|
|
| נשלח ב-4/9/2020 00:51 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  |
גם נערים צעירים שעברו את הקורונה לכאורה בקלות וכמעט ללא תסמינים, סוחבים אח"כ במשך שבועות תופעות "קלות" של עייפות רבה (ביטול תורה!) והזעה מוגברת. ילדים שעברו את הקורונה ללא תסמינים סבלו אח"כ מנשירת שיער פתאומית. אף אחד לא יודע מה השפעות הקורונה אחרי שנתיים, שלוש, עשר ועשרים שנה!
עדיין לא ברור אם הנגיף "טבעי" או "מהונדס" או "חצי מהונדס" אבל ה"מומחים" שלנו כבר יודעים הכל.
חבל מאד שחיי אדם ובריאות הגוף היהודי הפכו לדבר זול בקרב חלק מהציבור שלנו! ואל תספרו לי שזה בגלל שכ"כ מייקרים את בריאות הנפש.....
תוקן על ידי אדמה10 ב- 03/09/2020 09:07:18 |
|
לא מדויק!! כ90%_95% צעירים ונערים וילדים היו ללא שום תסמין ולא היה להם אחרי שהם החלימו שום תופעה !! שום תסמין ושום דבר לא כאבי ראש ולא כלום כלוםנ!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 00:59 |
|
| |
שרית, תחזרי לכאן עוד 90 יום ואז נדבר . ישראל כבר אז תהיה בבוץ שלא הכרנו מיום הקמת המדינה .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 01:31 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| חוד_המחט כתב: |  | | אתמול פירסמו שמס' המתים בשישה חודשים אחרונים לא גבוהה יותר מאותם שישה חודשים של שנה שעברה. שאלות מתבקשות. |
|
כל שנה מתים הרבה משפעת ועוד מחלות, השנה היו פחות התדבקויות שפעת ולא נשכח שרוב מוחלט של המתים הם מעל גילאי 75-80, ועוד כאלו שהיו בסיכון כאלו מתים מידי שנה באותם מספרים של השנה, כי בני 80+ עם מחלות נוספות מתים על פי רוב בזמן זה של חייהם, עם קורונה או בלי |
|
צודק לגמרי!! לגבי התמותה של אנשים עם מחלות רקע קשות לא מתיחסים למחלות הרקע רק לקורונה !! והסבירות שפטירת אנשים בני 80+היתה מתרחשת גם ללא הקורונה!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 07:27 |
|
| |
| שידור כתב: |  | שרית, תחזרי לכאן עוד 90 יום ואז נדבר . ישראל כבר אז תהיה בבוץ שלא הכרנו מיום הקמת המדינה . |
|
הצחקת אותי כבר חצי שנה שאתם חוזרים וטוחנים את המנטרה הזו עוד שבועיים תראו עוד חודש תראו עוד 90 יום תראו נמאס כבר השקר הזה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 08:29 |
|
| |
.
ידיכם דמים מלאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 10:01 |
|
| |
לדעתך הכותרות על אנשים המתים בקיצור ימים ושנים ,יתומים ואלמנות זה פייק נכון ?
| תמניא_אפי כתב: |  | | שידור כתב: |  | שרית, תחזרי לכאן עוד 90 יום ואז נדבר . ישראל כבר אז תהיה בבוץ שלא הכרנו מיום הקמת המדינה . |
|
הצחקת אותי כבר חצי שנה שאתם חוזרים וטוחנים את המנטרה הזו עוד שבועיים תראו עוד חודש תראו עוד 90 יום תראו נמאס כבר השקר הזה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דעת קנית מה חסרת ? זוהי מגפה עולמית ואתה עדין סבור שזוהי הפחדה ? אין ערך לחיים ,לקדושת החיים לשמירת הנפש?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 15:35 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | שידור כתב: |  | שרית, תחזרי לכאן עוד 90 יום ואז נדבר . ישראל כבר אז תהיה בבוץ שלא הכרנו מיום הקמת המדינה . |
|
הצחקת אותי כבר חצי שנה שאתם חוזרים וטוחנים את המנטרה הזו עוד שבועיים תראו עוד חודש תראו עוד 90 יום תראו נמאס כבר השקר הזה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לצערנו, רואים גם רואים. עוד מעט 1,000 נפטרים. עכשיו, נניח שמדובר במתקפת טרור שמחסלת 1,000 אזרחים בתוך מספר חודשים, האם גם אז היית מכחיש את המציאות העגומה?
תוקן על ידי קונטרול ב- 04/09/2020 15:37:15
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 17:43 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2020 23:24 |
|
| |
.
בסוף יולי, היו בישראל 512 מתים מהקורונה.
בסוף אוגוסט - 939.
כעת, מי שרוצה שימשיך לקרוא את הדברים של פרופ' לס, או השערות של כתב באינדפנדנט.
בחמשת החודשים הראשונים של הקורונה מתו מהמחלה 512 איש. בחודש השישי מתו עוד 427.
427 בחודש אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 00:27 |
|
| |
הזוי לחלוטין
| מואדיב כתב: |  |
.
בסוף אוגוסט - 939.
427 בחודש אחד. |
|
הבעייה שאם לחולה סרטן סופני היה גם קורונה והוא החלים מקורונה לאחר מכן הוא נפטר מסרטן !! בגלל שהיה לו קורונה בתעודת הפטירה סיבת המוות היא קורונה ולא סרטן !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 00:31 |
|
| |
מי התחרפן כאן ??
יש כעת 23.000 חולים מאומתים מתוכם יש 850/900 חולים בבתי חולים הינו פחות מאחוז !! האם זה הגיוני שיהיה סגר ועוצר בכל מדינה ??, את חג הפסח הרסו והזיקו לכל הציבור בארץ !! האם זה לא הספיק להם שהם רוצים לחרב ולהרוס את חגי תשרי ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 00:43 |
|
| |
שרית : תרשמי לפנייך אנחנו בקרוב נגיע ל 7000 נדבקים ביום ,כנראה שאת לא מודעת לערך החיים הקודמים לכל חג או מועד חתונה או טיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 03:43 |
|
| |
רק לרופא יש את הסמכות לקבוע את סיבת הפטירה.
| שרית560 כתב: |  | | מואדיב כתב: |  |
.
בסוף אוגוסט - 939.
427 בחודש אחד. |
|
הבעייה שאם לחולה סרטן סופני היה גם קורונה והוא החלים מקורונה לאחר מכן הוא נפטר מסרטן !! בגלל שהיה לו קורונה בתעודת הפטירה סיבת המוות היא קורונה ולא סרטן !! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ישנם חולי קורונה, שיצאו "שליליים" לקורונה לאחר כמה שבועות, אך במקביל, המשיכו לסבול מסיבוכי הנגיף, כמו קשיי נשימה או בעיות אחרות, ולכן ממשיכים לאשפז אותם בטיפול נמרץ, חלקם אף נפטרים מהסיבוך הממושך ומכאן הקביעה (המתבקשת) שזה מקורונה. זה המצב העגום והמצער וחשוב להכיר בעובדות.
תוקן על ידי קונטרול ב- 11/09/2020 03:44:48
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 13:45 |
|
| |
יש פה מישהו שבכלל מתייחס למספר 4000 מאומתים, במקום לאחוזים מהבדיקות? יש פה מישהו שלא מבין שאם יעשו ביממה מיליון בדיקות, נקבל 85000 מאומתים? יש פה מישהו שיודע להסביר איך ולמה "פתאום" כמות הבדיקות קפצה במכה ל 45 אלף ליום? יש פה מישהו שלא מבין מה קורה פה? ש"חגגו" בחופש הגדול "על חשבון" החגים שיבואו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 15:16 |
|
| |
עוד_עוד
| שרית560 כתב: |  | יש כעת 23.000 חולים מאומתים מתוכם יש 850/900 חולים בבתי חולים הינו פחות מאחוז !! האם זה הגיוני שיהיה סגר ועוצר בכל מדינה ??, את חג הפסח הרסו והזיקו לכל הציבור בארץ !! האם זה לא הספיק להם שהם רוצים לחרב ולהרוס את חגי תשרי ?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון, לכתוב שטויות זה חלק מחופש הביטוי, וזו לא פעם ראשונה... אבל גם חופש הביטוי לא יכול לשנות את כללי המתמטיקה הבסיסיים. 900 מתוך 23,000 זה 3.9% ולא אחוז אחד... לפני שעושים תואר ראשון בחופש ביטוי, מומלץ ללמוד חשבון של כיתה ג'
|
|
|
|
|