יש ישובים דתיים בארץ שלא היה אצלם אפילו מאומת אחד! בעיקר מושבים וקיבוצים דתיים. כי הם שומרים בדקדקנות על כל ההנחיות. בלי טריקים ובלי שטיקים. והכול בצורה רגועה בלי פאניקה. זה ההוכחה שבהתנהגות נכונה זה אפשרי.
לא הרי יישוב כהרי מדינה! ובוודאי לא יישוב קטן.
בסוף איכשהו זה יגיע גם אליהם. מספיק בן אדם אחד בלבד. ראה מה שקרה בקארלין
יש ישובים דתיים בארץ שלא היה אצלם אפילו מאומת אחד! בעיקר מושבים וקיבוצים דתיים. כי הם שומרים בדקדקנות על כל ההנחיות. בלי טריקים ובלי שטיקים. והכול בצורה רגועה בלי פאניקה. זה ההוכחה שבהתנהגות נכונה זה אפשרי.
זה בגלל שנדחפת לתוך המוסדות של הקרלינערס (כפי שהעדת על עצמך)
נשלח ב-11/9/2020 14:57
חריף_ומקשה כתב:
תמניא_אפי כתב:
חריף_ומקשה כתב:
אם במרחב הפתוח - מותר להתפלל עד 20 איש ובהופעה של עומר אדם - מותר להתאסף 1000 איש
לכמה אנשים מותר להתאסף לתפילת כל-נדרי שעומר אדם הוא החזן?
נשלח ב-13/9/2020 11:50
ממה שאני רואה, אז אצל הליטאים לא מחכים לביבי, מתארגנים על תפילות בחוץ. עושים בשכל.
נשלח ב-13/9/2020 12:43
מצדרביעי
חריף_ומקשה כתב:
ממה שאני רואה, אז אצל הליטאים לא מחכים לביבי, מתארגנים על תפילות בחוץ. עושים בשכל.
דווקא איפה שאני גר, זה לצערי לא קורה מספיק, איפה זה כן קורה?...
נשלח ב-13/9/2020 12:52
ישכר זלמנוביץ isachr zalmanovitz @zalmanovitz צייץ בטוויטר: בניגוד להתנגדות הנחרצת של ליצמן לסגר בחגים, מי שמחזיק בעמדה הפוכה ועושה הכל כדי שהסגר יצא לפועל הוא לא אחר מח״כ יעקב אשר שמנהל מגעים עם ראשי הרשויות על מניעת התנגדות להחלטת הממשלה.
הציוץ נמחק לאחר 20 דקות.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 13/09/2020 12:55:43
נשלח ב-13/9/2020 13:24
למה?
נשלח ב-2/10/2020 13:20
אני זעקתי והתחננתי. הסברתי שראש השנה ויו"כ זה לא כמו יום רגיל. גם אלף מסיכות וקפסולות לא יעזרו כאשר נמצאים יום שלם בתוך חלל סגור. זעקתי נפלה על אוזניים ערלות ולבבות אטומים. והנה התוצאות לפנינו. התחלואה זינקה דרמטית כתוצאה ישירה מהתפילות בימים הנוראים. כמדומה שעכשיו כבר איחרנו את הרכבת..
נשלח ב-2/10/2020 14:00
חריף_ומקשה כתב:
אני זעקתי והתחננתי. הסברתי שראש השנה ויו"כ זה לא כמו יום רגיל. גם אלף מסיכות וקפסולות לא יעזרו כאשר נמצאים יום שלם בתוך חלל סגור. זעקתי נפלה על אוזניים ערלות ולבבות אטומים. והנה התוצאות לפנינו. התחלואה זינקה דרמטית כתוצאה ישירה מהתפילות בימים הנוראים. כמדומה שעכשיו כבר איחרנו את הרכבת..
אל תדאג, האחראים לא ייקחו אחריות.
נשלח ב-2/10/2020 14:06
לא מבין משהו
כל האלפים החילונים שנמצאו חיובי לנגיף גם התפללו בבתי כנסת??
ולפני ראש השנה שהיו כל יום אלפים של חיוביים התפללו בראש השנה שנה שעברה?