|
|
| נשלח ב-30/9/2020 23:20 |
|
| |
חוץ מזה, זה לא רלוונטי. התקהלות גורמת להדבקה, הדבקה גורמת לחולי, ולחלק מהנדבקים למוות בטרם עת!!! לא צריך לעשות MRI כל פעם שכואב הראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 23:21 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | בעלז כנראה כבר בחסינות עדר. אבל באשכול סמוך הביאו שבינתיים היו בבעלז עוד 3 נפטרים מקורונה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2020 23:55 |
|
| |
מחילה, באיזה אשכול?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 00:01 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | מחילה, באיזה אשכול? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 00:04 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | בעלז כנראה כבר בחסינות עדר. אבל באשכול סמוך הביאו שבינתיים היו בבעלז עוד 3 נפטרים מקורונה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 00:07 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
|
|
עכשיו הבנתי כל נפטר מקורונה הוא חסיד בעלז... אז בעלז גודלת לאחרונה מדי יום.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 07:36 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | בבעלז? במאה שערים? ואם הם מאומתים אז מה? השאלה היא כמה חולים קשים יש מהמגזרים האלו. |
|
המאומתים הם אינדיקטור למספר הנשאים. כעל שיש יותר נשאים המגיפה מתפשטת מהר יותר. ככל שהמגיפה מתפשטת מהר יותר כך יש יותר חולים קשים ומתים ל"ע. יותר חולים קשים אומר שקריסת בתי החולים ושירותי הרפואה מתקרבת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 09:17 |
|
| |
אלי_ו אני מקווה שאתה טועה, אבל הבה ונבדוק את המצב בהושענא רבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 09:27 |
|
| |
למעשה, כפי שאנו רואים, לא שייך שאדם לא ידבק בקורונה גם אם הוא חרדתי ושומר באדיקות על כל ההוראות. גם מערכת הבריאות מבינה זאת, רק הסיבה שבגינה היא רוצה להאט את ההדבקה זאת מכיון שהיא לא מעונינת שבתי החולים יקרסו.
אבל במקביל אם הם היו מזרימים תקציבים לבתי חולים, והבתי חולים היו יכולים להוסיף עוד אנשי צוות רפואי, הם היו מקילים את המצב.
רק מה לעשות שמדינת ישראל הינה מדינת חלם....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 09:43 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
למעשה, כפי שאנו רואים, לא שייך שאדם לא ידבק בקורונה גם אם הוא חרדתי ושומר באדיקות על כל ההוראות. גם מערכת הבריאות מבינה זאת, רק הסיבה שבגינה היא רוצה להאט את ההדבקה זאת מכיון שהיא לא מעונינת שבתי החולים יקרסו.
אבל במקביל אם הם היו מזרימים תקציבים לבתי חולים, והבתי חולים היו יכולים להוסיף עוד אנשי צוות רפואי, הם היו מקילים את המצב.
רק מה לעשות שמדינת ישראל הינה מדינת חלם.... |
|
במקום לבזבז את זמנך כאן בפורום, קום והצע מועמדות לראשות ממשלה/פרוייקטור/מנכ"ל משרד הבריאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 10:37 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
|
|
|
עכשיו הבנתי כל נפטר מקורונה הוא חסיד בעלז... אז בעלז גודלת לאחרונה מדי יום.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הביא 3 שמות של חסידי בעלז שנפטרו לאחרונה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 13:30 |
|
| |
|
יש לי חבר, עובד במעבדה בבית חולים גדול. באותה מחלקה הם עוד מתחילת הקורונה מקפידים להזהר. מול חולים (שלחלקם יש קורונה) הם תמיד עם מגן ומסיכה n95. בתוך המעבדה הם תמיד עם מסיכה כירורגית. אוכלים כל אחד ליד השולחן שלו ולא ביחד. במשך כל הזמן הזה אף אחד לא נדבק במעבדה. אחת העובדות נדבקה מהילד שלה בבית אבל לא הדביקה אף אחד מהעובדים איתה. המסקנה היא שזהירות בהחלט מונעת הדבקות. אבל אי אפשר להזהר גם בבית ולכן אם אחד מבני המשפחה נדבק סיכוי טוב שגם אנחנו נידבק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 13:42 |
|
| |
|
קשקשן! מפיץ שקרים ובורות!
אני ובני ביתי נזהרים. מקפידים על מסיכות והיגיינה. גם כשמבקרים קרובי משפחה מקפידים על חלונות פתוחים ומסיכות. לא נוגעים בפנים לפני ששוטפים ידיים. היינו כחצי יום בבית עם קרובי משפחה שפיתחו באותו לילה תסמינים ונמצאו לאחר כמה ימים מאומתים. ואף אחד מאיתנו לא נדבק, עשינו בדיקות וכולם יצאו שליליים.
הזהירות משתלמת! אל תקשיבו לסוכני בורות ומפיצי שקרים!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 13:44 |
|
| |
זה בסדר, גם הוא לא מאמין במה שהוא אומר, רק שכדי להצדיק את הקלות דעת שלו ושל חבריו הוא מוכר כל שקר וקשקוש אפשרי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 13:53 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
קשקשן! מפיץ שקרים ובורות!
אני ובני ביתי נזהרים. מקפידים על מסיכות והיגיינה. גם כשמבקרים קרובי משפחה מקפידים על חלונות פתוחים ומסיכות. לא נוגעים בפנים לפני ששוטפים ידיים. היינו כחצי יום בבית עם קרובי משפחה שפיתחו באותו לילה תסמינים ונמצאו לאחר כמה ימים מאומתים. ואף אחד מאיתנו לא נדבק, עשינו בדיקות וכולם יצאו שליליים.
הזהירות משתלמת! אל תקשיבו לסוכני בורות ומפיצי שקרים! |
|
מכיר מקרוב סיפור של משפחה ברוכת ילדים שאחד מבני המשפחה, בחור, נדבק בישיבה בקורונה. הבחור נכנס לבידוד בחדר בבית עם כל פרטיה ודקדוקיה. לאחר כמה ימים התחילו תסמינים אצל בני המשפחה, בני המשפחה נבדקו וכולם ללא יוצא מן הכלל יצאו שליליים! הרופא אמר שזה סתם וירוס התינוק אושפז בבית החולים ועבר שוב בדיקת קורונה. וגם זו יצאה שלילית! ללמדך, שאפשר להישמר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|