| נשלח ב-2/9/2020 20:26 |
|
| |
יאיר שרקי: נתוני הערים האדומות "מלאכותיים"!
כ-80% מהעליה בתחלואה בערים החרדיות שהפכו לאדומות, הם הבחורים שנדבקו בתוך הישיבה, ונספרים בערים בהם הם מתגוררים, זאת למרות שמדובר בחדשות לא רעות בכלל כי מדובר בצעירים בריאים א-סימפטומיים בד"כ (אין אשפוזים מתוככי הישיבות), שסגורים בתוך מתחמים סגורים, (שנלקח בחשבון שתהיה בהם הדבקה רבתי).
בקיצור, ר' חיים צודק. לא להיבדק, כי הם מ ש ק ר י ם!!! ממשיכים בהסתה נגד החרדים, לא מפרסמים נתונים ולא כמה בתי אב נדבקו, כי זה משרת אותם ורק אותם!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 20:46 |
|
| |
צריך לדרוש שכל הדיונים והישיבות של משרד הבריאות, של וועדת הקורונה וכו' ישודרו בשידור חי. זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 20:50 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | כ-80% מהעליה בתחלואה בערים החרדיות שהפכו לאדומות, הם הבחורים שנדבקו בתוך הישיבה, ונספרים בערים בהם הם מתגוררים, זאת למרות שמדובר בחדשות לא רעות בכלל כי מדובר בצעירים בריאים א-סימפטומיים בד"כ (אין אשפוזים מתוככי הישיבות), שסגורים בתוך מתחמים סגורים, (שנלקח בחשבון שתהיה בהם הדבקה רבתי).
בקיצור, ר' חיים צודק. לא להיבדק, כי הם מ ש ק ר י ם!!! ממשיכים בהסתה נגד החרדים, לא מפרסמים נתונים ולא כמה בתי אב נדבקו, כי זה משרת אותם ורק אותם! |
|
היית רוצה שהבן שלך יידבק?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 21:12 |
|
| |
כל אחד שמועד להידבק, יידבק בסופו של דבר, בין אם ירצה בין אם לא. אף אחד לא מתיימר להצהיר על משהו שמונע הדבקה. לכל היותר ידחו את זה קצת, ויידבקו בשלב מאוחר יותר. מספיק לראות את אלפי הנדבקים שמתגלים יום יום. למה מישהו חושב שהוא שונה מהם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 22:02 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
כל אחד שמועד להידבק, יידבק בסופו של דבר, בין אם ירצה בין אם לא.
אף אחד לא מתיימר להצהיר על משהו שמונע הדבקה. לכל היותר ידחו את זה קצת, ויידבקו בשלב מאוחר יותר.
מספיק לראות את אלפי הנדבקים שמתגלים יום יום. למה מישהו חושב שהוא שונה מהם?
|
|
בקצב של 2000 נדבקים ביום, כדי שכולם ידבקו יקח 12 שנים. בהנחה ובעוד שנה יהיה חיסוו, כ 99% מהאוכלוסיה לא ידבקו בקורונה. תגיד שלא אכפת לך מהבריאות שלך, שאתה רשום על 'ערבים' כך שאתה בונה עליהם לחתונת הילדים, שלא אכפת לך מאחרים שיסבלו בגללל כי 'בן אדם לחבירו' זה ענין של חרד"קים, אבל אל תשתמש בנתונים שקריים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 22:18 |
|
| |
| yeshivish כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
כל אחד שמועד להידבק, יידבק בסופו של דבר, בין אם ירצה בין אם לא.
אף אחד לא מתיימר להצהיר על משהו שמונע הדבקה. לכל היותר ידחו את זה קצת, ויידבקו בשלב מאוחר יותר.
מספיק לראות את אלפי הנדבקים שמתגלים יום יום. למה מישהו חושב שהוא שונה מהם?
|
|
בקצב של 2000 נדבקים ביום, כדי שכולם ידבקו יקח 12 שנים. בהנחה ובעוד שנה יהיה חיסוו, כ 99% מהאוכלוסיה לא ידבקו בקורונה.
תגיד שלא אכפת לך מהבריאות שלך, שאתה רשום על 'ערבים' כך שאתה בונה עליהם לחתונת הילדים, שלא אכפת לך מאחרים שיסבלו בגללל כי 'בן אדם לחבירו' זה ענין של חרד"קים, אבל אל תשתמש בנתונים שקריים.
|
|
תלמד קודם חשבון. 2000 נדבקים ליום יש כי עושים "רק" 30,000 בדיקות. אם היו עושים 300,000 בדיקות ליום, אז היה לנו 20,000 נדבקים ליום. אז לאט לאט אני סוגר את הפער. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2020 22:22 |
|
| |
מכיר יהודי בסיכון שלא יוצא מהבית וכבר רכש שופר לר"ה כדי להתפלל ביחידות בגלל תמניא וחבריו שמוכנים להתאבד, העיקר לא להזיז אצבע ולוותר על נוחות כדי להתחשב בזולת, ובזכות זה הם חושבים שיכתבו לחיים טובים בספרן של צדיקים. הרי אין שום ספק קל שאילו הציבור כולו היה נשמע להוראות (של הרבנים על פי הרופאים, בלי הקולות הפוליטיות של הממשלה הבלתי לחיצה), כבר מזמן היינו מדינה ירוקה שבירוקות ובאמת בלי סיכון. אבל תמניא, אבי אבות האגואיסטים - פשוט לא מסוגל להתחשב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 01:04 |
|
| |
לבחירתכם
| hhaavv כתב: |  | | להוראות (של הרבנים על פי הרופאים, |
|
אוח אוח אוח חחחחח הרבנים שחולים במחלה הליטאית וחוץ מלרקוד מה יפית לפני ביבי ושות לא יודעים שום דבר חוץ מלבלוס שיקמים לך תגיד לר חיים שהרעבנים האלה אומרים על פי הרופאים שצריך להיבדק אוחחחחהתמימות הליטאית זה מה שקורה שמתחתנים עם התמימים מארצות המזרח ואני לא שולל את התמימות הזאתי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 01:33 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | כל אחד שמועד להידבק, יידבק בסופו של דבר, בין אם ירצה בין אם לא. אף אחד לא מתיימר להצהיר על משהו שמונע הדבקה. לכל היותר ידחו את זה קצת, ויידבקו בשלב מאוחר יותר. מספיק לראות את אלפי הנדבקים שמתגלים יום יום. למה מישהו חושב שהוא שונה מהם? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ידוע לך היטב מה מונע את ההדבקה. אבל אתה משום מה בוחר שלא לקבל את זה.
תוקן על ידי קונטרול ב- 03/09/2020 01:36:28
|
|
|
|
|