בית פורומים בחדרי חרדים

כל הכבוד לראשי המדינה האמונים על בריאות הציבור.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2020 14:37 לינק ישיר 

הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים, המגלים איפוק וגבורת נפש לנוכח ההתקפות שלוחות הרסן ההכפשות וההשמצות מצד אלו שבמגזר שלהם היו הכי הרבה הפרות ברגל גסה ובבוטות של ההנחיות וכללי השמירה אשר הביאונו עד הלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 06/09/2020 14:37:39

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 14:43 לינק ישיר 

אתה צודק שהם מגלים איפוק וגבורה והולכים עד הסוף.
אבל לא בריאות הציבור מול עיניהם. ממש לא. אפילו לא באותה מערכת ייחוס. אתה רחוק מאוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 14:51 לינק ישיר 

לדפוק לעסקים הקטנים בבני ברק את המכירות של חגי תשרי אחרי שדפקו להם את פסח מה שלא עשו באף מקום בארץ לא מגיע צל"ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 14:51 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

אבל לא בריאות הציבור מול עיניהם. ממש לא. אפילו לא באותה מערכת ייחוס. אתה רחוק מאוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלא מה לנגד עיניהם?
אולי שבבים בחיסונים? 5G? דילול האוכלוסייה? סדר עולמי חדש? ועוד כל מיני הזיות והפרשות שבימים כתיקונם מאשפזים במחלקות סגורות את אלו שמשמיעים קונספירציות אלו...
או שמא לנגד עיניהם שנאת חרדים. ושנאת הדת. אמירות שעבר עליהם הכלח ואינם רלוונטיים לימינו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 14:54 לינק ישיר 

muki28 כתב:

לדפוק לעסקים הקטנים בבני ברק את המכירות של חגי תשרי אחרי שדפקו להם את פסח מה שלא עשו באף מקום בארץ לא מגיע צל"ש

לדידי מי שדפקו את בעלי האולמות והעסקים הם דווקא אלו שלא שמרו על ההנחיות בבתי הכנסת ובישיבות ובגללם כל ההפסדים של בעלי העסקים היו לחינם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 15:09 לינק ישיר 

מושגים כתב:
muki28 כתב:

לדידי מי שדפקו את בעלי האולמות והעסקים הם דווקא אלו שלא שמרו על ההנחיות בבתי הכנסת ובישיבות ובגללם כל ההפסדים של בעלי העסקים היו לחינם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 15:19 לינק ישיר 

עולם הפוך ראיתי.
במרחב הפתוח (שאין צפיפות גדולה) אין הדבקות. 
ההדבקות היא במקומות סגורים, בתים, סופרמרקטים, בתי כנסת, אולמות אירועים וכדו'
עוילם גוילם מקפיד ללכת ברחוב הפתוח עם מסיכות
ואילו בבתי הכנסת , בקידושים באולמות , בטישים מוצאים היתר שללא ללבוש בכלל או  להוריד מתחת לאף .
אילו זכינו, הגדוילים היו נותנים הוראה " לצאת לשוח בשדה" שכל התפילות יהיו במרחב הפתוח... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 15:45 לינק ישיר 
מצדרביעי

מושגים כתב:
פיינשמקער כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלא מה לנגד עיניהם?
אולי שבבים בחיסונים? 5G? דילול האוכלוסייה? סדר עולמי חדש? ועוד כל מיני הזיות והפרשות שבימים כתיקונם מאשפזים במחלקות סגורות את אלו שמשמיעים קונספירציות אלו...
או שמא לנגד עיניהם שנאת חרדים. ושנאת הדת. אמירות שעבר עליהם הכלח ואינם רלוונטיים לימינו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

על תיאוריית "שעיר לעזעזל" שמעת?
הרי אין חולק שיש הדבקה נרחבת בכל הארץ, אז הרבה יותר קל להתעלם מההדבקה הנרחבת בכל הארץ, ולהיטפל דווקא לרשויות החרדיות היות ומצאו בה קצת יותר נדבקים מאשר ערים אחרות (שכמובן נובעת מהדבקות בתוך בתי אב, אבל את זה לא טורחים לבדוק)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 16:39 לינק ישיר 

מושגים כתב:
הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים, המגלים איפוק וגבורת נפש לנוכח ההתקפות שלוחות הרסן ההכפשות וההשמצות מצד אלו שבמגזר שלהם היו הכי הרבה הפרות ברגל גסה ובבוטות של ההנחיות וכללי השמירה אשר הביאונו עד הלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 06/09/2020 14:37:39

כל מילה בסלע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 18:12 לינק ישיר 

momeir כתב:
עולם הפוך ראיתי.
במרחב הפתוח (שאין צפיפות גדולה) אין הדבקות. 
ההדבקות היא במקומות סגורים, בתים, סופרמרקטים, בתי כנסת, אולמות אירועים וכדו'
עוילם גוילם מקפיד ללכת ברחוב הפתוח עם מסיכות
ואילו בבתי הכנסת , בקידושים באולמות , בטישים מוצאים היתר שללא ללבוש בכלל או  להוריד מתחת לאף .
אילו זכינו, הגדוילים היו נותנים הוראה " לצאת לשוח בשדה" שכל התפילות יהיו במרחב הפתוח... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כל הכבוד לראשי המדינה האמונים על בריאות הציבור.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext