ועל פי הדיווחים, בעיר ביתר עילית שמוגדרת אף היא ככזאת שנת הלימודים נפתחה כסדרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 13:22 |
|
| |
הרמאות נמשכת לאורך כל הדרך ולא רק בעניין הערים האדומות. כל קהילה ומגזר ורמאויותיו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 16:35 |
|
| |
איחוד האמיריות נצבעה אתמול בירוק 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 18:27 |
|
| |
טוקבק יפה מאחד הכתבות בכיכר השבת:
ישיבה 3583 של וועדת השרים לקורונה. 30.9.2020
גמזו : אם לא בני ברק תנו לי משהו .
אריה דרעי : קח את עמנואל .
ביבי : גמזו. תרגיע. גם טבריה זה חרדים אז קיבלת נתח יפה. יצאת גבר . אני רואה שאתה נהנה מתפקיד ותקשורת.
גנץ: צריך לתת לגמזו עוד משהו . אני רואה שרכסים גם אפשר.
יעקב אשר: רכסים לא פשוט . קחו את תפרח זה קרוב לפלג.
אריה דרעי : תפרח, אי אפשר יש לי שם קרובי משפחה.
יעקב אשר: רכסים אבל זהו.
גמזו : תנו לי את ירושלים.
ביבי : היית מת . לא תקבל כי לאון עוזר לי נגד המפגינים עם פיקוח עירוני. חייב לו. מצידי תתפטר את ירושלים לא תקבל אפילו ימותו ברחובות בלי מכונות הנשמה.
אריה דרעי : אולי אלעד ?
מאיר פרוש : אריה, מה נהיה . אמרנו בלי משפחה.
גמזו : אי אפשר לעבוד ככה. לא נגמור עם זה שנים.
ביבי: צודק . צודק. אריה מה אתה יכול לתת לו שירגיע?
אריה דרעי : את ביתר ותאמין לי זה עולה לי יותר.
מאיר פרוש: אם עובר התקציב לאיגוד הת"תים אני יוצא מחדר בהצבעה.
גלנט: אני מבטיח עוד הבוקר ומוסיף לגולדקנופף 42 מיליון לרכישת נכסים להפעלת גנים בעמותה.
ביבי: טוב. סגרנו עמנואל, רכסים, טבריה וביתר עילית .
גמזו : וגם אל תעשו עלי סיבוב באומן.
ביבי : מילה שלי . הבטחה.
אריה דרעי: אני מסכם אנחנו נותנים לכם שלושה וחצי יישובים ומקבלים את הכסף לאיגוד הת"תים, הקצאה לגולדקנופף. אני אעשה קצת רעש על אומן אבל לא יותר.
גנץ: טוב גמזו . אתה יוצא עם דבר גדול הבטחה של ראש הממשלה. אני מציע שניתן אמון בראש הממשלה שמילתו מילה.
אריה דרעי: (בשקט)איזה אידיוט.
גנץ: חזור בך אריה.
אריה: אמרתי הדיוט אדם עם חכמה פשוטה ותמימות קדושה.
גנץ: חשבתי שאמרת אידיוט. סליחה.
מזכיר הממשלה: סוכם הישיבה ננעלה .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 20:01 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | טוקבק יפה מאחד הכתבות בכיכר השבת:
ישיבה 3583 של וועדת השרים לקורונה. 30.9.2020
גמזו : אם לא בני ברק תנו לי משהו .
אריה דרעי : קח את עמנואל .
ביבי : גמזו. תרגיע. גם טבריה זה חרדים אז קיבלת נתח יפה. יצאת גבר . אני רואה שאתה נהנה מתפקיד ותקשורת.
גנץ: צריך לתת לגמזו עוד משהו . אני רואה שרכסים גם אפשר.
יעקב אשר: רכסים לא פשוט . קחו את תפרח זה קרוב לפלג.
אריה דרעי : תפרח, אי אפשר יש לי שם קרובי משפחה.
יעקב אשר: רכסים אבל זהו.
גמזו : תנו לי את ירושלים.
ביבי : היית מת . לא תקבל כי לאון עוזר לי נגד המפגינים עם פיקוח עירוני. חייב לו. מצידי תתפטר את ירושלים לא תקבל אפילו ימותו ברחובות בלי מכונות הנשמה.
אריה דרעי : אולי אלעד ?
מאיר פרוש : אריה, מה נהיה . אמרנו בלי משפחה.
גמזו : אי אפשר לעבוד ככה. לא נגמור עם זה שנים.
ביבי: צודק . צודק. אריה מה אתה יכול לתת לו שירגיע?
אריה דרעי : את ביתר ותאמין לי זה עולה לי יותר.
מאיר פרוש: אם עובר התקציב לאיגוד הת"תים אני יוצא מחדר בהצבעה.
גלנט: אני מבטיח עוד הבוקר ומוסיף לגולדקנופף 42 מיליון לרכישת נכסים להפעלת גנים בעמותה.
ביבי: טוב. סגרנו עמנואל, רכסים, טבריה וביתר עילית .
גמזו : וגם אל תעשו עלי סיבוב באומן.
ביבי : מילה שלי . הבטחה.
אריה דרעי: אני מסכם אנחנו נותנים לכם שלושה וחצי יישובים ומקבלים את הכסף לאיגוד הת"תים, הקצאה לגולדקנופף. אני אעשה קצת רעש על אומן אבל לא יותר.
גנץ: טוב גמזו . אתה יוצא עם דבר גדול הבטחה של ראש הממשלה. אני מציע שניתן אמון בראש הממשלה שמילתו מילה.
אריה דרעי: (בשקט)איזה אידיוט.
גנץ: חזור בך אריה.
אריה: אמרתי הדיוט אדם עם חכמה פשוטה ותמימות קדושה.
מזכיר הממשלה: סוכם הישיבה ננעלה . |
|
וליצמן נרדם?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 22:04 |
|
| |
נראה שליצמן מנסה להוריד פרופיל מאז שנכווה כשר הבריאות... הנה עוד משהו יפה:

|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 22:06 |
|
| |
אוזן F35 ,M16 או N95?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2020 22:12 |
|
| |
| מגנוז כתב: |  | | איפה ניתן להתעדכן מה מצב כל עיר? |
|
בברירת המחדל הוא באתר משרד הבריאות.
ניתן לשנות את המערכת לעידכון בשימוש עצמי.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|