|
|
| נשלח ב-13/9/2020 16:29 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | תלמדו איך המספרים גודלים ומתעצמים ומשגעים את המדינה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 17:23 |
|
| |
האחוזים הנמוכים כרגע בבני ברק הם כי חלק גדול מהמאומתים בבני ברק הם בחורי הישיבות שבקפסולות הסגורות, בגיל זה אין במספר הנדבקים שום השפעה על מס' המאושפזים.. בעוד כמה שבועות יעבור ה'גל' הזה שבישיבות, ואז המספרים עלולים לחזור 'להתאזן', בתקוה שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 17:29 |
|
| |
עוד פרופסור בכיר נגד פאניקת השוא שזורעים בציבור
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 17:46 |
|
| |
לא שמתי לב שהבאת כבר כאן. בכל אופן, הוא מדבר לעניין ואי אפשר לנפנף אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 17:48 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 17:59 |
|
| |
אז יש לנו בכירים מביה"ח לניאדו ושיבא שמכחישים קריסה ומוחים נגד הסגר, אשר לדבריהם רק ירע את המצב, ואחרים שטוענים שרק סגר יפתור את המצב. להתראות בחנוכה בגל השלישי (ה"י הל"ת).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2020 18:38 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | האחוזים הנמוכים כרגע בבני ברק הם כי חלק גדול מהמאומתים בבני ברק הם בחורי הישיבות שבקפסולות הסגורות, בגיל זה אין במספר הנדבקים שום השפעה על מס' המאושפזים.. בעוד כמה שבועות יעבור ה'גל' הזה שבישיבות, ואז המספרים עלולים לחזור 'להתאזן', בתקוה שלא. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 13:34 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 13:45 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | האחוזים הנמוכים כרגע בבני ברק הם כי חלק גדול מהמאומתים בבני ברק הם בחורי הישיבות שבקפסולות הסגורות, בגיל זה אין במספר הנדבקים שום השפעה על מס' המאושפזים.. בעוד כמה שבועות יעבור ה'גל' הזה שבישיבות, ואז המספרים עלולים לחזור 'להתאזן', בתקוה שלא. |
|
|
|
מה אתה רוצה? זו סטטיסטיקה שלא היתה לפני כמה שבועות, זה משהו חדש, ואם עד היום לא בנית את 'טיעוניך' על זה כי זו תופעה חדשה, אז אל תתחיל היום עם משהו שכשם שצץ כך ייעלם.
אבל בבקשה ממך, אני מעדיף לא להגיב לך ולא אתה לי, אני מוכן לנהל ויכוח עם אנשים שהתוכן מעניין אותם ויש סיכוי קטנטן שזה ישנה אצלם משהו, לא עם אחד שלא מודע אפילו לעצמו. |
|
גם אני מרגיש עם תמניא כאילו עומד מולי מכונת רשמקול המשמיע בלופ את אותם מסרים, ולא מענין אותו מה שתגיד ומה העובדות. יש לו דיסוננס קוגניטיבי עם העובדות אז הוא מעוות את המציאות, במקום לתקן את העיוות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 13:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 14:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 14:02 |
|
| |
ראיתי, נהניתי, והעתקתי טוב שיש את טיעון המחץ "הכחשת קורונה" כי למה שנטרח ונגיב לנתונים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 14:07 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ראיתי, נהניתי, והעתקתי
טוב שיש את טיעון המחץ "הכחשת קורונה" כי למה שנטרח ונגיב לנתונים?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 14:12 |
|
| |
אני אומר בכאב, לאור התנהלות החרדים החסידים בקורונה, ולאור עוד כל מיני חולאים בחברה הזו בעיניי, הייתי רוצה להשתייך למגזר אחר של שומרי תורה ומצוות, רק שיש לי הרבה מה להפסיד מצעד כזה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 14/09/2020 14:14:47
|
|
|
|
|