בית פורומים בחדרי חרדים

עברו שלושה שבועות מהחתונה בבעלז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2020 23:40 לינק ישיר 

פלנטה כתב:

אחרי שאין שליטה על מניעת ההדבקה מאז אחרי פסח, זה מגיע ויגיע לכולם. צודק או לא, ראוי או לא.

גם בקהילות בהם שמרו מכל משמר, הלכו עם מסכות לכל מקום, ההדבקה בסוף הגיעה גם הגיעה, היא הגיעה מאוחר יותר ולאט יותר, אבל בסוף התוצאות יהיו זהות
יש לנו דוגמא מחסידי קרלין המחמירים הכי גדולים בדיני קורונה, הראשונים לסגור את בתי הכנסת ועד עכשיו הם מתפללים בחוץ כולם מסכות 24/7 ועכשיו באיחור יש שם קורונה בכמות מסחריות
בסופו של דבר התוצאות יהיו שוות בכל מקום זה רק יקח יותר זמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 23:49 לינק ישיר 

אלו שצחקו וצעקו עלי מאז תחילת הקורונה מגיעים לאט לאט למסקנה שצדקתי מהרגע הראשון.

יותר טוב מאוחר מכלל לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 00:13 לינק ישיר 

תוקן על ידי בוחן_כליות ב- 02/09/2020 00:14:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 01:35 לינק ישיר 

גם אם הטיעון שכולם ידבקו נכון (והוא לא, כי מבוגרים שומרים על עצמם), השמירה גורמת להאטת ההדבקה וליכולת של בתי החולים לא לקרוס לטפל בחולים. יש כאן התנהגות קבוצתית כדי שלא ימותו המונים כמו שקרה באמריקה צרפת ואיטליה. העובדה שלא נפטרו בבעלז עוד אנשים היא בגלל שהציבור שהוא לא בעלז נשמר והאט את ההדבקה ובתי החולים יכלו לטפל בחולים שלהם. זו חוצפה לומר אתם תשמרו ואנחנו לא משתתפים במאמץ הזה להאט את ההדבקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 04:58 לינק ישיר 

בוחן_כליות כתב:

נראה קצת לא פייר לקחת שלשה שבועות מסוימים בהם בעלזא הוכו בכמה נפטרים, ולהשוות את הימים האלו ספציפית לקהילות אחרות
היו עוד כמה נפטרים בקהילות האחרות במשך כל תקופת הקורונה, אבל לכותב היה הכי נוח לתפוס את שלושת השבועות האלו, פשוט מניפולציה עם הנתונים
בכל מקרה כפי שציינתי, בבעלזא זה הגיע בבת אחת, במקומות אחרים זה מגיע יותר לאט, מספר הנבדקים בסופו של דבר משתווה, (הלוואי ולא) כי כמה זמן יכולה קהילה לשמור על עצמה? שנה?
ויש כמות מסוימת של אנשים עם סיכון, אלו כבר נדבקו בבעלזא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 05:33 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 02/09/2020 05:36:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 05:36 לינק ישיר 

בוחן_כליות כתב:

תוקן על ידי בוחן_כליות ב- 02/09/2020 00:14:14

בשביל 27 איש עשיתם את כל הבאלאגאאאןןן? ... (יורם לס)

נ. ב. רייך מויזניץ נדבק בגל הראשון!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 05:40 לינק ישיר 

ה7 מבעלז נפטרו מציפורן חודרנית בכלל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 07:07 לינק ישיר 

ככלב השב על קיאו החברה הכפייתיים ממכניבקא שילשלו "טבלת פייק " ממוחם הקודח משלושת השבועות שעברו כאשר הרב פינטר נפטר עוד לפני יותר מחודש בכלל לאחר שנות סבל ומעל גיל תשעים כשבנוסף הייה לו קורונה ועוד  וכן כל מה שכתבו על שאר הקהילות הכל שקר ,מעניין אותם קורונה כשלג דאשתקד. אצלהם בישיבת מכניבקא אין שום הקפדה על הוראות הקורונה ,מי שרוצה מוזמן ללכת ולראות...... רק רבינו מרן ממכניבקא שליטא מקפיד על עצמו ובבית מדרשו בצורה פרטית וזהו, אפילו בניו אינם שומרים, הם פתחו עוד לפני תקופת הקורונה כל יום עשרות אשכולות נגד בעלז 
רוב הציבור החסידי לא שמר כראוי בחוץ לארץ, וכן בארץ, בחוץ לארץ בכלל לא ..אבל הם כל היום משלשלים כאן

תוקן על ידי שדה9 ב- 02/09/2020 07:11:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 07:20 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

ככלב השב על קיאו החברה הכפייתיים ממכניבקא שילשלו "טבלת פייק " ממוחם הקודח משלושת השבועות שעברו כאשר הרב פינטר נפטר עוד לפני יותר מחודש בכלל לאחר שנות סבל ומעל גיל תשעים כשבנוסף הייה לו קורונה ועוד  וכן כל מה שכתבו על שאר הקהילות הכל שקר ,מעניין אותם קורונה כשלג דאשתקד. אצלהם בישיבת מכניבקא אין שום הקפדה על הוראות הקורונה ,מי שרוצה מוזמן ללכת ולראות...... רק רבינו מרן ממכניבקא שליטא מקפיד על עצמו ובבית מדרשו בצורה פרטית וזהו, אפילו בניו אינם שומרים, הם פתחו עוד לפני תקופת הקורונה כל יום עשרות אשכולות נגד בעלז 
רוב הציבור החסידי לא שמר כראוי בחוץ לארץ, וכן בארץ, בחוץ לארץ בכלל לא ..אבל הם כל היום משלשלים כאן

תוקן על ידי שדה9 ב- 02/09/2020 07:11:56

וְיָתֵד תִּהְיֶה לְךָ עַל אֲזֵנֶךָ וְהָיָה בְּשִׁבְתְּךָ "חוּץ9" וְחָפַרְתָּה בָהּ וְשַׁבְתָּ וְכִסִּיתָ אֶת צֵאָתֶךָ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 22:48 לינק ישיר 

ומה קורה כעת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 22:50 לינק ישיר 

8500 מאומתים ליום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 22:57 לינק ישיר 

בבעלז? במאה שערים?
ואם הם מאומתים אז מה? השאלה היא כמה חולים קשים יש מהמגזרים האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 23:17 לינק ישיר 

לא תדע, הם יעשו הכל להסתיר את החולים הקשים.
הם גם יעשו הכל שלא ידעו האם אנשים נפטרו מקורונה.
בשם 'צנעת הפרט'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2020 23:18 לינק ישיר 

בעלז כנראה כבר בחסינות עדר. אבל באשכול סמוך הביאו שבינתיים היו בבעלז עוד 3 נפטרים מקורונה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עברו שלושה שבועות מהחתונה בבעלז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.