בית פורומים בחדרי חרדים

עברו שלושה שבועות מהחתונה בבעלז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2020 16:30 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
מה קורה שם?

מה קורה ? הרוב זקוק לרפו"ש, הוציאו אותו לקבלת שבת בכדי להזים את השמועות שהוא מורדם, ומאז דממה, לא טיש ולא של"ס ולא קבלת קהל, אבל זה כמובן לא קשור לקורונה ולחתונה, זה פריצת דיסק/ דלקת מעיים/ אנגינה וכיו"ב 

המחלוקת בין האהרונים (גיסו של האדמו"ר) הורסת את בריאותו.
וי"א שזו לא המחלוקת, אלא חוסר הבושה והעדר השכל שלהם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 16:40 לינק ישיר 

את התוצאות כולנו רואים, אלפי אשכולות של החברה ממכניבקא, זה מקשה וזה מתרץ ,זה מתמיה וזה מתחפש לחסיד של חצר אחרת, ולמעשה מדובר בטרול אחד שמתכתב עם עצמו ועם עוד כמה משועממים קבועים,
שלא יכולים להפנים שכבר קיים שלום בין חצר בעלז למכניבקא. הם כבר התרגלו לטנף. ולא יכולים להפסיק. אבל מכניבקא היא אימפרייה אינטרנטית ושאפו ענק.....
ולא שומעים בקול מרן רבינו ממכניבקא להפסיק להשתמש בפיגעי הטכנולוגייה,
ושורוצים ומטנפים עשרים וארבע שבע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 16:57 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
את התוצאות כולנו רואים, אלפי אשכולות של החברה ממכניבקא, זה מקשה וזה מתרץ ,זה מתמיה וזה מתחפש לחסיד של חצר אחרת, ולמעשה מדובר בטרול אחד שמתכתב עם עצמו ועם עוד כמה משועממים קבועים,
שלא יכולים להפנים שכבר קיים שלום בין חצר בעלז למכניבקא. הם כבר התרגלו לטנף. ולא יכולים להפסיק. אבל מכניבקא היא אימפרייה אינטרנטית ושאפו ענק.....

תגיד לי!
האם אתה לא חושב שהגיע הזמן להחליף את הקלטת המטופשת של מכניבקא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 17:00 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

שדה9 כתב:

תגיד לי!

זה תקליט ויש שם שריטה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 17:02 לינק ישיר 

כבר נכתב כאן כמה פעמים שהניק שדה9 הוא פרובקטור ידוע נגד בעלזא וכל מה שזז.
פשוט באג שהטכנאים אינם יכולים לתקנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 17:10 לינק ישיר 

דב אייכלר: רציתי רק לעדכן שחודש לחתונה בבעלזא, וחסדי השם, 'רוממה' ירוקה. לא יודע מה זה אומר. כי המגיפה כאן וחמורה. אולי רק תזכורת לכך שעל כל "אמת" יש מינימום שתי אמיתות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:00 לינק ישיר 

אומרים שעל כל 1 שנבדק ישנם 5 שלא נבדקו.. אחד המחדלים הגדולים של האחראים לקטיעת שרשרת ההדבקה, הוא שאין להם מושג כמה נדבקים היו וישנם. בהתחלה כל אחד הלך בתמימות ונבדק מיד שהבחין בתסמינים ונהג או שנתן להנהיגו בהתאם להנחיות. עם הזמן, הגיע רוב רובו של הציבור (כולל החילונים) שאין טעם להיבדק. מי שחש בתסמינים לא מתייחס אלא אם כן הוא פשוט לא מתפקד. בקיצור כמו שפעת וכדומה. הרבה אנשים הזקוקים לעזרה בחמצן עושים זאת בבית. משתמשים גם בהרבה 'תרופות סבתא' שאגב, טרם הוכח שאינו עוזר. לא נבדקים לא מדווחים וכו'. כמובן ש'נוהל' זה גורם להדבקה המונית, והנדבקים שוב, על אותו 'נוהל' וחוסר חלילה... הצחיק אותי, שכונה קרובה למגורי ביצעו עליה סגר למשך שבוע, ואילו בשכונה שלי שהיתה באותו פרק זמן 'בית חולים' של ממש.. משפחות שלימות במספרים נכבדים הובדקו וחלקם הגדול אף שכבו במטת חליים. כעבור תקופה ביצעו סגר על שכונה שלי. אחרי שחלק נכבד מאד כבר 'שכח' מה קורונה.. חלם. במיטבה. אינני נכנס האם זה ראוי או לא. אבל ההתנהגות הדבילית של האחראים מכל הכיוונים - צודקים או לא, לא משנה - היא היא אשר גרמה לזה. כהיום, אזורים שלמים כבר התחסנו חסינות עדר, ברצונם או שלא ברצונם. על כל נבדק יש לפחות 200 שאינם נבדקים. ואני מדגיש גם אצל החילונים.

תוקן על ידי פלנטה ב- 01/09/2020 18:03:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:26 לינק ישיר 
מצדרביעי

דקחר כתב:
דב אייכלר: רציתי רק לעדכן שחודש לחתונה בבעלזא, וחסדי השם, 'רוממה' ירוקה. לא יודע מה זה אומר. כי המגיפה כאן וחמורה. אולי רק תזכורת לכך שעל כל "אמת" יש מינימום שתי אמיתות.

ממש "גאונים", אף אחד לא נבדק אז ממילא רוממה ירוקה...

נ.ב. אני לא חסיד מכנובקא:)
(יש כזאת חסידות?).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:27 לינק ישיר 

מושגים כתב:
את התוצאות של כל הנ"ל אי אפשר לראות עובר לעשייתן. גם לא אחרי שלושה שבועות. אבל ללא ספק יהיו תוצאות.

מה שאי אפשר לראות בקורונה אחרי חמשה ימים כנראה לא קיים..

והסיבה למה אנחנו לא רואים עשרות נפטרים בבעלזא אחרי החתונה, לצערם של כמה מטופשים שיחלו כבר לומר "אמרתי לכם" -
כי בכל קבוצת אנשים יש כאלו שיקבלו קשה את הקורונה, ויש כאלו שימותו ח"ו, בעלזא עברו את זה בגל השני שהיה לפני כחודשיים, וקברו ל"ע כמה נפטרים, הם התערבבו כל כך חזק שכמעט כל הפוטנציאלים להגיע למצב קשה או למות כבר עשו את זה
בקהילות שנשמרים טוב יותר, ככל הנראה בסופו של דבר יגיעו לאותה כמות מצב קשה, הלוואי ולא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:31 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

ממש "גאונים", אף אחד לא נבדק אז ממילא רוממה ירוקה...

נ.ב. אני לא חסיד מכנובקא:)
(יש כזאת חסידות?).
יתכן מאד שהיא באמת ירוקה. מזמן עברו חיסון עדר. ללא ידיעת הרשויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:35 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
את התוצאות של כל הנ"ל אי אפשר לראות עובר לעשייתן. גם לא אחרי שלושה שבועות. אבל ללא ספק יהיו תוצאות.

מה שאי אפשר לראות בקורונה אחרי חמשה ימים כנראה לא קיים..

והסיבה למה אנחנו לא רואים עשרות נפטרים בבעלזא אחרי החתונה, לצערם של כמה מטופשים שיחלו כבר לומר "אמרתי לכם" -
כי בכל קבוצת אנשים יש כאלו שיקבלו קשה את הקורונה, ויש כאלו שימותו ח"ו, בעלזא עברו את זה בגל השני שהיה לפני כחודשיים, וקברו ל"ע כמה נפטרים, הם התערבבו כל כך חזק שכמעט כל הפוטנציאלים להגיע למצב קשה או למות כבר עשו את זה
בקהילות שנשמרים טוב יותר, ככל הנראה בסופו של דבר יגיעו לאותה כמות מצב קשה, הלוואי ולא.
אחרי שאין שליטה על מניעת ההדבקה מאז אחרי פסח, זה מגיע ויגיע לכולם. צודק או לא, ראוי או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:41 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

ישנם כאלו שהקורונה היא אצלם ענין של אמונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:47 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

שדה9 כתב:

תגיד לי!

חחח מבחינתו כל מי שמביע ביקורת על בעלזא הוא מכנובקא… לא ידעתי שיש להם כ"כ הרבה חסידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 18:55 לינק ישיר 

פלנטה כתב:

מושגים כתב:

ישנם כאלו שהקורונה היא אצלם ענין של אמונה...

אמונה בזכותם של הזקנים ובעלי מחלות הרקע לחיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 19:27 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי כברהיה ב- 01/09/2020 19:31:32

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עברו שלושה שבועות מהחתונה בבעלז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.