|
|
| נשלח ב-14/9/2020 00:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 02:17 |
|
| |
מסתבר שמערכת ההפחדות והיסטריה ממשיכה !! ובכל יום מעלים את מספר הבדיקות יש היום 60.000 בדיקות !! ממילא כ5%_8% יוצאים מאומתים !! מענין כמה מתוכם ללא סימפטומים או עם סימפטומים קלים !! בדרך כלל 90 % הם חולים קלים או ללא סימפטומים בכלל !! אני בטוחה שאם הם היו עושים בדיקה באירופה או בארצות הברית הם היו יוצאים שלילים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 11:55 |
|
| |
מואדיב
| שרית560 כתב: |  | מסתבר שמערכת ההפחדות והיסטריה ממשיכה !! ובכל יום מעלים את מספר הבדיקות יש היום 60.000 בדיקות !! ממילא כ5%_8% יוצאים מאומתים !! מענין כמה מתוכם ללא סימפטומים או עם סימפטומים קלים !! בדרך כלל 90 % הם חולים קלים או ללא סימפטומים בכלל !! אני בטוחה שאם הם היו עושים בדיקה באירופה או בארצות הברית הם היו יוצאים שלילים!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כעת, מעל 12% מהנבדקים יוצאים חיוביים. ראית מחלקת קורונה בבית חולים כלשהו, שאת טוענת שאין כלום? אנשים מתים. מתים מקורונה - למרות פסקאות נחרצות הנכתבות על ידי אנשים שלא מכירים את הנתונים.
מה נראה לך, שממציאים את המתים האלו?
יש להם שמות, למתים. משפחות שנותרו אבלות. חלומות שנגמרו. קרובים שבורים.
גם המאושפזים הרגילים לא מלקקים דבש. גם החולים בקורונה בביתם לפעמים סובלים סבל רב.
זו לא המצאה של ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 12:06 |
|
| |
מואדיב ילמדנו מורנו מדוע השכונות החרדיות בירוושלים לא הפכו לבית חולים אחד גדול?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 12:13 |
|
| |
מואדיב
| שאגתשביט כתב: |  | מואדיב ילמדנו מורנו מדוע השכונות החרדיות בירוושלים לא הפכו לבית חולים אחד גדול? |
|
אני לא יודע.
למדני אתה, מדוע בית חולים שערי צדק על סף קריסה בגלל עומס בחולי קורונה? על העומס המטורף שם אני שומע מחברים העובדים בבית החולים, זה נכון, לא פייק ניוז של מישהו.
יש לי שני בנים בבידוד כרגע, בגלל חברים שלהם שנמצאו מאומתים בקורונה. מידי פעם אני שומע על מכר שלקה במחלה באופן לא פשוט. מה, כולם משקרים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 13:05 |
|
| |
7000 נדבקים ,הגענו ליעד הרבה לפני המצופה.
| שידור כתב: |  | | שרית : תרשמי לפנייך אנחנו בקרוב נגיע ל 7000 נדבקים ביום ,כנראה שאת לא מודעת לערך החיים הקודמים לכל חג או מועד חתונה או טיש. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 16:53 |
|
| |
| שידור כתב: |  | 7000 נדבקים ,הגענו ליעד הרבה לפני המצופה.
| שידור כתב: |  | | שרית : תרשמי לפנייך אנחנו בקרוב נגיע ל 7000 נדבקים ביום ,כנראה שאת לא מודעת לערך החיים הקודמים לכל חג או מועד חתונה או טיש. |
|
|
|
כמה מהם הם ללא תסמינים ??? וכמה חולים קלים ?? יש בראשון לציון יש בית חולים לחולי קרונה שהוקם בעלות של 30.000.000 שח שבגלל מחלוקת בן משרד הבריאות ועירייה הוא עומד ריק כמו פיל לבן !! בבית חולים העמק תל השומר ורמבם בנו מחלקות חדשות והן ריקות על מי עובדים ?? למה משקרים ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 17:00 |
|
| |
שמשקרים - את זה אני יודע בוודאות. מכיר אישית 3 קשישים שנמנים על "מתי הקורונה", למרות שלא היה להם כלל קורונה. אבל אני תוהה מה האינטרס שלהם. אומרים שמדובר בכסף...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 17:34 |
|
| |
יש לזה פתרון פשוט מאוד. להכריח את הביטוח לאומי לשלם קצבה לכל משפחה שבה חולה קורונה. תראו איך הם יפעילו את ועדות הרפואיות ופתאום אין קורונה..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 17:40 |
|
| |
טוב בשביל הבדיחה... אבל ברצינות, למה קצבה? על שפעת מקבלים קצבה? מי שנהיה נכה (בגלל כל סיבה כולל קורונה) מקבל קצבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 17:57 |
|
| |
פלדלפי
| שבטמישור כתב: |  | | שמשקרים - את זה אני יודע בוודאות. מכיר אישית 3 קשישים שנמנים על "מתי הקורונה", למרות שלא היה להם כלל קורונה. אבל אני תוהה מה האינטרס שלהם. אומרים שמדובר בכסף... |
|
ואני מכיר 30 קשישים שהמשפחה טענה שהם היו בריאים ובית החולים הרג אותם...
יש סיבה אחת למוות !! דום לב אדם מת כשהלב מפסיק לעבוד - השאלה מה גרם לזה.... יכול להיות סרטן שגרם ויכול להיות תאונת דרכים שפגעה באיברים חיוניים בגוף ולכן הלב הפסיק לעבוד ויכול להיות שהלב הפסיק לעבוד כי כבר אין לו כוח...
לא נראה לי שיש אדם צעיר ובריא שמת מקורונה לכולם היו שלל בעיות אחרות אבל מה שגם למוות זה הקורונה עם גוף חלש אפשר לחיות הרבה שנים אבל כשגוף חלב נתקף בווירוס חזק הוא נופל עם סרטן אפשר לשרוד אבל סרטן + קורונה אפשר למות אז מה הרג אותו? הסרטן או הקורונה? אם הוא לא היה נדבר הוא יכל לחיות עוד חצי שנה? שנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 23:37 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | שמשקרים - את זה אני יודע בוודאות. מכיר אישית 3 קשישים שנמנים על "מתי הקורונה", למרות שלא היה להם כלל קורונה. אבל אני תוהה מה האינטרס שלהם. אומרים שמדובר בכסף... |
|
האינטרס של הרופאים ??? יתכן שהם מקבלים תקציבים גדולים יותר !!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 24/09/2020 23:58:53
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2020 23:50 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
| שבטמישור כתב: |  | שמשקרים - את זה אני יודע בוודאות. מכיר אישית 3 קשישים שנמנים על "מתי הקורונה", למרות שלא היה להם כלל קורונה. אבל אני תוהה מה האינטרס שלהם. אומרים שמדובר בכסף... |
|
האינטרס של הרופאים ??? יתכן שהם מקבלים תקציביפ גדולים יותר !!
|
|
טענה מגוחכת. גם אם בתי החולים יקבלו תקציבים, הכסף לא יגיע אל הרופאים, אז אין להם אינטרס. בטח גם מספר הנפטרים מנופח על ידי חברה קדישא, כדי לקבל תקציבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2020 03:44 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| שרית560 כתבה: |  |
|
האינטרס של הרופאים ??? יתכן שהם מקבלים תקציביפ גדולים יותר !!
|
|
טענה מגוחכת. גם אם בתי החולים יקבלו תקציבים, הכסף לא יגיע אל הרופאים, אז אין להם אינטרס. בטח גם מספר הנפטרים מנופח על ידי חברה קדישא, כדי לקבל תקציבים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2020 10:54 |
|
| |
פלדלפי
אולי פשוט אין אינטרס אלא אמת ??? להאמין שהרופאים עשו יד אחת עם האחיות והחברא קדישא ומשרד הבריאות + ביבי .... כבר עדיף להאמין שהעולם שטוח ושרינגו סטאר מתחבא באי בודד
|
|
|
|
|