בית פורומים בחדרי חרדים

איך בין לילה נוספו שכונות בוהקות בירושלים (מלבד כמובן הר נוף)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/9/2020 13:22 לינק ישיר 
איך בין לילה נוספו שכונות בוהקות בירושלים (מלבד כמובן הר נוף)

ו(מה עם הרובע היהודי בעיר העתיקה?) ואולי גם רמות ד תצא מהרשימה? ואיך ניצלו קרית יערים ומודיעין עלית אולי יגלו לכולנו את החישוב לפיהם ניצלו? או אולי גם לשאר יש את הפרוטקציה שיש להם? ואיך מערכת הבריאות שותקת על ההחלטות השלופות מהשרוול רוב הרופאים יודעים שסגר רק בלילה מסוכן. והם גם ברובם נגד סגר בכלל. הסגר היה יעיל בתחילה ולא עכשיו אחרי שהנגיף נמצא בכל פינה וכנראה גם בכל בית. ואיך ראש הממשלה שותק? נו אולי הוא כבר מתעסק רק בצפייה בתוכנית בישול?) ויותר מכל יש הרגשה שגמזו "מת" להטיל סגר בחגים על השכונות והערים החרדיות ולכן בלי שום הגיון קטבע שכל היום החרדים יסתובבו חופשי, ידבקו בנגיף, בערב יבואו לביתם הצפוף וידביקו עד הבוקר את בני המשפחה הגדולה וחוזר חלילה עד כמה ימים לפני החג רוב החרדים באמת יהיו חולים ובכיף גמזו יטיל עוצר מלא. והגיע תאוותו בידו. סגר עם גושפנקא. ונציגנו שיודעים שבבחירות הבאות הם אאוט ימשיכו לעדות (בחצי פה) נו נו נו. כי לא רק בשס שקופים גם בדגל (תלוי במי יענקוש שולט) וגם באגודה. שם בכלל האדישות למקומם בכנסת מוזרה.

תוקן על ידי קרשינדו ב- 08/09/2020 13:25:37

תוקן על ידי קרשינדו ב- 08/09/2020 13:28:56

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:26 לינק ישיר 
ארנונה

אתה עדיין מחפש היגיון כלשהוא בכל הברדק פה???

ההיגיון היחידי הוא שהתגלה שנתניהו במשך שנים החזיק בשלטון כי יכולתו הניהולית לא באה לידיי מבחן אמיתי, אבל במשבר האמיתי הראשון שהוא התמודד מולו הוא קרס.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:26 לינק ישיר 

לשם שינוי ליברמן אתמול דיבר לעניין.

נראה לי שכשיתחילו להקשיב לו יתחילו דברים לזוז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:37 לינק ישיר 

כאשר ליברמן אומר משהו אני יודע שאני צריך לעשות בדיוק ההיפך!!!

(לפי הגישה שלך שאומרת או הכל או כלום, צריך אם כך להקשיב לכל מה שליברמן אומר)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:39 לינק ישיר 
ארנונה

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בכלל הגיע הזמן להקשיב לגופם של דברים ולא לגופם של אנשים.

למשל זה שאני חושב שנתניהו צריך לעוף על טיל מהשלטון , ממש לא אומר שאני מאמין לפרקליטות .

ל דעתי התיקים עליו זה קשקוש מקושקש ורדיפה אישית.

כנל ליברמן שעל אף שלדעתי הוא כלומניק אבל לפעמים ייתכן והוא מדבר לעניין.

אפרופו חיסון עדר,

הגיע הזמן להפסיק להיות עדר של שוטים שנוהים אחרי סיסמאות 
אלא לדון כל דבר לגופו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:40 לינק ישיר 

מודיעין עלית עשו את הדבר הכי טוב. שלחו חצי עיר ללא סימפטומים להבדק והורידו את אחוז החולים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:42 לינק ישיר 
ארנונה

אךטובוחסד כתב:
מודיעין עלית עשו את הדבר הכי טוב. שלחו חצי עיר ללא סימפטומים להבדק והורידו את אחוז החולים

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יאומן,

שאפו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 13:59 לינק ישיר 
חשש לפיקוח נפש

אנחנו צריכים להיות יותר חכמים ויותר זהירים.

מכיון שהם הולכים עם סטיטקות ולפי הנוסחה ימותו כמה חלילה זה לא נורא
מה שאין כן התורה מתיחסת לכל אחד כעולם ומלואו ולכן טכנית עדיף לא לריב עם הממשלה זה לא מה שמוציא אותנו טוב
שנית כדאי לנו לאמץ כללי זהירות בכדי למנוע הדבקות וככה נצא יותר מהר מהאדום במקום לבכות ולילל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 14:03 לינק ישיר 
ארנונה

yeda65 כתב:

מה שאין כן התורה מתיחסת לכל אחד כעולם ומלואו ולכן טכנית עדיף לא לריב עם הממשלה זה לא מה שמוציא אותנו טוב
שנית כדאי לנו לאמץ כללי זהירות בכדי למנוע הדבקות וככה נצא יותר מהר מהאדום במקום לבכות ולילל

נשלח מהאנדרואיד שלי

הלווו תתעוררר

את השטויות האלו כבר מפמפמים חצי שנה,
הורגים את כלל האוכלוסייה ולא מגינים על האוכלוסיות בסיכון.

ייקח עוד שבוע עוד שבועיים וגם אתה ושכמותך תבינו שצריך לחזור לשיגרה תוך כדי שמירת ריחוק חברתי והכי חשוב,, להגן על האוכלוסיות שבסיכון שגם ככה הרבה מהם נמצאים בבית כרגע ולא יוצאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 14:45 לינק ישיר 

נדמה לי שקרית בעלזא ומאה שערים לא ברשימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 15:56 לינק ישיר 

ארנונה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

הלווו תתעוררר

את השטויות האלו כבר מפמפמים חצי שנה,
הורגים את כלל האוכלוסייה ולא מגינים על האוכלוסיות בסיכון.

ייקח עוד שבוע עוד שבועיים וגם אתה ושכמותך תבינו שצריך לחזור לשיגרה תוך כדי שמירת ריחוק חברתי והכי חשוב,, להגן על האוכלוסיות שבסיכון שגם ככה הרבה מהם נמצאים בבית כרגע ולא יוצאים

הסגר לא הגיע במקום שמירה על מסיכות וריחוק חברתי. הוא מגיע כי הציבור לא שמר. במשך כמה חודשים מאז פתיחת הסגר הקודם, נתנו לציבור לחזור לשיגרה עם הגבלות מרחק וכו', אבל ברגע שהציבור לא ממושמע, זה הגיע למצב הנוכחי שיכול להביא לפיקוח נפש.
לא יודע אם סגר עוזר להורדת התחלואה, אבל אם הציבור ידע שאם הוא בעצמו לא יביא להורדת התחלואה על ידי שמירת הכללים, הוא יקבל עונש - סגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 16:13 לינק ישיר 

לפי מיטב המומחיות של המכון האישי שלי 'סטטיסטיקה מדגמית' - חיסון העדר מתקבל כבר ב20 אחוז חולים.

אני רואה את זה במגזרים ובחוגים, כמו בית שמש ומא"ש שכבר אין שם את הנגיף מזה חודש וחצי. ואחוז הנדבקים הוא בערך רבע מן האוכלוסיה מקסימום.
כנ"ל בחוגים ובחסידויות שלא ששו להיבדק, ולא ששו להתאכסן במלוניות, גם שם כבר לא שומעים בששת השבועות האחרונים על נדבקים חדשים (מאומתים ולא מאומתים) בתי הכנסת מלאים מפה לפה. סיפורי קורונה נעשו יותר נדירים בשבועות האחרונים.
בכמה בתי כנסת שבדקתי, קיבלתי מימצאים על מקסימום 20 אחוז הדבקה (כמובן רק 20 אחוז מתוך ה20 - מאומתים רשמית. השאר ידעו וזיהו את עצמם כנדבקים).
ולמרבה הפלא, זהו. כבר לא חולים.

דומני שכך גם בבעלז.

כעת עיקר ההדבקות במגזרים ה'שמורים', כמו ליטאים (שכונות רמות, סנהדריה, רמת שלמה, הר נוף) וכן חסידי 'קרלין' וכדומה. וגם זה מסתדר להנ"ל.

אם כן מכאן תצא מסקנה רפואית ברורה (שערכה שווה כמו כל העדכונים והמימצאים הרפואיים בנוגע לקורונה בכל שמונת החודשים האחרונים - סברות כרס ומעט מחקר, עם הרבה פחות שכל וידע מאברכי כולל, והשפעה עצומה מכלי התקשורת הגורמת להטיית העדכונים וההוראות) - כי חיסון העדר מספיק גם 20 אחוז.

גם בניו יורק החרדית, שאמנם היה יותר מ20 אחוזי הדבקה (בסביבות 40-50) יש ג"כ חיסון עדר.

המסקנא הנ"ל נתמכת בעצומת הרופאים משלשום.

לטעמי, אין לי הסבר איך פועל חיסון עדר כשרק עשרים אחוז נושאים את הנגיף. היכן ה'עדר'. יש היתכנות שההסבר לכך, כי על כל נדבק עם תסמינים יש עוד כמה שאינם בעלי תסמינים, לפיכך כשיש לך 20 אחוז נדבקים ידועים, יש כנראה למעלה מחמישים אחוז נדבקים סמויים.

תוכן מקודם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 16:27 לינק ישיר 
עליה של 11 ביממה בחולים הקשים

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם מישהו חשב שיש לך שיטה או דרך או איזה רעיון מבין שאתה סתם קל דעת שלא מוכן לוותר על נוחות כדי למנוע פיקוח נפש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 16:50 לינק ישיר 
ירו_שלמי

יוחנןש כתב:
לפי מיטב המומחיות של המכון האישי שלי 'סטטיסטיקה מדגמית' - חיסון העדר מתקבל כבר ב20 אחוז חולים.

אני רואה את זה במגזרים ובחוגים, כמו בית שמש ומא"ש שכבר אין שם את הנגיף מזה חודש וחצי. ואחוז הנדבקים הוא בערך רבע מן האוכלוסיה מקסימום.
כנ"ל בחוגים ובחסידויות שלא ששו להיבדק, ולא ששו להתאכסן במלוניות, גם שם כבר לא שומעים בששת השבועות האחרונים על נדבקים חדשים (מאומתים ולא מאומתים) בתי הכנסת מלאים מפה לפה. סיפורי קורונה נעשו יותר נדירים בשבועות האחרונים.
בכמה בתי כנסת שבדקתי, קיבלתי מימצאים על מקסימום 20 אחוז הדבקה (כמובן רק 20 אחוז מתוך ה20 - מאומתים רשמית. השאר ידעו וזיהו את עצמם כנדבקים).
ולמרבה הפלא, זהו. כבר לא חולים.

דומני שכך גם בבעלז.

כעת עיקר ההדבקות במגזרים ה'שמורים', כמו ליטאים (שכונות רמות, סנהדריה, רמת שלמה, הר נוף) וכן חסידי 'קרלין' וכדומה. וגם זה מסתדר להנ"ל.

אם כן מכאן תצא מסקנה רפואית ברורה (שערכה שווה כמו כל העדכונים והמימצאים הרפואיים בנוגע לקורונה בכל שמונת החודשים האחרונים - סברות כרס ומעט מחקר, עם הרבה פחות שכל וידע מאברכי כולל, והשפעה עצומה מכלי התקשורת הגורמת להטיית העדכונים וההוראות) - כי חיסון העדר מספיק גם 20 אחוז.

גם בניו יורק החרדית, שאמנם היה יותר מ20 אחוזי הדבקה (בסביבות 40-50) יש ג"כ חיסון עדר.

המסקנא הנ"ל נתמכת בעצומת הרופאים משלשום.

לטעמי, אין לי הסבר איך פועל חיסון עדר כשרק עשרים אחוז נושאים את הנגיף. היכן ה'עדר'. יש היתכנות שההסבר לכך, כי על כל נדבק עם תסמינים יש עוד כמה שאינם בעלי תסמינים, לפיכך כשיש לך 20 אחוז נדבקים ידועים, יש כנראה למעלה מחמישים אחוז נדבקים סמויים.

תוכן מקודם

אכן רואים את זה בכל הגלים, שהם כאילו 'עוברים' על בית כנסת/משפחה/קהילה/שכונה מסויימת, ושם הגל שוכך. אבל ראיתי גם כמה דוגמאות לכך שהקורונה חוזרת שוב.. כלומר אכן הגל הספציפי נעלם, אבל אחרי חודש חודשיים שומעים פתאום על גל נוסף באותו איזור, כשכבר היו בטוחים שיש שם חסינות עדר. נראה שגם בתוך קבוצה אחת, יש מין גל שממצה את עצמו, קשה לי להסביר בדיוק למה, אבל עדיין אם הרוב לא נדבק זה עלול לקרות בהזדמנות הבאה. הולך לצאת סקר שמראה כי אחוז המחוסנים סרולוגית בארץ עומד על 3.5 אחוז בלבד!

בבני ברק הופיע גל שני כאילו לא עבר כלום על העיר לפני כן, ואני מכיר עוד מקרים וישיבות שהגל השני כן היכה בהם אף שחשבו שהם כבר מחוסנים.

מצד שני בבעלז וכן ברמה ב' בבית שמש אין סגר... אולי זו אכן חסינות זמנית, כנ"ל, אולי באמת חסינות עדר, אבל המסתבר יותר הוא שאנשים שם פשוט הפסיקו להיבדק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 16:52 לינק ישיר 
ארנונה

מנחה_חדשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם מישהו חשב שיש לך שיטה או דרך או איזה רעיון מבין שאתה סתם קל דעת שלא מוכן לוותר על נוחות כדי למנוע פיקוח נפש

אז תסגור כל לילה את כל המדינה בין 10 ל6 בבוקרותחסוך לא מעט הרוגים בתאונות דרכים קטטות וכדומה.
הרי אי אפשר לבוא בשם הפיקוח נפש ולעשות כל מה שבא לך כנגד האוכלוסייה יהא המחיר אשר יהא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2020 22:10 לינק ישיר 
momeir

אדון ארנונה,
מפריע לי עד מאוד הגאיווה שלך!
בכל העולם לא יודעים איך לאכול את הוירוס הזה. 
מיטב המומחים לא מבינים את ההתנהגות שלו.
ואתה כבר  יודע שביבי הוא האשם!
החסידים והבריסקערס  והערבים שמזלזלים בהנחיות, הם לשיטתךצדיקים גמורים!
ומי הרשע ? כמובן ביבי...
אשמח אם לא תצביע ליהדות התורה.  זו מפלגה שמקדשת את הבערות.
מפלגה שמנפיקה  עוד ועוד אנאלפביתים בסגנון שלך. 
של נעליך כשאתה מדבר על ראש הממשלה מר בנימין נתניהו.

תוקן על ידי momeir ב- 08/09/2020 22:11:51

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך בין לילה נוספו שכונות בוהקות בירושלים (מלבד כמובן הר נוף)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext