אנחנו כידוע בחודש אלול,שבו הקב"ה- המלך בשדה, שומע את בקשותינו כלפי העתיד וכמובן מקבל את בקשת סליחתנו על טעויות שהיו
אנו כמובן מתקרבים לראש השנה בצעדי ענק, היום בו ייקבע מה יהיה חלקנו בשנה הבאה. האם נהיה שמחים ומאושרים? האם יהיה לנו שפע של כסף ופינוקים? האם נמשיך לחיות בעולמנו היפה? האם נהיה בריאים וחזקים? האם נמצא זוגיות ואהבה?
הכול נכתב ביום החשוב הנ"ל... ולכן חשוב לבוא מוכנים, למרות הקושי, למרות שהרבה דברים מעסיקים ומטרידים אותנו ולפעמים שוכחים שראש השנה מתקרב...
חשבתי שנעשה השנה, משהו מיוחד יחדיו...
כאן הבמה שבה כל אחד שירצה, יוכל להביא עבור כולנו דבר תורה/סיפור מחזק בנושא/ סרטון הרצאה, קצרה/ארוכה/כל דבר שחושב שיועיל ויחזק את כולנו...
זה יכול להיות כל יום/ מתי שנוח לכם/ן...
אשמח לשיתוף פעולה פורה של כל חברי וחברות הפורום הנכבד.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/09/2020 00:58:50
נשלח ב-8/9/2020 01:17
רעיון מדהים.. אבל אני חושבת שכל הרעיון זה שזה יכתב על ידינו, הרצאות ביוטיוב יש מספיק.. מה את אומרת ??
רעיון מדהים.. אבל אני חושבת שכל הרעיון זה שזה יכתב על ידינו, הרצאות ביוטיוב יש מספיק.. מה את אומרת ??
בס"ד
תודה אכן אך המיוחד שזה בהמלצה אישית שלך, כך שעל הדרך את גם שומעת וגם אנחנו מקבלים זאת בלי לחפש אבל ברור שזה רעיון מתוק שנכתוב גם אנחנו משהו לכבוד החודש הנשגב...
ניתן לכתוב שיר/ הרצאה חכמה/ מסר קטן מהלב...שיכול לחזק את כולנו...
מה אתם בוחרים לתת?
נ.ב
כמובן שכל זה לזכות כל חולי עמ"י וחולי הקורונה בתוכם, שיבריאו במהרה ללא כל פגע
בס"ד....נו חברוסעי הדגים רועדים במים ואתם שותקים?!אני רוצה לראות מכל אחד מכם איזה ווארט או משהו מחזק עבורנו...סתם בחור,סטאטית,אדם,אליפלת,בתימן ועוד ועוד...אני מחכה(:
נשלח ב-17/9/2020 04:19
בס"ד
למרות שעייפה אנוכי, חייבת להביא לכם משהו לכבוד ראש השנה.... הרצאה מעניינת מאד של הרב פנגר האגדי....