| נשלח ב-10/9/2020 16:17 |
|
| |
עו"ד דב הלברטל...דברים נוקבים
חלק מחברי הפורום הולכים ממש להתעצבן... בהמשך אביא קישור
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 10/09/2020 16:17:41
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:19 |
|
| |
הוא תמיד מעצבן, ולא משנה מה יאמר :)
אבל לעיתים הוא גם אומר את מה שרובנו חושבים בלב ולא מעזים לומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:45 |
|
| |
שכחו לציין שהוא "תלמידו המובהק של מרן הגרי"ש אלישיב זצ"ל".... בקיצור. מפגר בינלאומי שלא מעצבן אנשים שפויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:54 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 16:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 17:02 |
|
| |
אני דוקא תמיד נהנה לשמוע את דבריו. צריך שיהיו גם בריות כאלו שיגוונו לנו קצת את החיים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 17:31 |
|
| |
הוא לפעמים מאתגר, אבל מוזר שהבן אדם הכי שובניסט במדינה פתאום מציע שיהיו נשים חרדיות פוליטיקאיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 17:32 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | הוא לפעמים מאתגר, אבל מוזר שהבן אדם הכי שובניסט במדינה פתאום מציע שיהיו נשים חרדיות פוליטיקאיות... |
|
ללמדך עד כמה הוא מעריך את הגברים החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 17:38 |
|
| |
מצדרביעי
| שאגתשביט כתב: |  | הוא לפעמים מאתגר, אבל מוזר שהבן אדם הכי שובניסט במדינה פתאום מציע שיהיו נשים חרדיות פוליטיקאיות...
ללמדך עד כמה הוא מעריך את הגברים החרדים. |
|
זה כמו "פיקוח נפש דוחה שבת"?:)
הרי זה הדבר העיקרי עליו הוא תוקף את הדתיים לאומיים שהם מביאים גם פוליטיקאיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:11 |
|
| |
הוא הביא איזו שהיא ראיה לדבריו שהנשים החרדיות ינהגו בצורה יותר אחראית בנושא הקורונה? או שהוא מתבסס רק על כך שהן יותר משכילות וחרוצות?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:19 |
|
| |
דב הלברשכל (עם ש' צרויה) באמת בחתונות בבעלז ובסערט ויז'ניץ לא היו נשים בכלל. הכלות לא הגיעו כי הן אינטליגנטיות והחתונות התקיימו בנוכחות החתן בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:01 |
|
| |
על הטיפש הזה נאמרה ההגדרה הידועה: המזל שלו שנולד יצור שכזה, כי אילו נולד תרנגול היה בורח הישר לידי השוחט...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:12 |
|
| |
כששני אחים רבים, גם אם זה מגיע למכות ולצווחות, עדיין אחים הם. איך נדע להבדיל בין אויבים שמתקוטטים לבין אחים? כשיבוא מישהו מהצד ויתערב, ויחטיף מכות לאחד המוכים: אם השני יחליף מיד צד ויגן על המוכה, אלו אחים. אם השני שיישמח שעוד אחד מבין אותו, אלו לא אחים! אלו אויבים גמורים. (קצת על משקל משפט שלמה).
מי שהולך ומוציא את הכעס ה'פנימי' שלו כלפי התקשורת שעוטה על ההזדמנות להכות בחרדים, אינו אח, הוא אויב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 19:31 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | כששני אחים רבים, גם אם זה מגיע למכות ולצווחות, עדיין אחים הם. איך נדע להבדיל בין אויבים שמתקוטטים לבין אחים? כשיבוא מישהו מהצד ויתערב, ויחטיף מכות לאחד המוכים: אם השני יחליף מיד צד ויגן על המוכה, אלו אחים. אם השני שיישמח שעוד אחד מבין אותו, אלו לא אחים! אלו אויבים גמורים. (קצת על משקל משפט שלמה).
מי שהולך ומוציא את הכעס ה'פנימי' שלו כלפי התקשורת שעוטה על ההזדמנות להכות בחרדים, אינו אח, הוא אויב. |
|
בדיוק, הלברטל אחינו מאד אכפת לו מחללי הקורונה ומבני משפחותיהם, הוא יודע שעם עסקני הציבור החרדי אין מה לדבר. אז הוא פונה ל''אויבינו'' מהתקשורת... ועל זה אפשר לומר, "עם כאלו אויבים מי צריך ידידים...."נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|