מול כל ד''ר אמיר שחר 1 יש 100 פרופ' ברבש שחושבים אחרת. ומול כל פרופ' יורם לס יש 100 פרופ' גליה רהב.
לה''ו. אני, בניגוד לאפי לא טוען שאין קורונה, ואפשר להתחבק ולהתנשק עם כל מה שזז. אלא, שאם כל אחד ואחת ישמרו מרחקים סבירים, ויחטאו את השירותים והידיים, זה מה שיעזור.
מסכות! זה העיקר והכי חשוב. אם הייתי צריך "לכמת" את אחוזי הנדבקים בגלל חוסר השמירה על אלו, הייתי אומר שמעל 90% זה המסכות ורוב השאר זה מרחק ואוחי אחוז או 2 זה האלכוג'ל
הקשבתי לרופא הבכיר והמנוסה שכיום בלניאדו, אבל יש לו עבר מפואר מאוד, והוא מאוד משכנע ונראה לי שהוא צודק.
ניסיתי להקשיב ולהבין את פרופ' ברבש, אבל הוא משתמש בשיטות דמגוגיות, הוא מציג בשם המתנגדים טיעונים שהם לא טוענים ועונה על הטיעונים שלא נטענו. ומימלא הוא יוצר הפחדה.
אבל גם לשיטתו, הפחידו אותנו שבתי חולים קורסים ויהיו כאן אלפי מתים ועבודה לחברה קדישה, בעוד הם טוענים שהתמותה הכוללת השנה היא פחות מתקופות מקבילות, ומתוך אלפי מכונות הנשמה שהשב"כ השיג (אולי בדובאי) כמה מהם בשימוש היום?
טיעון נוסף שלא עלה, מה עם ההיסטריה שגרמה שאנשים במחלקות הסגורות לא מטופלים כראוי?
נשלח ב-10/9/2020 11:17
גשרהמיתרים כתב:
הקשבתי לרופא הבכיר והמנוסה שכיום בלניאדו, אבל יש לו עבר מפואר מאוד, והוא מאוד משכנע ונראה לי שהוא צודק.
ניסיתי להקשיב ולהבין את פרופ' ברבש, אבל הוא משתמש בשיטות דמגוגיות, הוא מציג בשם המתנגדים טיעונים שהם לא טוענים ועונה על הטיעונים שלא נטענו. ומימלא הוא יוצר הפחדה.
אבל גם לשיטתו, הפחידו אותנו שבתי חולים קורסים ויהיו כאן אלפי מתים ועבודה לחברה קדישה, בעוד הם טוענים שהתמותה הכוללת השנה היא פחות מתקופות מקבילות, ומתוך אלפי מכונות הנשמה שהשב"כ השיג (אולי בדובאי) כמה מהם בשימוש היום?
טיעון נוסף שלא עלה, מה עם ההיסטריה שגרמה שאנשים במחלקות הסגורות לא מטופלים כראוי?
אני תוהה מה ענין יש לברבש וכל שאר הרופאים המתריעים, לזרוע היסטריה? אני חושב הפוך על הפוך. זה שאין פה אלפי מתים זה בגלל רמת הרפואה הגבוהה בארץ. ובגלל שבגל הראשון הקשיבו לאזהרות של אותם רופאים פרנאוידים. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עכשיו חלילה. אחרי ''שאיבדו לציבור את האימון במערכת". (הציבור לא איבד, איבדו לו) ורמת התחלואה עולה ועולה. השם ישמור ויציל. אולי אז יבואו לשימוש כל הציוד שיובא ארצה בגל הראשון... מקוה מאד שלא נצטרך.