| נשלח ב-10/9/2020 13:59 |
|
| |
למה כל הסגרים תמיד יוצאים בחגים ?
אני מניח שמדובר בשיקול כלכלי , אבל זה גם יריקה בפרצוף למגזר שלם שחשובים לו החגים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:03 |
|
| |
ממתי יריקה בפרצוף של החרדים מהווה בעיה?? ובפרט שבין כך ובין כך הם אשמים בהפצת הקורונה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:04 |
|
| |
פוטנציאל ההדבקה בחגים גדול יותר (גם בציבור הכללי, ובוודאי בציבור החרדי)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:15 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | פוטנציאל ההדבקה בחגים גדול יותר (גם בציבור הכללי, ובוודאי בציבור החרדי) |
|
וגם בהפגנות הפוטנציאל להדבקה גדל מאוד. סולם ערכים מעוות, שלפחות גם נתניהו סובל ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:19 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | פוטנציאל ההדבקה בחגים גדול יותר (גם בציבור הכללי, ובוודאי בציבור החרדי) |
|
וגם בהפגנות הפוטנציאל להדבקה גדל מאוד. סולם ערכים מעוות, שלפחות גם נתניהו סובל ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אל תצפה ממני לומר מילה אחת טובה על ההפגנות הללו ועל מי שמצדיק אותן
אבל בוא נהיה כנים ומציאותיים, אין בכלל ספק בעניין פוטנציאל ההדבקה הגבוה אצל החרדים, חיי הקהילה, הצפיפות, משפחות גדולות, התקהלויות המוניות מספר פעמים ביום בבתי הכנסת, ועוד ועוד. ובחגים זה מתעצם פי כמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:27 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | פוטנציאל ההדבקה בחגים גדול יותר (גם בציבור הכללי, ובוודאי בציבור החרדי) |
|
וגם בהפגנות הפוטנציאל להדבקה גדל מאוד. סולם ערכים מעוות, שלפחות גם נתניהו סובל ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אבל בוא נהיה כנים ומציאותיים, אין בכלל ספק בעניין פוטנציאל ההדבקה הגבוה אצל החרדים, חיי הקהילה, הצפיפות, משפחות גדולות, התקהלויות המוניות מספר פעמים ביום בבתי הכנסת, ועוד ועוד. ובחגים זה מתעצם פי כמה. |
|
מסכים אתך ב100% הבעיה שהקורונה לא מבחינה בין מפגינים למתפללים, ולכן כל זמן שנשארה פרצה, אפילו לשיטתך זה לא יועיל. רק כמשל אביא לך את הטיסות הנכנסות לישראל. כל יום יש לפחות עשרים טיסות נכנסות שבהם מאות בני אדם יושבים דחוסים כמו סרדינים (לא מכיר כמעט בית כנסת עם כמות כזו של אנשים בשטח כ"כ קטן) למשך שעתיים ועד עשר שעות, מורידים את המסכות לאכול, משתמשים בשירותים משותפים, נוחתים ומתפזרים לכל חלקי הארץ. מדובר בעשרות רבות אלפי בני אדם!! האם סגר במצב כזה זה לא צחוק הגורל?? על מי מנסים לעבוד?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:49 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | למה כל הסגרים תמיד יוצאים בחגים ?
אני מניח שמדובר בשיקול כלכלי , אבל זה גם יריקה בפרצוף למגזר שלם שחשובים לו החגים.
|
|
אם הציבור החרדי שהחגים חשובים לו כל כך, מוכן לשלם את המחיר הכלכלי של סגר אחרי החגים, כלומר תקציבי הישיבות ירדו בכמה מליארדים בהתאם לעלות הסגר, נראה לי שאפשר לעשות דיל. צא למסע בירורים ותחזור עם תשובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 14:52 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
אני מניח שמדובר בשיקול כלכלי , אבל זה גם יריקה בפרצוף למגזר שלם שחשובים לו החגים.
|
|
אם הציבור החרדי שהחגים חשובים לו כל כך, מוכן לשלם את המחיר הכלכלי של סגר אחרי החגים, כלומר תקציבי הישיבות ירדו בכמה מליארדים בהתאם לעלות הסגר, נראה לי שאפשר לעשות דיל.
צא למסע בירורים ותחזור עם תשובה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 15:01 |
|
| |
בשביל פרנסה מותר לאדם לעלות בכבש ולהתלות באילן.
לא בשביל ביקורי חג משפחתיים ושמחות בית השואבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:25 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | עדייןבגלות כתב: |  |
|
|
אם הציבור החרדי שהחגים חשובים לו כל כך, מוכן לשלם את המחיר הכלכלי של סגר אחרי החגים, כלומר תקציבי הישיבות ירדו בכמה מליארדים בהתאם לעלות הסגר, נראה לי שאפשר לעשות דיל.
צא למסע בירורים ותחזור עם תשובה.
|
|
|
|
כי הוא לא מוכשר כמו ראש עיריית בני ברק ואין לו כסף לשלם לרונן צור..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:31 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
|
אבל בוא נהיה כנים ומציאותיים, אין בכלל ספק בעניין פוטנציאל ההדבקה הגבוה אצל החרדים, חיי הקהילה, הצפיפות, משפחות גדולות, התקהלויות המוניות מספר פעמים ביום בבתי הכנסת, ועוד ועוד. ובחגים זה מתעצם פי כמה. |
|
מסכים אתך ב100% הבעיה שהקורונה לא מבחינה בין מפגינים למתפללים, ולכן כל זמן שנשארה פרצה, אפילו לשיטתך זה לא יועיל. רק כמשל אביא לך את הטיסות הנכנסות לישראל. כל יום יש לפחות עשרים טיסות נכנסות שבהם מאות בני אדם יושבים דחוסים כמו סרדינים (לא מכיר כמעט בית כנסת עם כמות כזו של אנשים בשטח כ"כ קטן) למשך שעתיים ועד עשר שעות, מורידים את המסכות לאכול, משתמשים בשירותים משותפים, נוחתים ומתפזרים לכל חלקי הארץ. מדובר בעשרות רבות אלפי בני אדם!! האם סגר במצב כזה זה לא צחוק הגורל?? על מי מנסים לעבוד?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לפעמים, לפני שכותבים, כדאי לברר את הנתונים.
ניתוח מראה כי הסיכוי להידבק בטיסה הוא אחד ל-4,300
https://www.themarker.com/wallstreet/.premium-1.9059406
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:45 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
|
|
מסכים אתך ב100% הבעיה שהקורונה לא מבחינה בין מפגינים למתפללים, ולכן כל זמן שנשארה פרצה, אפילו לשיטתך זה לא יועיל. רק כמשל אביא לך את הטיסות הנכנסות לישראל. כל יום יש לפחות עשרים טיסות נכנסות שבהם מאות בני אדם יושבים דחוסים כמו סרדינים (לא מכיר כמעט בית כנסת עם כמות כזו של אנשים בשטח כ"כ קטן) למשך שעתיים ועד עשר שעות, מורידים את המסכות לאכול, משתמשים בשירותים משותפים, נוחתים ומתפזרים לכל חלקי הארץ. מדובר בעשרות רבות אלפי בני אדם!! האם סגר במצב כזה זה לא צחוק הגורל?? על מי מנסים לעבוד?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לפעמים, לפני שכותבים, כדאי לברר את הנתונים.
ניתוח מראה כי הסיכוי להידבק בטיסה הוא אחד ל-4,300
https://www.themarker.com/wallstreet/.premium-1.9059406 |
|
שכחתי לגמרי שהקורונה סובלת מפחד גבהים.... לגופו של עניין כנראה שלא טסת לאחרונה במטוס אני דווקא כן... לא יודע ולא משנה מה שכתוב בכתבה שהבאת, אני יכול להגיד לך דבר אחד, אם במטוס מפוצץ בלי מקום אחד פנוי אין קורונה, אז אין קורונה בשום מקום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:46 |
|
| |
ודרך אגב, עד לפני כמה ימים גם בהפגנה בשטח פתוח לא היתה שום קורונה... עד שגילו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:51 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 17:15 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | למה לא צירפת גם את הקריקטורה של החרדי עם האף הארוך שצובר כסף? |
|
מה אתה רוצה? סגר עולה המון כסף. הכסף הזה חייב להיות על חשבון משהו או מישהו. ישיבות, בתי חולים או מופעי תרבות. נטען שלציבור החרדי, יש שיקולים שחשובים יותר מהשיקול הכלכלי. במידה ואכן כך, שישלם את עלות הסגר לאחר החגים, כסף הרי חשוב פחות מאירועי קהילה בחגים. וזה בדיוק מה שבאתי לטעון, כסף הוא לא איזה ערך נפרד. כסף הוא אמצעי הקיום לישיבות, לבתי החולים ולשאר הצרכים. ולכן אי אפשר להניח בצד את העלות הכלכלית. מי שחושב שסגר אחרי החגים חשוב יותר, יתכבד וישלם על כך בחלקו העוגה התקציבית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|