| נשלח ב-14/9/2020 01:13 |
|
| |
הגר''ש אלתר מגור - הצצה לשיעור סוער ומו"מ עם התלמידים
דבר אמת גליון 59 • הצצה לשיעור בענייני עדות בישב"ג - מו"מ ופלפול התלמידים
• שיעור מרבינו ראש הישיבה שליט"א בענייני נאמנות עד אחד והודאת בע"ד.
• אתה ה' תשמרם מראות מחלאקה לנכד רבינו רה"י שליט"א וברכה לתלמידי המכינה.
• ויבכו אותו ל' יום מראות מפגישת רבינו רה"י שליט"א עם האדמו"ר מסדיגורא זצ"ל, לרגל יום השלושים.
• במוצאי מנוחה דרשת התעוררות לסליחות מכ"ק מרן הפני מנחם זיע"א
• סקירה מהתפתחות המוסדות בבית שמש / גליון מלאכת מחשבת / אסיפת אמרים / דברי תורה מס"ג / ועוד.
תוקן על ידי קו2 ב- 14/09/2020 01:15:29
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 01:27 |
|
| |
דקה 37 יש התייחסות לסערה האחרונה מבית גור נדל"ן....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 11:54 |
|
| |
49:30 פסק דין מענין.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2020 12:35 |
|
| |
מתוק מדבש מומלץ
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 07:58 |
|
| |
ישר כוח מתוק מדבש. מתוק מכל דבר... איזה גאונות, לב פתוח כאולם שמבין את הציבור. וכל כולו אש להבה של תורה ויראת שמיים. אני מקנא בתלמידים שזוכים לשמוע עיין בעיין דברי חיזוק ושיעור מהגאון האדיר ראש הישיבה ר' שאול אלתר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 08:01 |
|
| |
חייב לומר משהו בענין גור. (אין לי שום שייכות לגור!) כל פעם שאני צופה בוידאו מרבי שאול, אני חש משהו נוגע בלב. האיש מקרין שילוב נדיר של לבביות, רצינות, גאונות, ופשטות. (עיזבו את נושא המסיכות לרגע...) בעיני האיש ראוי ביותר להנהיג. לא פלא שירמיהו כל כך חוששת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 10:22 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
חייב לומר משהו בענין גור. (אין לי שום שייכות לגור!) כל פעם שאני צופה בוידאו מרבי שאול, אני חש משהו נוגע בלב. האיש מקרין שילוב נדיר של לבביות, רצינות, גאונות, ופשטות. (עיזבו את נושא המסיכות לרגע...) בעיני האיש ראוי ביותר להנהיג. לא פלא שירמיהו כל כך חוששת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
להערכתי, אם רש"א היה האדמור במקום רי"א. גור הייתה שולטת ללא עוררין בציבור החרדי. גם הליטאים היו רועדים ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 11:13 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
חייב לומר משהו בענין גור. (אין לי שום שייכות לגור!) כל פעם שאני צופה בוידאו מרבי שאול, אני חש משהו נוגע בלב. האיש מקרין שילוב נדיר של לבביות, רצינות, גאונות, ופשטות. (עיזבו את נושא המסיכות לרגע...) בעיני האיש ראוי ביותר להנהיג. לא פלא שירמיהו כל כך חוששת ממנו.
|
|
להערכתי, אם רש"א היה האדמור במקום רי"א. גור הייתה שולטת ללא עוררין בציבור החרדי. גם הליטאים היו רועדים ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה אולי מתכוון שגור היתה הרבה יותר מקובלת בציבור, כמו בימי אביו הפנ"מ זי"ע? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 14:37 |
|
| |
איך הגר"ש אלתר וחסידות סדיגורא,שתי חסידויות שכל אחת מהם מונה באיזור 200 משפחות. מצליחות -במקרה הטוב לסקרן,ובמקרה הגרוע לטרלל ,כל כך הרבה אנשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 14:39 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | איך הגר"ש אלתר וחסידות סדיגורא,שתי חסידויות שכל אחת מהם מונה באיזור 200 משפחות. מצליחות -במקרה הטוב לסקרן,ובמקרה הגרוע לטרלל ,כל כך הרבה אנשים?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 14:40 |
|
| |
השאלה אחרת: איך היא מצליחה להוציא מהכלים אנשים כמוך?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:12 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
חייב לומר משהו בענין גור. (אין לי שום שייכות לגור!) כל פעם שאני צופה בוידאו מרבי שאול, אני חש משהו נוגע בלב. האיש מקרין שילוב נדיר של לבביות, רצינות, גאונות, ופשטות. (עיזבו את נושא המסיכות לרגע...) בעיני האיש ראוי ביותר להנהיג. לא פלא שירמיהו כל כך חוששת ממנו.
|
|
להערכתי, אם רש"א היה האדמור במקום רי"א. גור הייתה שולטת ללא עוררין בציבור החרדי. גם הליטאים היו רועדים ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה אולי מתכוון שגור היתה הרבה יותר מקובלת בציבור, כמו בימי אביו הפנ"מ זי"ע? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לדעתי, אפילו יותר. מלבד היותו עילוי וגאון תורני, רש"א הוא שילוב של אש וחריפות קוצקאית כמו שהיה ל'בית ישראל' (רק שהבית ישראל לקח את למקום שנוי מאוד במחלוקת..), ביחד עם החמימות של ה'לב שמחה', וכאמור, כל זה ביחד עם היותו עילוי וגאון תורני כאביו ה'פני מנחם'.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:20 |
|
| |
יש לגר"ש איזה מין השראה חזקה מאוד של תוכו כברו, שמצד אחד אולי זה חסרון לגבי הנהגה (זרוק מרה בתלמידים), מצד שני זה נותן לו המון חן ועוצמה להשפיע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 17:06 |
|
| |
מיותר לציין שאין לי שום קשר לגור, אבל מה לעשות שהוא מושך ומעניין ואנושי.
ועכשיו ברור למה גור מפחדים ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 17:14 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
מיותר לציין שאין לי שום קשר לגור, אבל מה לעשות שהוא מושך ומעניין ואנושי.
ועכשיו ברור למה גור מפחדים ממנו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 18:09 |
|
| |
ההתקפות האישיות כנגדו מזעזעות
|
|