| נשלח ב-6/9/2020 01:15 |
|
| |
מספר המתים: לא היו שנים טובות כשנת תש"פ!!!
לפי הרשומות בחברות קדישא ובמשרד הפנים, בשנים האחרונות מספרית - לא היו כל כך מעט מתים בתקופת חודשי מאי - ספטמבר. כן קורונה לא קורונה. זו המציאות, והדבר אומר דרשוני! נכון, כל נפטר הוא עולם ומלואו!! והשם ירחם שתכלה שנה וקללותיה, ושלא יהיו עוד מתים השנה. אבל זו המציאות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 01:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 01:35 |
|
| |
זה ידוע שבמדינות שאין תמותה גבוהה מהקורונה. אז לא רק שאין תמותה עודפת. אלא התמותה ירדה. למה? יש לא מעט הסברים אפשריים. הריחוק החברתי ושמירת היגיינה הכחיד את השפעת ומחלות זיהומיות שונות. מאחר ואנשים פחות יוצאים החוצה, אז יש פחות תאונות. אנשים דוחים ניתוחים וטיפולים מסוכנים שאינם דחופים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 02:54 |
|
| |
איך אמר מנהל בי"ח שערי צדק: רוב המתים, מבוגרים וחולים, מתו עם הקורונה ולא בגלל הקורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 04:06 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | איך אמר מנהל בי"ח שערי צדק: רוב המתים, מבוגרים וחולים, מתו עם הקורונה ולא בגלל הקורונה. |
|
ברור שבגלל וברור שעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 05:31 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זה ידוע שבמדינות שאין תמותה גבוהה מהקורונה. אז לא רק שאין תמותה עודפת. אלא התמותה ירדה. למה? יש לא מעט הסברים אפשריים. הריחוק החברתי ושמירת היגיינה הכחיד את השפעת ומחלות זיהומיות שונות. מאחר ואנשים פחות יוצאים החוצה, אז יש פחות תאונות. אנשים דוחים ניתוחים וטיפולים מסוכנים שאינם דחופים. |
|
נו, אם כך עולה השאלה, אולי ללא קשר לקורונה, כדי להמשיך להשתגע ככה עוד רבות בשנים גם אחרי שבעז"ה תחלוף הקורונה מהעולם, נמשיך בבידוד, מסכות, אלכוג'ל, שהרי כך ימותו הרבה פחות אנשים מידי שנה. וכל המציל נפש אחת מישראל וכו'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 16:53 |
|
| |
טעות בידך, על אף הקורונה שאף אחד לא מזלזל בה, צריך לצאת מהחרדות והשגעונות, ולהמשיך להתפלל במנין נורמלי, ומלאך רע גם מודה שאחוז ההדבקה בבתי כנסיות הינו נמוך וכמעט אפסי, ואילו במקומות כמו מרכזי קניות וכדו׳ שדם הרווחים הרבה יותר גדולים אחוז ההדבקה הרבה יותר גבוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 17:00 |
|
| |
לה''ו. אל תפתח פה לשטן. ואל יתהלל חוגר כמפתח. חכה עד אחרי ר''ה, בכל זאת נשארו שבועיים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:16 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:18 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אל תפתח פה לשטן. ואל יתהלל חוגר כמפתח. חכה עד אחרי ר''ה, בכל זאת נשארו שבועיים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:18 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:23 |
|
| |
תראו איך שכולם מתוסבכים בהערכת התמותה ולכן אני לא מאמין אלא לחברי החברה קדישא, ושמעתי מכמה חברים שהקיץ ב"ה יש להם הרבה פחות עבודה מאשר קיץ דאשתקד
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 18:23 |
|
| |
התמותה לא ירדה אלא עלתה!!! כפי שתחזנה עיני כל בנתונים דלעיל. אמת שבחודשים ינואר פברואר ומרץ (לפני הקורונה) הייתה ירידה, אולם מאז חודש אפריל יש עליה שתואמת לעליות והמורדות של התמותה מקורונה. חודש אוגוסט צפוי להיות עוד הרבה יותר נורא. ובינתיים המגמה הולכת לכיוון לא טוב.
תוקן על ידי כברהיה ב- 06/09/2020 18:23:41
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 20:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 21:00 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אל תפתח פה לשטן. ואל יתהלל חוגר כמפתח. חכה עד אחרי ר''ה, בכל זאת נשארו שבועיים...
|
|
ושוב עם שבועיים, חודש, 90 יום.
אף פעם לא תהיו מרוצים. לכל חודש יש עוד חודש.
|
|
לה''ו. כמו תמיד, אתה מקטלג אותי בחרדתיים. אני לא חושב שזה פייק מגיפה. אני חושב שאם כוווווולם יקפידו על הגיינה, ישתעלו ויתעטשו לשרוול, וישמרו מרחק תמיד, לא תהיה בעיה מיוחדת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 21:02 |
|
| |
| קרצטיונא כתב: |  | תראו איך שכולם מתוסבכים בהערכת התמותה ולכן אני לא מאמין אלא לחברי החברה קדישא, ושמעתי מכמה חברים שהקיץ ב"ה יש להם הרבה פחות עבודה מאשר קיץ דאשתקד |
|
לה''ו. חברא קדישא זה נתון עיקרי. אבל... צריך להכניס למשוואה שח''ק קוברים גם מתים מחו''ל, ויש ערבים וגויים אחרים שלצערי נמצאים בארצנו הקדושה, שלא עוברים דרכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|