| נשלח ב-3/9/2020 03:17 |
|
| |
משרד הבריאות ממשיך במדיניות של שקרים והפחדות של 2000 נדבקים ליום !!
מסע ההפחדות של משרד הבריאות ממשיך אחרי שהכלכלה התמוטטה עסקים רבים נסגרו ואנשים רבים נזרקו לרחוב בגלל מדיניות כושלת !! והפיצוי שמדינה הציעה הוא אפסי !!ולעג לרש ! בעקבות מסע ההפחדות האימה ופניקה לאנשים רבים מפלס החרדות עלה וחלקם נזקק לטיפול נפשי !! מתוך 2000 נדבקים ליום 95% הם ילדים נערים צעירים חולים בכל הגילאים שחלקם ללא תסמינים בכלל או עם תסמינים קלים מאוד !!והם מגיעים למלוניות או נשארים בבידוד ביתי !! סך כל המאושפזים במדינה לא עולה 700/800 איש !! הינו 3% לערך !! קרונה היא מחלה לא צפויה בן שפעת לברונכיט אבל עם אחוז הדבקה גבוהה !!לטענת משרד הבריאות!! מי יודע כמה חולים היו מאושפזים בבתי החולים בארץ בשנים עברו ??? לפני מסע הפניקה והפחדות של משרד הבריאות בחסות הקורונה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 07:59 |
|
| |
כמעט אלף מתים, אל תזלזלי
.
כמעט אלף אנשים מתו מהמחלה הארורה הזו. אל תתני יד לרוצחים שמעיטים בסכנה, ובגינם ימותו עוד רבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:08 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | כמעט אלף מתים, אל תזלזלי
.
כמעט אלף אנשים מתו מהמחלה הארורה הזו. אל תתני יד לרוצחים שמעיטים בסכנה, ובגינם ימותו עוד רבים.
|
|
זה נכון שהמחלה הארורה הזו עלולה להיות קטלנית במקרים מסויימים, אבל גם המספרים של הנפטרים הם פייק על פי מה שפורסם. קרוב לאלף איש מתו עם המחלה, לא ממנה. כמה מתו בפועל ממנה? לא נדע. מישהו מחליט להנדס לנו את התודעה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:13 |
|
| |
אתמול פירסמו שמס' המתים בשישה חודשים אחרונים לא גבוהה יותר מאותם שישה חודשים של שנה שעברה. שאלות מתבקשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:40 |
|
| |
| חוד_המחט כתב: |  | | אתמול פירסמו שמס' המתים בשישה חודשים אחרונים לא גבוהה יותר מאותם שישה חודשים של שנה שעברה. שאלות מתבקשות. |
|
להערכתי האישית, יתכן שהסיבה לכך שיש פחות נפטרים, היא בעקבות אלו שחוששים להתאשפז בשל הדאגה שידבקו בקורונה ולכן, פחות נפטרים מזיהומים של בתי החולים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:43 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | .
|
|
מסכים איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:53 |
|
| |
| חוד_המחט כתב: |  | אתמול פירסמו שמס' המתים בשישה חודשים אחרונים לא גבוהה יותר מאותם שישה חודשים של שנה שעברה. שאלות מתבקשות. |
|
https://mobile.twitter.com/NadavEyalDesk/status/1301234621452034048 נדב אייל בטוויטר: אבל מה שהזוי בדיון הזה הוא הפרובינציאליות. אין כל ספק שהייתה תמותה עודפת בניו יורק, אנגליה, ספרד, איטליה, פרו, ועוד ועוד. מה חושבים אלה שטוענים שלא היה אצלנו? שזה אומר שלא יכול להיות כאן? שהישראלים חסינים? בנשימה אחת הם בוכים שההגבלות נוראות ובשנייה מוחים שהן לא עשו כלום לתחלואה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 08:56 |
|
| |
מואדיב
| פיינשמקער כתב: |  | | מואדיב כתב: |  | כמעט אלף מתים, אל תזלזלי
.
|
|
זה נכון שהמחלה הארורה הזו עלולה להיות קטלנית במקרים מסויימים, אבל גם המספרים של הנפטרים הם פייק על פי מה שפורסם. קרוב לאלף איש מתו עם המחלה, לא ממנה. כמה מתו בפועל ממנה? לא נדע. מישהו מחליט להנדס לנו את התודעה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני חושש שאתה נופל בפח של שקרנים כמו לס וחבורתו.
בשלושת הימים האחרונים מתו כ-50 אנשי םמקורונה. כאלף מתו עד עכשיו מקורונה, לא עם קורונה.
ההנחיות לדיווח על תמותה ברורות, והן לא מה שאתה חושב. בדיוק כשם שחולה סרטן שמת בתאונת דרכים מדווח בכמת מתאונת דרכים, גם אם נותרו לו עוד חודשיים לחיות. בדיוק כשם שאדם שיש לו לחץ דם גבוה מת מדלקת ראות, הוא ידווח כמת מדדלקת ראות ולא מיתר לחץ דם. בתי החולים בארץ מדווחים על סיבות תמותה לפי קריטריונים מאד מאד ברורים, ואלו שדווח כי מתו מקורונה, מתו מקורונה, גם אם היו להם בעיות בריאותיות אחרות.
את תיפול בפח של שקרנים ושרלטנים. הדיווחים על מתים מקורונה הם דיווחי אמת. אין לאף אחד אינטרס לדווח דיווח שאינו נכון, ההיפך. יש בקרה על דיווחי התמותה, ואם רופא רשם סיבת מוות לא נכונה, הוא ימצא את עצמו במצב לא נעים כשיידרש לתת דין על דיווח שאינו נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:04 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | מואדיב
.
|
|
זה נכון שהמחלה הארורה הזו עלולה להיות קטלנית במקרים מסויימים, אבל גם המספרים של הנפטרים הם פייק על פי מה שפורסם. קרוב לאלף איש מתו עם המחלה, לא ממנה. כמה מתו בפועל ממנה? לא נדע. מישהו מחליט להנדס לנו את התודעה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בשלושת הימים האחרונים מתו כ-50 אנשי םמקורונה. כאלף מתו עד עכשיו מקורונה, לא עם קורונה.
ההנחיות לדיווח על תמותה ברורות, והן לא מה שאתה חושב. בדיוק כשם שחולה סרטן שמת בתאונת דרכים מדווח בכמת מתאונת דרכים, גם אם נותרו לו עוד חודשיים לחיות. בדיוק כשם שאדם שיש לו לחץ דם גבוה מת מדלקת ראות, הוא ידווח כמת מדדלקת ראות ולא מיתר לחץ דם. בתי החולים בארץ מדווחים על סיבות תמותה לפי קריטריונים מאד מאד ברורים, ואלו שדווח כי מתו מקורונה, מתו מקורונה, גם אם היו להם בעיות בריאותיות אחרות.
את תיפול בפח של שקרנים ושרלטנים. הדיווחים על מתים מקורונה הם דיווחי אמת. אין לאף אחד אינטרס לדווח דיווח שאינו נכון, ההיפך. יש בקרה על דיווחי התמותה, ואם רופא רשם סיבת מוות לא נכונה, הוא ימצא את עצמו במצב לא נעים כשיידרש לתת דין על דיווח שאינו נכון.
|
|
ממש כמו שהתברר באנגליה, מדינה מערבית של שיא הקידמה, שאם מישהו נדבק בקורונה, וחודשיים אחר כך נהרג בתאונת דרכים, הוא נרשם כמי שמת מקורונה. אין סיבה שמדינת ישראל תהיה הרבה שונה. הרבה מאוד מכל הפמפום זה בלוף אחד גדול. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:05 |
|
| |
מחשבה שעוברת בי מידי פעם.אולי מס' המתים בארץ לא גבוהה.פשוט כי הישראלים יש להם פחות אמון בבתי החולים ולא מתאשפזים כך שאין אפשרות למערכת הבריאות להשאיר אותם במיטה ללא טיפול ולמות כמו כלבים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:07 |
|
| |
גם נערים צעירים שעברו את הקורונה לכאורה בקלות וכמעט ללא תסמינים, סוחבים אח"כ במשך שבועות תופעות "קלות" של עייפות רבה (ביטול תורה!) והזעה מוגברת. ילדים שעברו את הקורונה ללא תסמינים סבלו אח"כ מנשירת שיער פתאומית. אף אחד לא יודע מה השפעות הקורונה אחרי שנתיים, שלוש, עשר ועשרים שנה!
עדיין לא ברור אם הנגיף "טבעי" או "מהונדס" או "חצי מהונדס" אבל ה"מומחים" שלנו כבר יודעים הכל.
חבל מאד שחיי אדם ובריאות הגוף היהודי הפכו לדבר זול בקרב חלק מהציבור שלנו! ואל תספרו לי שזה בגלל שכ"כ מייקרים את בריאות הנפש.....
תוקן על ידי אדמה10 ב- 03/09/2020 09:07:18
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:08 |
|
| |
מואדיב
| תמניא_אפי כתב: |  | | מואדיב כתב: |  | מואדיב
.
|
|
|
|
|
ממש כמו שהתברר באנגליה, מדינה מערבית של שיא הקידמה, שאם מישהו נדבק בקורונה, וחודשיים אחר כך נהרג בתאונת דרכים, הוא נרשם כמי שמת מקורונה. אין סיבה שמדינת ישראל תהיה הרבה שונה. הרבה מאוד מכל הפמפום זה בלוף אחד גדול. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין לי שמץ של מושג מה קורה באנגליה, ואני לא יודע אם מה שכתבת זה "פייק ניוז" או לא.
בישראל, זה בוודאות שקר. המתים מקורונה מתו מקורונה. לא מהתקף לב, לא מתאונת דרכים, לא משפעת.
אבל להפיץ חדשות כזב ושקרים זה מאד קל. לא צריך לבדוק כלום, רק להקליד מאחורי מסך הניק האנונימי.
ידיכם דמים מלאו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:09 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | כמעט אלף מתים, אל תזלזלי
.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:18 |
|
| |
מואדיב
| חוד_המחט כתב: |  | | אתמול פירסמו שמס' המתים בשישה חודשים אחרונים לא גבוהה יותר מאותם שישה חודשים של שנה שעברה. שאלות מתבקשות. |
|
הנה עוד משהו שכדאי להפסיק את מחול השקרים שסביבו:
נתוני התמותה מתפרסמים כיום, על ידי הלמ"ס, לפי חודשים. הלמ"ס, כגוף מקצועי, ממשיך לתקן נתונים גם לאחור. את נתוני הלמ"ס, המתעדכנים מעת לעת, ניתן לראות גם בפרסומים באתר הלמ"ס.
נתוני התמותה החודשיים, אינם קבועים. כך, למשל, בחודש ינואר 2015 מתו בישראל 4,561 נפש. בינואר 2016 - 4,378 - המספר ירד. בינואר 2017 - 4,897 ובינואר 2018 - 4,490. בינואר 2019 - 4,806 ובינואר 2020 - 4,583.
הקורונה הגיעה לישראל בערך בחודש פברואר, ומקרי המוות הראשונים החלו בסוף חודש מרץ.
על פי הפרסומים הנוכחיים של הלמ"ס, בחודשים אפריל-יולי, התמותה בישראל השנה היתה של 14,792, לעומת 14,371 בתקופה המקבילה בשנת 2019.
ראשית, מי שכותב שלא היתה עליה בתמותה, טועה.
שנית, לנו, לאנשי המקצוע, זה לא אומר כלום. בלי שאנחנו יודעים את סיבות המוות, אי אפשר לדעת אם מדובר בתמותת-יתר, או בגידול הנובע מסיבות דמוגרפיות צפויות.
ניתוח תמותה לפי סיבות מוות לא יתפרסם בתקופה הקרובה. ככל הנראה לפני שנת 2023 לא נראה את דו"ח סיבות התמותה של שנה זו - לוקח זמן לעבד ולטייב את הנתונים.
אבל נתון אחד למי שמתעניין בנתונים ולא בשרלטנות:
בארבעת החודשים אפריל - יולי השנה, מתו 11,164 אנשים בישראל בגילאי 70 ומעלה. הנתון המקביל לשנת 2019 עמד על 10,637. כלומר, בחודשי הקורונה, התמותה של בני 70+ גדלה בשיעור של כ-5%.
כעת, לכו עם הנתון הזה בראש. גידול של 5% במספר הקשישים המתים בישראל.
יחסי ציבור הורגים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 09:31 |
|
| |
מצדרביעי
| חוד_המחט כתב: |  | | מחשבה שעוברת בי מידי פעם.אולי מס' המתים בארץ לא גבוהה.פשוט כי הישראלים יש להם פחות אמון בבתי החולים ולא מתאשפזים כך שאין אפשרות למערכת הבריאות להשאיר אותם במיטה ללא טיפול ולמות כמו כלבים |
|
בארה"ב שאין כמעט מערכת רפואה ציבורית ולכן אנשים מתאשפזים הרבה פחות, מתו לצערנו הרבה יותר...
|
|
|
|
|