| נשלח ב-2/9/2020 12:43 |
|
| |
גמזו ושות' תקשיבו טוב...
כל יום שעובר, וכל החלטה לא הגיונית שאתם מקבלים, רק משכנעים אותנו יותר ויותר לא ללכת להיבדק ולא לשתף אתכם פעולה!כל ההחלטות שלכם נגועות ולא אובייקטיביות.
אתם לא מציגים שום הבדלים בין בית האופרה לבית כנסת, אבל דורשים 20 בבית כנסת מול מאות בתיאטרון. אתם לא מפרסמים למרות בקשות חוזרות ונשנות, נתוני אמת של בתי אב שנדבקו, ובכך נותנים יד להמשך ההסתה נגדנו. אתם מעלימים מידע ומסתירים את הקריטריונים, שבגללם ביתר נכנסה לסגר כבר פעם שנייה ללא שום היגיון. אתם מחליטים על סגרים רק איפה שנוח וקל וללא קשר לנתוני אמת. אתם משקרים ברייש גלי בנושא תוצאות הבדיקות, איבוד דגימות, ואלפים שחויבו בבידוד סתם. אנחנו במצב חירום ואתם לא עושים כלום לפתור את הסכסוך עם המעבדות. הלכתם ללכלך את הנוסעים לאומן במקום למצוא פתרון, בזמן שמסיבת ההדבקה בבלפור נמשכת ללא הפרעות. נתתם לראש עיר בישראל להודיע על סגירת החוף רק לחרדים, בלי שום גינוי מצדכם.
אחרי חצי שנה אפשר להגדיר אתכם כ"כשלונרים מקצועיים כבר". האחראי הישיר הוא כמובן ביבי, והעקיפים הם החכי"ם החרדים!
אם זה יימשך כך, הציבור לא ישתף אתכם פעולה בשום דבר, לא עם גמזו ולא עם נציגיו.
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 02/09/2020 12:45:40
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 12:56 |
|
| |
כל שאנחנו הטיפשים ימשיכו לעשות בדיקות אנחנו הראשונים שיסבלו. כבר היום הגיע הוראה מר' חיים שלא לעשות בדיקות. רק ככה יפסיקו הסבל המיותר... לפי מה שמשתמע שלפני הקיץ הבא לא יהיה חיסונים. אז לפי זה עדיף להידבק עכשיו מהחורף שאז יהיה יותר מסוכן. וגם עצה טובה. בקהילה שלנו כ70 משפחות לפי ההוראת הרב כולם לוקחים כל יום ויטמין D )5000( ובנתיים אף אחד לא נדבק וחלק מהם עובדי הצלה שטיפלו בחולי קורונה מפה אל פה. וגם אני כנהג יצא לי להסיע במשך הקיץ הרבה חולי קורונה מאומתים ובנתיים לא נדבקתי בע"ה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 13:52 |
|
| |
לדעתי גם גמזו לא בסדר אבל מהכיוון ההפוך היה צריך הרבה הרבה יותר להחמיר ולסגור .הכמות של החולים והנספים היא גדולה מאוד וככה אי אפשר להמשיך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 18:26 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | לדעתי גם גמזו לא בסדר אבל מהכיוון ההפוך היה צריך הרבה הרבה יותר להחמיר ולסגור .הכמות של החולים והנספים היא גדולה מאוד וככה אי אפשר להמשיך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא רוצים לסגור הרמטית זה חצי שנה, מדוע? לא משתלם כלכלית. מה, הרי יש כאן פיקוח נפש ומה לשיקול כלכלי לכאן? לא, תבין המשק יקרוס וכו'.. אבל רגע, מים ולחם יהיה לכולם? בסדר, תעזוב את השטויות שלך.
בקיצור, שיקול משק כלכלה וכו' עדיף על שיקול יהדות רוחניות.
בסדר. שמענו. אז אנחנו נוהגים במחלה לפי הידע שלנו ולפי ההבנה שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 19:04 |
|
| |
| פלוני500 כתב: |  |
כל שאנחנו הטיפשים ימשיכו לעשות בדיקות אנחנו הראשונים שיסבלו. כבר היום הגיע הוראה מר' חיים שלא לעשות בדיקות. רק ככה יפסיקו הסבל המיותר... לפי מה שמשתמע שלפני הקיץ הבא לא יהיה חיסונים. אז לפי זה עדיף להידבק עכשיו מהחורף שאז יהיה יותר מסוכן. וגם עצה טובה. בקהילה שלנו כ70 משפחות לפי ההוראת הרב כולם לוקחים כל יום ויטמין D )5000( ובנתיים אף אחד לא נדבק וחלק מהם עובדי הצלה שטיפלו בחולי קורונה מפה אל פה. וגם אני כנהג יצא לי להסיע במשך הקיץ הרבה חולי קורונה מאומתים ובנתיים לא נדבקתי בע"ה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 19:10 |
|
| |
לפי קצב תוצאות הבדיקות, מסתובבות בינינו עשרות אלפי נדבקים, מבלי שהם מודעים, ובלי שאנחנו יודעים. המון מהם יצליחו להבריא מבלי שאי פעם בכלל ידעו שנדבקו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 19:17 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
לדעתי גם גמזו לא בסדר אבל מהכיוון ההפוך היה צריך הרבה הרבה יותר להחמיר ולסגור .הכמות של החולים והנספים היא גדולה מאוד וככה אי אפשר להמשיך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הכל טוב, לו הם היו ישרים והגונים, נותנים נתוני אמת, ולא גורמים להסתה אנטי חרדית. זה לא המתב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 19:30 |
|
| |
לא צריך להסית אבל צריך להודות , אצל החרדים צפוף יותר ולכן צריכים הגבלות חמורות יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 19:48 |
|
| |
אךטובוחסד
| ברכת_החמה כתב: |  | לא צריך להסית אבל צריך להודות , אצל החרדים צפוף יותר ולכן צריכים הגבלות חמורות יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש לי שאלה מתמטית אליך ורמזתי עליה גם בתחילת האשכול.. משרד הבריאות מסתיר את הנתון של מס' בתי אב שנדבקו. אז אני יודע למה הם מסתירים את זה, אבל אם הם מודים שכ-67% מההדבקה (לדעתי זה יותר בכיוון של 80%) זה בתוך המשפחה (נדבק אחד שמדביק את כל המשפחה הגרעינית), והחרדים בבמוצע 6-7 נפשות לעומת החילונים שהם כ-2-3 נפשות במשפחה, מי נזהר יותר? כמה "בתי אב" לדעתך נדבקו אצל החילונים וכמה אצל החרדים?
אז ברור שהיה צריך סגר איפה שיש בעיה, אבל היה ניתן למנוע את זה אילו לא פתחו את הלימודים בעקשנות יתרה, בלי קפסולות (מלבד הישיבות הגדולות) מה שגרם גם לגל השני, ואז לבוא ולהאשים את החרדים! ואז לעשות להם סגר! כל זה בזמן שאין נתוני אמת, ויש כנראה סיבה מאוד טובה להחביא אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 21:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 02:04 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | לא צריך להסית אבל צריך להודות , אצל החרדים צפוף יותר ולכן צריכים הגבלות חמורות יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון מאד.
תוקן על ידי קונטרול ב- 03/09/2020 02:04:53
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:22 |
|
| |
האם זה נכון? כתבת שבתי התיאטרון פתוחים עם מאות צופים לעומת בתי הכנסת המוגבלים ל 20 מתפללים. האם זה באמת נכון? האם יש מאות אנשים באולמות תיאטרון סגורים? בדקת? ואם זה היה נכון, האם באמת היית רוצה להצטופף לתפילות הימים הנוראים עם מאות אנשים בבית כנסת סגור בעידן הקורונה? כי עם כל הכאב, זה מסוכן, גם אם באמת היו מאות אנשים בתיאטרון. גם אם הם היו טפשים זה לא אומר שגם אנחנו ח"ו מזלזלים בפק"נ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:35 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  |
האם זה נכון? כתבת שבתי התיאטרון פתוחים עם מאות צופים לעומת בתי הכנסת המוגבלים ל 20 מתפללים.
האם זה באמת נכון? האם יש מאות אנשים באולמות תיאטרון סגורים?
בדקת?
ואם זה היה נכון, האם באמת היית רוצה להצטופף לתפילות הימים הנוראים עם מאות אנשים בבית כנסת סגור בעידן הקורונה?
כי עם כל הכאב, זה מסוכן, גם אם באמת היו מאות אנשים בתיאטרון. גם אם הם היו טפשים זה לא אומר שגם אנחנו ח"ו מזלזלים בפק"נ.
|
|
יש הבדל בין "מה אני רוצה" או "במה אני מאמין", לבין מה הממשלה כגוף שוויוני עושה! מותר לכל אחד להיות מתלמידי "לס" כמו שמותר לאחר לקרוא לו "אדיוט", אבל השקיפות והשוויון בהגבלות צריך להיות אחיד. כשסגרו בתי כנסת ולא את הים, התירוץ היה "מקום פתוח". עכשיו זה סגור vs סגור, וההתייחסות ממשיכה להיות כזו שדורשת מבית הכנסת להשאר 20 ושם התירו מאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|