בית פורומים בחדרי חרדים

ביבי מבין רק כוח, אסור להסכים גם לעוצר הלילי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2020 20:24 לינק ישיר 
ביבי מבין רק כוח, אסור להסכים גם לעוצר הלילי

גם לזה אין שום הצדקה.

הגיע הזמן להכניס לעוצר את כל אוכלוסיות הסיכון ואת כל הפוביומטים.

כי במצב הנוכחי כולנו בעוצר ומחרפנים את השכל למדינה שלימה.

זיבולי השכל מהקורונה חירפנו פה מדינה שלימה.

דיי לבלבולי המוח.

תנו לחיות!!!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 20:26 לינק ישיר 

חוץ מכמה ניקים פה, נדמה לי שכל אחד כבר קלט שכל הצעדים נגד הקורונה זה חרטא ברטא ולא עוזר כלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 20:28 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
חוץ מכמה ניקים פה, נדמה לי שכל אחד כבר קלט שכל הצעדים נגד הקורונה זה חרטא ברטא ולא עוזר כלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שליפות מהמותן וחוסר אסטרטגיה מסודרת- כן, חרטא ברטא - לא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 20:31 לינק ישיר 
ארנונה

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור. רק שרצים פה מקיצוניות אחת לקיצוניות אחרת
ישר אומרים לך שאתה מזוהה עם לס.

אגב,,

אני בעד לשים מסיכה בהתקהלויות ובמרחבים סגורים..
אבל דיי  ,
תנו לחיות.

אגב, חובת עטיית המסיכה ברחובות וערסים במדים שרודפים אחרי אנשים מהוגנים ברחובות בגין זה,

לדעתי זו אחת ההוכחות החזקות שהעסק פה יצא משליטה מזמן....

אז תנו לחיות, ומי שבסיכון שייגן על עצמו וחלאס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 20:37 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

הפתעת,
מעניין איפה שמעת את צמד המילים הזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:00 לינק ישיר 

מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:

הפתעת,
מעניין איפה שמעת את צמד המילים הזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

http://www.ruvik.co.il/%D7%94%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%99/2020/10720.aspx

https://context.reverso.net/%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9D/%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%AA/%D7%97%D7%A8%D7%98%D7%90

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:06 לינק ישיר 

אני נגד מסכות גם.

כמו שהסברתי יותר מפעם, אי אפשר לעשות חצאי דברים. אם אתה מקפיד על מסכות, אז כשיתגלה חולה קורונה בתלמוד תורה או בישיבה, יסגרו את כל הכיתה וישלחו אותם לבידוד על כל המשתמע מכך, ביטול תורה דרבים והרס חינוך בבטלה ושעמום.

או שאתה חי עם הפחד של קורונה, או שאתה חי עם הקורונה.
אין אמצע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 06/09/2020 21:07:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:17 לינק ישיר 

או שאתה מת עם הקורונה.
וכל אלה שמדברים על חסינות עדר - זה פשוט אומר שנהרוג את כל מי שבקבוצת סיכון - על פי הממוצע כאן בארץ כרגע זה 0.7 אחוז, כלומר 6,300 אנשים (הממוצע העולמי זה 3 אחוז, כלומר 27,000 מתים) - שהם יהיו כפרתנו, ותן לכל השאר לחיות בשקט ולהיכנס לחיים טובים ארוכים ולשלום.
אלף כבר הרגנו, נשארו עוד 5,300, שאלמלא הוראות ההרחקות והזהירות המטופשות כבר מזמן היו מפנים לנו את הדרך ומאפשרים לנו להמשיך בחיי הוללות נטולי דאגות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:20 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

או שאתה מת עם הקורונה.
וכל אלה שמדברים על חסינות עדר - זה פשוט אומר שנהרוג את כל מי שבקבוצת סיכון - על פי הממוצע כאן בארץ כרגע זה 0.7 אחוז, כלומר 6,300 אנשים (הממוצע העולמי זה 3 אחוז, כלומר 27,000 מתים) - שהם יהיו כפרתנו, ותן לכל השאר לחיות בשקט ולהיכנס לחיים טובים ארוכים ולשלום.
אלף כבר הרגנו, נשארו עוד 5,300, שאלמלא הוראות ההרחקות והזהירות המטופשות כבר מזמן היו מפנים לנו את הדרך ומאפשרים לנו להמשיך בחיי הוללות נטולי דאגות.

ושוב עם נבואות הזעם.
עוד חודשיים ועוד 90 יום, ועוד 5300 אנשים.
זה הכל הזיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:20 לינק ישיר 

לראות את המזלזלים והמופקרים מעבירים דברי ביקורת, לראות אותם צוהלים על המרד והזעם של ההמון החרדי. מעלה לי תחושת קבס!
אתם אנשי השוליים שמלכתחילה נהגתם בהפקרות וזלזול בחיי אדם והפצתם את הנגיף. אתם מעזים להעביר ביקורת?.
אותם סהרורים שהפיצו תאוריות קונספירציה, והסיתו את ההמון נגד משרד הבריאות. מעזים לצהול ולשמוח מהמצב? הרצחת וגם ירשת?
זה כמו לראות מחבל שצוהל על הדם ששפך ומעביר ביקורת על המלחמה בטרור..

אני משוכנע שאם כולם היו נזהרים ומקפידים כמוני, ממזמן היינו שוכחים מהמילה קורונה. 
זה לא שאני נאיבי, ידעתי שמשרד הבריאות הוא ארגון כושל, ושיערתי שחלק ניכר מהציבור לא יצליח להיזהר.
אבל התפללתי וקיוויתי לטוב. כמו שאמר בן גוריון: "בארץ ישראל, מי שלא מאמין בניסים הוא לא מציאותי."

לעצם העניין, גם אני סבור שעטיית מסיכה באויר הפתוח ללא התקהלות וכן הגבלת תנועה של אדם לעבור מרחוב לרחוב. זה מיותר ובלתי מידתי. ואף כתבתי זאת כאן.
אבל רק למי שנזהר והקפיד מותר לכתוב ולהתלונן על זה, ואילו אותם מופקרים ומושחתים שזלזלו והפיצו את הנגיף צריכים להתבייש ולשתוק.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 06/09/2020 21:21:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:22 לינק ישיר 

חז"ל לימדונו "תפסת מרובה לא תפסת"

דומני שזה המצב כרגע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:32 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

לראות את המזלזלים והמופקרים מעבירים דברי ביקורת, לראות אותם צוהלים על המרד והזעם של ההמון החרדי. מעלה לי תחושת קבס!
אתם אנשי השוליים שמלכתחילה נהגתם בהפקרות וזלזול בחיי אדם והפצתם את הנגיף. אתם מעזים להעביר ביקורת?.
אותם סהרורים שהפיצו תאוריות קונספירציה, והסיתו את ההמון נגד משרד הבריאות. מעזים לצהול ולשמוח מהמצב? הרצחת וגם ירשת?

אני משוכנע שאם כולם היו נזהרים ומקפידים כמוני, ממזמן היינו שוכחים מהמילה קורונה. 
זה לא שאני נאיבי, ידעתי שמשרד הבריאות הוא ארגון כושל, ושיערתי שחלק ניכר מהציבור לא יצליח להיזהר.
אבל התפללתי וקיוויתי לטוב. כמו שאמר בן גוריון: "בארץ ישראל, מי שלא מאמין בניסים הוא לא מציאותי."

לעצם העניין, גם אני סבור שעטיית מסיכה באויר הפתוח ללא התקהלות וכן הגבלת תנועה של אדם לעבור מרחוב לרחוב. זה מיותר ובלתי מידתי. ואף כתבתי זאת כאן.
אבל רק למי שנזהר והקפיד מותר לכתוב ולהתלונן על זה, ואילו אותם מופקרים ומושחתים שזלזלו והפיצו את הנגיף צריכים להתבייש ולשתוק.

יש לך מדינה אחת, אחת בלבד!, שהתזה שלך יכולה להסתמך עליו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:38 לינק ישיר 

1000 נפטרים זה לא נבואת זעם - זו מציאות מרה, עם 450 נפטרים בחודש האחרון.
תמניא מיד יגיב שזה מחיר השלום, והם בכלל לא נפטרו מקורונה ובכלל, כל החולים והזקנים, אבק האדם, יימקו בקברים שלהם, העיקר הוא לא מוכן לשנות שום דבר עבור הזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 21:40 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

1000 נפטרים זה לא נבואת זעם - זו מציאות מרה, עם 450 נפטרים בחודש האחרון.
תמניא מיד יגיב שזה מחיר השלום, והם בכלל לא נפטרו מקורונה ובכלל, כל החולים והזקנים, אבק האדם, יימקו בקברים שלהם, העיקר הוא לא מוכן לשנות שום דבר עבור הזולת.

אתה מנבא גם מה ואיך אני אגיב.

נבואה גוררת נבואה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 06:09 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:

יש לך מדינה אחת, אחת בלבד!, שהתזה שלך יכולה להסתמך עליו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ניו זילנד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 12:29 לינק ישיר 

מה זה עוצר לילי ? באלו שעות של הלילה ? על מדינת ישראל יש בדיחה שבשמונה בלילה יש כיבוי אורות מה כבר אפשר לעשות במדינת ישראל בלילה 

תוקן על ידי אפגעהיטן ב- 07/09/2020 12:32:50

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביבי מבין רק כוח, אסור להסכים גם לעוצר הלילי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext