אויויויויו מסכן, זורק קודם את התפילין בשביל צומת לב מהפריץ
רק שהיהודי הגלותי שלנו לא מבין שהפריץ ישנא אותו ממילא .
וככל שינסה להצטייר כחרדי המודרני 2020 ''הנאור והמתקדם'' שאין לו בעיה לוותר על מניין ביום הכיפורים כי הוא לא פרמיטיבי שחייב בית כנסת , הפריץ עדיין ישנא אותו .
אמר ר' שמעון בר יוחאי : הלכה היא בידוע שעשיו שונא ליעקב
ביבי, אני מתחנן אליך. תשמור עלינו ותסגור את בתי הכנסת בימים הנוראים.
ביבי, אני מתחנן אליך. תשמור עלינו ותסגור את בתי הכנסת בימים הנוראים. אנא ממך! תרחם עלינו! תשמור עלינו! אני מתחנן!
הרי בתפילות בימים הנוראים אנשים יושבים כמעט יום שלם בבית הכנסת. שרים ואוכלים. זה יגרום להדבקה מטורפת שעוד לא נראתה כאן. תפילות רק במקומות פתוחים מאווררים ומרווחים. צריך להיערך מראש להכין מקומות מוצלים. עם מאווררים ומצננים.
אנא ממך, אל תשעה לטיפשותם של דרעי וליצמן. תהיה חזק ואל תיכנע להם. תשמור עלינו. שלא יקרה אסון נורא! אתה לא "הורס את החגים". אתה שומר על עם ישראל!
לעולם ישנה אדם לתלמידו דרך קצרה: "אין אל מבלעדי ביבי ורק ביבי שליח ביבי"
וגדולה שנאתם של עמי ארצות לת"ח יותר משנאתם של אוה"ע לישראל,
אי אפשא לסגור את המדינה בשביל חלק מהואכלסיה, כשמישהו מבוגר מגיע לגיל שלא יכול לנהוג לא סוגרים את הכבישים, אלא מדברים איתו שהוא את שלו עשה כבר, זה לא רק תפילות זה הכל, הסגרהינו דבר מיותר לחלוטין, מה שחסר זאת באמת בסברה הגיונית למחלה ולתת לאנשים ללמוד להתנהג, וללמד את המבוגרים לשמור על עצמם.
יו_טיוב כתב:
פסתםנחמד כתב:
אויויויויו מסכן, זורק קודם את התפילין בשביל צומת לב מהפריץ
רק שהיהודי הגלותי שלנו לא מבין שהפריץ ישנא אותו ממילא .
וככל שינסה להצטייר כחרדי המודרני 2020 ''הנאור והמתקדם'' שאין לו בעיה לוותר על מניין ביום הכיפורים כי הוא לא פרמיטיבי שחייב בית כנסת , הפריץ עדיין ישנא אותו .
אמר ר' שמעון בר יוחאי : הלכה היא בידוע שעשיו שונא ליעקב
ביבי, אני מתחנן אליך. תשמור עלינו ותסגור את בתי הכנסת בימים הנוראים. אנא ממך! תרחם עלינו! תשמור עלינו! אני מתחנן!
הרי בתפילות בימים הנוראים אנשים יושבים כמעט יום שלם בבית הכנסת. שרים ואוכלים. זה יגרום להדבקה מטורפת שעוד לא נראתה כאן. תפילות רק במקומות פתוחים מאווררים ומרווחים. צריך להיערך מראש להכין מקומות מוצלים. עם מאווררים ומצננים.
אנא ממך, אל תשעה לטיפשותם של דרעי וליצמן. תהיה חזק ואל תיכנע להם. תשמור עלינו. שלא יקרה אסון נורא! אתה לא "הורס את החגים". אתה שומר על עם ישראל!
דווקא אצל החסידים כל אדמור שמתחשק לו משנה קצת מהנוסח כדי להראות שיש לו מה להגיד. את השו"ע הם לא משנים כי הם פשוט מתעלמים ממנו..
זאת התורה לא תהא מוחלפת. יש לנו שו"ע מפורש להישמע להוראות הרופאים הכי מחמירים! אפילו אם הם בדעת מיעוט! אבל יש כאלו שהשו"ע לא מעניין אותם. אפילו לא כהמלצה..
נשלח ב-11/9/2020 13:03
חריף_ומקשה כתב:
הני ביביבאי טיפשאי… אני מתפלל בבית כנסת שחילק כבר לפני 4 חודשים את המקום לקפסולות של 10, מקפיד על לבישת מסכות, ומאז ועד היום טפו טפו.. 0 נדבקים בקהילה ענקית ומרכזית.
עוד לא הבנתם שכל מה שצריך זה מסכות וריחוק קל? שסגר עושה נזק יותר משמועיל? שמבוגרים ובעלי מחלות רקע לא אמורים לבוא?
כמה שטויות ועידוד להרס החגים שלנו! אגב, למי שעוד לא הבין, החגיגות הפרועות ביולי אוגוסט היו על חשבוננו! כולם ידעו שמיד אח"כ, בחגים, יעשו סגר, וידפקו בעיקר את הדתיים..
כשאין לנו הנהגה ונערי טוויטר (מכונים עיתונאים) וכל מיני נכדים מובילים באף את הרבנים ואת הח"כים, אז מצופה מביבי לקחת אחריות (הרי ממילא הוא זה שנושא באחריות וכמטרה לחיצי הביקורת) ולעשות משהו. אבל גם הוא לחיץ וסחיט ולא מסוגל לתת מענה אמיתי.
נשלח ב-11/9/2020 13:45
אךטובוחסד כתב:
חריף_ומקשה כתב:
הני ביביבאי טיפשאי… אני מתפלל בבית כנסת שחילק כבר לפני 4 חודשים את המקום לקפסולות של 10, מקפיד על לבישת מסכות, ומאז ועד היום טפו טפו.. 0 נדבקים בקהילה ענקית ומרכזית.
עוד לא הבנתם שכל מה שצריך זה מסכות וריחוק קל? שסגר עושה נזק יותר משמועיל? שמבוגרים ובעלי מחלות רקע לא אמורים לבוא?
כמה שטויות ועידוד להרס החגים שלנו! אגב, למי שעוד לא הבין, החגיגות הפרועות ביולי אוגוסט היו על חשבוננו! כולם ידעו שמיד אח"כ, בחגים, יעשו סגר, וידפקו בעיקר את הדתיים..
אל תשווה את התפילות במהלך השנה למשך הזמן, לשירה, ולצעקות שיש בתפילות הימים הנוראים. הסכנה בתפילות הימים הנוראים גדולה יותר וצריך להיזהר יותר מזמנים רגילים.
אני לא קראתי לסגר או עוצר.
הסגר והעוצר בעייני הוא מטופש. אין שום בעיה שמישהו יעבור מעיר לעיר או יטייל מחוץ ל500 מטר. אבל צריך הגבלות חמורות על התקהלויות בדגש על מקומות סגורים ואכיפה הדוקה בכל פינה.
יש ישובים דתיים בארץ שלא היה אצלם אפילו מאומת אחד! בעיקר מושבים וקיבוצים דתיים. כי הם שומרים בדקדקנות על כל ההנחיות. בלי טריקים ובלי שטיקים. והכול בצורה רגועה בלי פאניקה. זה ההוכחה שבהתנהגות נכונה זה אפשרי.