בית פורומים בחדרי חרדים

הגר"צ בוארון: לא נסכים לכפות עלינו מסכות ושתי מטר בביהכנ"ס הואיל וברור שכל מטרתם עקירת הדת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/9/2020 14:26 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

תמניא_אפי כתב:
ברכת_החמה כתב:

לא בטוח שאפשר לומר כאן נהרא נהרא ופשטיה .לא בטוח בכלל שנכון שכל אחד ידבק ברבותיו. זה מצב של פיקוח נפש אמיתי ובכלל בכלל לא עקירת הדת ולכן יתכן שצריך לאכוף את כללי הזהירות גם מדין חב לאחריני וקודח חור בספינה ומי שמזלזל דעתו לא נשמעת ולא נחשבת כצל עובר וכציץ נובל ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תקשיב בבקשה למה שהולך בוועדת הקורונה בכנסת ותירגע

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי שמקשיב לאיזה ועדה בכנסת וזה מה שגורם לו להירגע, צריך לבדוק שהוא בעצמו לא נדבק בקורונה שגורמת לבילבול והזיות כידוע..

יש איזשהו הגיון בדבריך או זה דעה קדומה שאין אפשרות לחלוק עליה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 14:28 לינק ישיר 
גלאגוזים

שחור_כתום כתב:
עוקרי הדת שילמו לרב בוארון משכורת של דיין במשך שנים רבות.

עדיין משלמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 21:24 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

חריף_ומקשה כתב:

למי שתמה על דברי שכתבתי שטענותיו של הגר"צ בוארון נטועות עמוק בלב ליבה של השיטה החרדית.
נזכיר לו את דברי הרב מבריסק שגם הם חביבים מאוד במחוזותינו: "המטרה בהקמת התנועה הציונית ומדינת ישראל, היא לעקור את הדת מעם ישראל ולהפוך אותו לעם ככל העמים."

אני חושב שהדברים היו נכונים בעיקר בזמן בו נאמרו הדברים, דהיינו בתקופת קום המדינה.

נכון להיום, אני לא חושב שהם מתכננים עקירת הדת. הם פשוט לא מודעים (ולא מעוניינים לדעת) לצורת החיים של אנשים חרדים ושומרי תורה ומצוות.

משפחה ברוכת ילדים הוא דבר זר בעיניהם.
בית כנסת זר בעיניהם.
ערכים רוחניים כגון תורה ותפילה זרים בעיניהם.

הם אפילו לא מנסים ליכנס לנעליים של אדם חרדי, ולחשוב בצורה קונסטרוקטיבית איך לעזור לחרדים להתמודד עם המצב.

מצד שני
צורת החיים של הציבור החרדי, הקהילתיות וההתכנסויות, והערכים הרוחניים שלו, באמת לא משאירים שום אפשרות להתמודד עם הקורונה.
ולכן באמת חלק נכבד מאוד של הציבור החרדי פשוט שם פס וממשיך בחיים הרגילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תמניא, אין לך מושג עד כמה אתה טועה...
וזה בלי קשר לעניין הקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:05 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

עוקרי הדת שילמו לרב בוארון משכורת של דיין במשך שנים רבות.

לה''ו. לכסף אין ריח, דת, ודעה פוליטית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:13 לינק ישיר 

שמעתי בעבר מאחד מאישי הציבור הספרדים הבולטים, את דעתו על הרבנים הספרדים.
ככל שעוברות השנים, אני נוכח כל פעם מחדש שהצדק עמו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 01:22 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
למי שתמה על דברי שכתבתי שטענותיו של הגר"צ בוארון נטועות עמוק בלב ליבה של השיטה החרדית.
נזכיר לו את דברי הרב מבריסק שגם הם חביבים מאוד במחוזותינו: "המטרה בהקמת התנועה הציונית ומדינת ישראל, היא לעקור את הדת מעם ישראל ולהפוך אותו לעם ככל העמים."

לפום חורפא שבשתא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגר"צ בוארון: לא נסכים לכפות עלינו מסכות ושתי מטר בביהכנ"ס הואיל וברור שכל מטרתם עקירת הדת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.