בית פורומים בחדרי חרדים

סנוקרת לפנים למחמירים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2020 12:49 לינק ישיר 

אתה ושכמותך אחראים לסגר הזה כי לא מלאתם אחרי ההוראות. כל הנזקים הישירים והעקיפים של הסגר זה בגלל כל מי שלא חבש מסכה .
דבר נוסף מאז הקמת הפלג הירושלמי הוכח בברור שאתה יכול לשאת בתואר "רב" או "גודל" ועדיין לפסוק ולהורות שטויות ברמה אינסופית. ברגע שרב גדול ככל שיהיה ינסה לפסוק כנגד ההגיון הברור ביותר של המוח הרי לא רק שאותו רב כבר אינו רב יותר .גם שאר פסקיו הם בסימן שאלה גדול ויתכן שהוא אף סוג של אפיקורס כשמזלזל בפיקוח נפש דאורייתא .

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/09/2020 12:49:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 12:49 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
אפעס לדעתי הקטנה כבוד הרב הנל ניסה לנמק את פסקו שאין חובה לעטות מסכה.
לדעתי הנימוקים הם ברמה קטנה וקטנונית ביותר כמו היסח הדעת ויגרום ללובש צער ולחשוב הרבה על הקורונה .אולי כבוד הרב עשוי מסוכר.די עם השטויות האלה .זה סכנת חיים ולא זמן למילי דבדיחותא.

אני גם מציע לכבוד הרב שיילך לנחם את משפחת האברך מירוחם .שיילך לנחם עוד אבילי קורונה .שיבין מי האנשים שנפטרו .אולי קצת ייגע לו בלב ואחרי זה שידבר.

לדבר כך על רב, ובכלל לבקר רב, זה לא חרדי
זה לא היה כך עד היום, תמיד ידעו שרב יש לכבד, שיש לשמוע לרב, ושדעתך אינה מספיקה כדי לחלוק על רב
בשנים האחרונות קמו אנשי חוצפה יסגי, שמעיזים לבקר פסק של רב פלוני ודעה של רב פלוני
והבעיה היא שאנשים אלו ממשיכים לעטות בגדים חרדים וצורה של חרדי
צריך להקיא ולהוקיע אותם ולהודיע להם: רבויתי אתם לא חרדים, כי זה לא מספיק שיש לך חולצה לבנה ומכנסיים שחורות, אתה אדם שלא מתלבש כמו דעותיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 12:51 לינק ישיר 

עד פיקוח נפש כנראה שאתה צודק .
עד ולא עד בכלל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 12:53 לינק ישיר 

זה גם לגבי אדמורים או כל תואר רב שהוא.
אל תשחקו בפיקוח נפש ברור . עד כאן. גורו לכם מיום התוכחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 12:54 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

עד פיקוח נפש כנראה שאתה צודק .
עד ולא עד בכלל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

סבירות ומידתיות של האדם הסביר

מזכיר לך משהו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:00 לינק ישיר 

אתה מדבר בחידות ואני מדבר הכי סביר שבעולם.
"לא מעבר לים היא ולא רחוקה היא מאוד "כי קרוב אליך הדבר"
לעטות מסכה ולהרחיק 2 מטר זה דבר קל הוא מאוד ושכרו הרבה מאוד ומדוע תבעט בזה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:05 לינק ישיר 

ומה לדעתך המניע של ר' מ"ש קליין?

פיקוח נפש לא משחק אצלו תפקיד?
אתה לא מפנים שיש אנשים משכמם ומעלה שדעתם שונה ממך?
אתה כ"כ נאיבי שאתה חושב שבגלל נוחיות הם מזלזלים בחמורה שבחמורות?

פקח עיניך וראה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:10 לינק ישיר 

הנימוק שלך .בגלל שהוא רב גדול אז וודאי ששקל את כל הנתונים ובראייתו הרחבה והגדולה איך יתכן לפקפק בדבריו?
ובכן אם אתה רוצה רבנים שסוברים הפוך אז יש לך מלא מלא.
דבר נוסף באמת חינכו אותנו לכבד רבנים אבל האם זה ללא גבול?!
רציתי לשאול אם הרב יאמר לך עכשיו שתקפוץ מהגג גם תעשה את זה? אז תתפלא זה לא כל כך רחוק מזה .ממש לא רחוק בכלל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:16 לינק ישיר 

תדע לך .הקורונה תיגמר מתישהו .היא תעזוב אותנו יום אחד .מה שלא יעזוב זה הזלזול וכמעט התיעוב שאני חש כלפי אותם אנשים או רבנים לשעבר שזלזלו בנגיף .זה לא יעבור .בשבילי אותם אנשים לא אכבד אותם יותר לעולם.

אנשים ששיקול הדעת שלהם לקוי ופגום בצורה קיצונית כזו לא שייך יותר לסמוך עליהם בשום עניין שהוא גם לעתיד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/09/2020 13:21:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:21 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

תדע לך .הקורונה תיגמר מתישהו .היא תעזוב אותנו יום אחד .מה שלא יעזוב זה הזלזול וכמעט התיעוב שאני חש כלפי אותם אנשים או רבנים לשעבר שזלזלו בנגיף .זה לא יעבור .בשבילי אותם אנשים לא אכבד אותם יותר לעולם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

חבל שכלפי מפגיני בלפור אתה לא חש אותו מידה של תיעוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:24 לינק ישיר 

האמת שכן. וגם כתבתי זאת כאן כמה פעמים שהם אבי אבות הטומאה ורק בגלל הפחד של ביבי והפוליטיקאים מהרועץ המשפטי ומבגץ חצץ הם לא עושים כלום. אני הייתי מכניס לכלא את כל המפגינים וזורק את המפתח לים.

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/09/2020 13:24:14

בגללם יש לכל השאר תירוצים .כל הזמן בכל מקום כולם מזכירים את ההפגנות בתור תירוץ.איך אפשר עוד להמשיך את ההפגנות המופרעות האלה עכשיו. זה הזוי .פשוט הזוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/09/2020 13:26:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:27 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

האמת שכן. וגם כתבתי זאת כאן כמה פעמים שהם אבי אבות הטומאה ורק בגלל הפחד של ביבי והפוליטיקאים מהרועץ המשפטי ומבגץ חצץ הם לא עושים כלום. אני הייתי מכניס לכלא את כל המפגינים וזורק את המפתח לים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/09/2020 13:24:14

טוב

מתנצל על האשמת שווא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:34 לינק ישיר 

ואם כבר הזכרת .אז באמת יש כאן מחנה משותף .ואלו החברים שלכם .מזלזלי הקורונה החרדים יחד עם המפגינים בבלפור יחד עם הערבים בחתונות יחד עם הבלייניםצהמסוממים בפאבים ומסיבות הטבע יחד עם המופרעים בנפשם שנסעו לאומן.
משוגעי כל העולם התאחדו. אתם כולכם מפלגה אחת גדולה. קדימה תרקדו בייחד ותתחבקו. אתם באותה סירה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/09/2020 13:34:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:34 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

ואם כבר הזכרת .אז באמת יש כאן מחנה משותף .ואלו החברים שלכם .מזלזלי הקורונה החרדים יחד עם המפגינים בבלפור יחד עם הערבים בחתונות יחד עם המופרעים בנפשם שנסעו לאומן.
משוגעי כל העולם התאחדו. אתם כולכם מפלגה אחת גדולה. קדימה תרקדו בייחד ותתחבקו. אתם באותה סירה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדעתך, כמובן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2020 13:36 לינק ישיר 

חמה, כבר היית אצל הרופא? מתגובותיך רואים שיש לך את כל התסמינים ואתה פשוט מאומת עם חרדות כרוניות 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סנוקרת לפנים למחמירים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.