|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:22 |
|
| |
על מה הבהלה?
עשו כאן אנלוגיה למה שקורה בפועל, כשפוסחים על בני ברק ברכבת התחתית כשכל הערים לידה, הרכבת עוברת דרכם. לאמור: לחרדים לא תהיה דריסת רגל ברכבת התחתית.
טעם רע? אולי. אבל האנלוגיה נכונה.
אילו היו רואים את הסרטון בתוצאה הסופית שלו כפרסום הסברה של עיריית ב"ב, זה היה מובן ולגיטימי. רק שזה דלף בשעת הכנת הפרסום.
לא מובן רק למה לא הסבירו לאזרחים מסביב שזה צילום לפרסומת.
ודרך אגב, בנו של אייכלר, כן, ההוא מהשואה האנטישמיות והנאצים, האחרון שיכול להטיף על שימוש באנטישמיות כהסברה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:28 |
|
| |
רובנשטין צריך להיתפטר לא רק בגלל הבזיון הזה , אלא למעלה מכך בגלל הכישלון העצום והמסוכן בהיתמודדות עם הקורונה. מזל שבסבב הראשון היה כאן האלוף נומה. שכחו לציין שרונן צור הוא גם היחצן של לפיד לא לחינם וגו'
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:36 |
|
| |
התגובה הביזיונית והדמגוגית של הביזיונר הראשי
ראש העיר בני ברק הרב אברהם רובינשטיין התייחס לסרטון שביימה העירייה ובו מסורבים חרדים לעלות לרכבת ואמר כי הספק שנבחר לקדם את המאבק בהדרת תושבי העיר "פעל בחוסר רגישות". לדבריו, "צר לי על האופן בו התרחשו הדברים, בפרט צר לי על הפגיעה בשמם הטוב של עובדי הרכבת ומשרד התחבורה". הוא ציין כי השרה מירי רגב, אותה כינה "ידידת אמת של העיר", מקדמת בימים אלה מהלך תחבורתי רחב היקף לשדרוג של מערך התחבורה בעיר. (איתי בלומנטל)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:40 |
|
| |
רובינשטיין, פגעת לא רק בעובדי הרכבת, לא רק במשרד התחבורה, פגעת לא רק בציבור החילוני, פגעת גם בכלל הציבור החרדי (כולל באלו המיתממים ומגלגלי העיניים שמנסים להצדיק אותך ואת המהלך המטופש שלך) שיסבול מזה לאורך זמן. (כל זאת מעבר לחילול ה' העצום).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:15 |
|
| |
מודה לעיריית בני ברק שדאגה לי תעסוקה ביום חמישי אחה"צ. כמי שמייצגת את רכבת ישראל יש לי רק מסר אחד להבהיר לכם ולכולם פה, סופו של שקר להתגלות! הנזק שגרמתם היום הוא לא רק לעובדי הרכבת אלא לציבור החרדי כולו מכירים את הסיפור "זאב זאב"? אז ככה..

|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:20 |
|
| |
טוביה חטא וזיגוד מינגד. הכוונה הייתה טובה ורצויה. הביצוע חלמאי.
רובינשטיין אמנם האיש שמאשר וחותם על הצ'ק, אבל הוא לא איש מקצוע בתחום, ועל כן אני רואה בו יותר קורבן מאשר אחראי.
את האשמה לפשלה החמורה יש לתלות במשרדו של רונן צור.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:28 |
|
| |
אם הייתי צריך קופירייטר הייתי לוקח את רונן צור כאן ועכשיו. הבחור פשוט גאון. כשכל המדינה מדברת על הסירטון שלך, זה אומר שניצחת. תושבי בני ברק הממורמרים, וכל אלה שקופצים על העגלה, תגידו תודה. עכשיו אין אחד במדינה שלא יודע שהרכבת ממדרת את תושבי בני ברק בצורה אנטישמית בעליל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:41 |
|
| |
גרשו
אליבא.
אתה מגיב מבלי לדעת בכלל נגד מי רצו למחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:43 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | טוביה חטא וזיגוד מינגד. הכוונה הייתה טובה ורצויה. הביצוע חלמאי.
רובינשטיין אמנם האיש שמאשר וחותם על הצ'ק, אבל הוא לא איש מקצוע בתחום, ועל כן אני רואה בו יותר קורבן מאשר אחראי.
את האשמה לפשלה החמורה יש לתלות במשרדו של רונן צור. |
|
עיריית בני ברק (רובינשטיין) הזמינה עבודה והיא אינה יודעת כלל מה התוכן? רונן צור סיפק את הסחורה שהוזמנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:44 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | |
|
מדברים על זה, ולא במובן שבעיריית בני ברק רצו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:46 |
|
| |
| אליבא כתב: |  | | אם הייתי צריך קופירייטר הייתי לוקח את רונן צור כאן ועכשיו. הבחור פשוט גאון. כשכל המדינה מדברת על הסירטון שלך, זה אומר שניצחת. תושבי בני ברק הממורמרים, וכל אלה שקופצים על העגלה, תגידו תודה. עכשיו אין אחד במדינה שלא יודע שהרכבת ממדרת את תושבי בני ברק בצורה אנטישמית בעליל. |
|
מחבל מתאבד יספק את הסחורה יותר טוב, לא רק כל המדינה תדבר על זה, כל העולם ידבר על הרעיון המבריק.
מה יש לומר, גאון, כזה סיקור שלילי עם נזקים גדולים לציבור החרדי לא היה לנו הרבה זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 21:50 |
|
| |
נוירולוג.
הרי לך אנלוגיה: לרובינשטיין יש כאבים בגלל אבני מרה, הוא הזמין עבודה אצל רופא מומחה לטפל בבעיה, והרופא פישל במלאכתו. זה הסיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 23:46 |
|
| |
הזוי לחלוטין!! ככה זה נראה שיש הסכם מושחת שפעם מגיע חסג כמו זייברט שביום שהוא עזב היתה חגיגה בעיר . ופעם מגיע ליטאי מנהל כולל שיענקוש חפץ ביקרו !!
פתאום לעירית בני ברק יש כסף ??במקום לדאוג לתעסוקה לילדי הגן כפי שהציע יעקב וידר !!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 10/09/2020 23:47:59
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 00:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | (אני הולך בשחור לבן, ואינני מגולח, נראה כמו חרדי קלאסי למהדרין!)
|
|
ואו איזה ניגוד קיצוני בין הבגדים שלך לבין השנאה התהומית שלך לחרדים באשר הם
|
|
|
|
|