|
|
| נשלח ב-7/9/2020 19:49 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | את שמו של ארגון הבריאות העולמי הוא לא יודע (WHO ולא HWO) אבל הוא "רופא". מה השלב הבא? נהג אוטובוס שלא שמע על משרד הרישוי?
|
|
האם קראת את הכתבה בעיון? או שרק מתוך התגובות פה הבנת שהוא התבלבל בכתיב? אילו היית קורא את הכתבה היית מבין שזה ארגון שהוא עובד איתם הרבה זמן, ו..די סביר שהוא מכיר היטב את השם שלהם מדובר אם כך ככל הנראה בטעות כתיב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 20:07 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | את שמו של ארגון הבריאות העולמי הוא לא יודע (WHO ולא HWO) אבל הוא "רופא". מה השלב הבא? נהג אוטובוס שלא שמע על משרד הרישוי?
האם קראת את הכתבה בעיון? או שרק מתוך התגובות פה הבנת שהוא התבלבל בכתיב? אילו היית קורא את הכתבה היית מבין שזה ארגון שהוא עובד איתם הרבה זמן, ו..די סביר שהוא מכיר היטב את השם שלהם מדובר אם כך ככל הנראה בטעות כתיב |
|
איפה כתוב בכתבה שהוא עובד איתם " הרבה זמן"? רק שוטים מאמינים לשטויות של הנוכל הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 20:38 |
|
| |
הנוכל הזה מביא לינק לדברי דוקטור שאומר שזה כלל לא וירוס אלא אוקסוזום אבל הטיפול (המפגר, יש לציין. הדרך הכי קלה זה לקפוץ לכבשן האש, שום וירוס לא יחיה...) שהוא מציע זה לוירוס...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2020 23:25 |
|
| |
ואו גילית פה את אמריקה.. הוא בעצמו הביא את מה שאמרת, שפרופסור מסוים אומר שאי אפשר לקבוע מדעית שמדובר בוירוס ולא באוקסוזום אבל דר אשחר בעצמו שניה אחרי זה קורה לו "וירוס" כי עדיין לא נקבע שזה לא כך
וחבל שאתה קורא נוכל לאחד הדוקטורים המבריקים בימינו, וכל מי שניסה את שיטת הצום שלו מהלל אותו על כך ככה משמיצים כלאחר יד בלי שום הוכחות
| איש_חשוב כתב: |  | אדגיש שלאחרונה יצא פרופ' אנדו קאופמן בראיון שבו הוא הציג את תפיסתו לגבי וירוס הקורונה. פרופ' קאופמן סיפר שהוא ביצע סקירה מדעית של כל השיטות לזיהוי וירוס הקורונה והיגיע למסקנה שאין כרגע למדע שום יכולת לקבוע שמדובר בכלל בוירוס ולא באקסוזום, חומר שמופרש באופן קבוע מתאים חיים לצורך הגנה על התא, שמזוהה בטעות כוירוס (https://youtu.be/Kq8RpTMnMJ4). יחד עם זאת, מחקרים רבים במעבדה הראו כי מרבית נגיפי הנשימה העליונים, כולל 200 סוגים שונים, מתפרקים בקלות תוך פחות מ- 15 דקות בטמפרטורה של 56 מעלות צלזיוס. להלן המחקרים: hהמחקרים גילו שחימום של הנגיף במעבדה גרם להתפרקות של הקרום החיצוני של הנגיפים ותוך דקות ספורות הקרום התמוטט באופן אנוש ובלתי ניתן לתיקון וכך איבד הוירוס את היכולת ליצור הדבקה נוספת. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 00:06 |
|
| |
להשמיץ ללא הוכחות עדיף על להרוג ללא הוכחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 01:04 |
|
| |
אנשים קיבלו מכה ממש חזקה בראש, אין דרך אחרת להסביר את ההזיות שהובאו כאן.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 08/09/2020 01:10:15
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 04:01 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | אנשים קיבלו מכה ממש חזקה בראש, אין דרך אחרת להסביר את ההזיות שהובאו כאן.
|
|
זה שקורונה כמו כל נגיף בעיקר של שפעת נחלש בחום, זה דבר ידוע ד"ר אשחר רק מצא דרך לגרום לדרכי הנשימה להגיע לחום הרצוי בו הנגיף מושמד
ועכשיו תורך להסביר למה אתה קורא לזה הזיה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 04:32 |
|
| |
קלעפער
| איש_חשוב כתב: |  | ד"ר לי דמקין
|
|
לא מצאתי שם כזה גם לא באנגלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 04:54 |
|
| |
מכיוון שתושבי הפורום משתמשים בניקים ואי אפשר באמת לדעת מי מסתתר מאחורי כל ניק ומה מידת שפיותו ורמת משכלו - חסד עשה הבורא והביא את הקורונה, וכך נחשפים כל המטורללים במערומיהם. והכי מצחיק, שהם מתעקשים ומסתבכים עוד ועוד בהסברים החושפים את עומק טמטומם האין סופי. ורק הטיפש יקום וישאל בקול: למה אני?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 08:30 |
|
| |
איש חשוב, אני לא תולה הרבה תקוות במוטיבציה שלך להבין... בכל זאת כדי למנוע פתחון פה אשיב: השאלה. הכי בסיסית היא, אם היו דברים בגו , איפה מליארדי הדולרים שאמור הד"ר לשלשל לכיסו לנוכח השיטה שהוא משווק? איזה מדינה לא היתה נדחפת ללמוד ממנו על השיטה ולחסוך את הנזקים הכלכליים האדירים שנגרמים עקב ה'אוקסזום' החמקמק...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 08/09/2020 08:31:40
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 08:36 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מכיוון שתושבי הפורום משתמשים בניקים ואי אפשר באמת לדעת מי מסתתר מאחורי כל ניק ומה מידת שפיותו ורמת משכלו - חסד עשה הבורא והביא את הקורונה, וכך נחשפים כל המטורללים במערומיהם. והכי מצחיק, שהם מתעקשים ומסתבכים עוד ועוד בהסברים החושפים את עומק טמטומם האין סופי. ורק הטיפש יקום וישאל בקול: למה אני? |
|
"רמת שפיות", "מטורללים", "מטומטמים", "טיפש" לא ארד לרמה הנחותה של סגנון הכתיבה שלך ולשפת הביבים הנלווית אליה גם את זו הקורונה גילתה כאן אצל כמה מהניקים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 09:10 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
אנשים קיבלו מכה ממש חזקה בראש, אין דרך אחרת להסביר את ההזיות שהובאו כאן.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 08/09/2020 01:10:15 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2020 10:33 |
|
| |
hhaavv
| hhaavv כתב: |  | ורק הטיפש יקום וישאל בקול: למה אני? |