| נשלח ב-15/9/2020 15:07 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| פיינשמקער כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  |
| סענדי כתב: |  | רק תיקון: לא 4963 'חולים'. אלא 'מאומתים'. לרוב רובם של המאומתים אין שום קשר לחולים!!... |
|
יש גם הרבה "חולי" סרטן שלא מרגישים כלום, אז הם לא חולים? אה, בעצם חולי סרטן לא יכולים לסרטן אחרים...
|
|
לא מרגישים ולא חולים זה דברים שונים. אל תדמגג פה הבלים. כמה אנשים נשאים של נגיף שפעת יש ברגע נתון באוכלוסיה? קאפיש? (אתה ודאי קאפיש. כתבתי בשביל האחרים שעלולים להאמין בשטויות) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז בבקשה, בא תסביר את ההבדל.
מי שיש לו קורונה ואין לו סימפטומים לא מדבק? מי שיש לו קורונה ואין לו סימפטומים הוירוס לא מתרבה בגופו?
|
|
מדבק. כמו במחלות נגיפיות רבות. השאלה באיזה מהמחלות הנגיפיות בודקים מניין נשאים יומי ועושים ממנו כותרת. אז נכון, קורונה קטלנית קצת יותר משפעת ומדבקת הרבה יותר. ועדיין, קטיעת ההדבקה דומה למי שיאסור תנועת רכבים כדי שלא לגרום לתאונות, במקום להתמקד בנהיגה נכונה, תשתיות ואמצעי הגנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:08 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  | | יו_טיוב כתב: |  | 4963 חולים ביממה האחרונה ! וכאן נשאלת השאלה
הרי זה היה צפוי . אז למה לא עשו את הסגר לפני חודש או חודשיים ? חיכינו לחמשת אלפים חולים ביממה בשביל להטיל סגר ? או שחיכינו לחגים בשביל סגר כי בצרכי דת ניתן לפגוע ?
|
|
הם הקפיצו דווקא עכשיו את הבדיקות למספר גדול ביותר כדי שהתוצאות יהיו בהתאם ואז יוכלו להגיד לנו למה הם עושים עכשיו סגר. פשוט ביותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם אתה כ"כ גאון בחשבון, בא תסביר איך זה שביום חמישי שעבר עשו יותר בדיקות מאתמול אבל מצאו 800 נדבקים פחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:14 |
|
| |
אי אפשר לעשות סגר ללא הסכמה ציבורית, זו קיימת רק כשבאים מים עד נפש
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:21 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | מדבק. כמו במחלות נגיפיות רבות.
השאלה באיזה מהמחלות הנגיפיות בודקים מניין נשאים יומי ועושים ממנו כותרת. אז נכון, קורונה קטלנית קצת יותר משפעת ומדבקת הרבה יותר. ועדיין, קטיעת ההדבקה דומה למי שיאסור תנועת רכבים כדי שלא לגרום לתאונות, במקום להתמקד בנהיגה נכונה, תשתיות ואמצעי הגנה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה סותר את עצמך, אם אותו "נשא" הדביק מישהו יום לפני הבדיקה והוא לא מודע לזה זאת יכולה להיות פתיחת שרשרת חדשה. אם סופרים מדביקים פוטנציאליים אז סופרים את כולם..
באיידס סופרים נשאים באוכלוסיה למשל, אבל זה מתבסס יותר על סטטיסטיקות כי רק חלק קטן מהאוכלוסיה נבדק.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:34 |
|
| |
זה שום דבר הכל שטויות
בישראל מתים כל שנה כ 3,500 איש מסכרת מישהו מגביל מכירת שוקולד וממתקים, בישראל מתים כל שנה כ 8,000 איש מסיגריות אבל עדיין נמכרות קיוסק, בישראל מתים כל שנה כ 12,000 איש מסרטן אבל תוקעים לנו אנטנה בכל רחוב,
ופתאום בגלל 1000 איש, שחצי מהם מעל גיל 80 ועם מחלות רקע ה מ ד י נ ה ב ס ג ר
כי עכשיו איכפת להם מהבריאות שלנו !
תוקן על ידי מאור_עינים ב- 15/09/2020 15:37:13
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:41 |
|
| |
| מאור_עינים כתב: |  |
זה שום דבר הכל שטויות
בישראל מתים כל שנה כ 3,500 איש מסכרת מישהו מגביל מכירת שוקולד וממתקים, בישראל מתים כל שנה כ 8,000 איש מסיגריות אבל עדיין נמכרות קיוסק, בישראל מתים כל שנה כ 12,000 איש מסרטן אבל תוקעים לנו אנטנה בכל רחוב,
ופתאום בגלל 1000 איש, שחצי מהם מעל גיל 80 ועם מחלות רקע ה מ ד י נ ה ב ס ג ר
כי עכשיו איכפת להם מהבריאות שלנו !
תוקן על ידי מאור_עינים ב- 15/09/2020 15:37:13 |
|
אוח איזה השקעות. להבא תעשה את זה בהדרגה, הצפה כזאת של גופנים וצבעים עלולה לגרום נזק לראייה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:44 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| באר_החיים כתב: |  | | יו_טיוב כתב: |  | 4963 חולים ביממה האחרונה ! וכאן נשאלת השאלה
הרי זה היה צפוי . אז למה לא עשו את הסגר לפני חודש או חודשיים ? חיכינו לחמשת אלפים חולים ביממה בשביל להטיל סגר ? או שחיכינו לחגים בשביל סגר כי בצרכי דת ניתן לפגוע ?
|
|
הם הקפיצו דווקא עכשיו את הבדיקות למספר גדול ביותר כדי שהתוצאות יהיו בהתאם ואז יוכלו להגיד לנו למה הם עושים עכשיו סגר. פשוט ביותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם אתה כ"כ גאון בחשבון, בא תסביר איך זה שביום חמישי שעבר עשו יותר בדיקות מאתמול אבל מצאו 800 נדבקים פחות?
|
|
לית מאן דפליג שככל שיש יותר בדיקות יש יותר מאומתים. ראה ערך שכל התקופה, כל תחילת שבוע היה הרבה פחות מאומתים. ומה שהיה שבוע שעבר.. נו.. יכול לקרות.. קח גם בחשבון שיש המפקפקים באמינותם של המספרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:46 |
|
| |
קשקשן!
* יש רגולציה ותקנים מחמירים מאוד (הרבה מעבר למה שצריך) על הצבת אנטנות.
* יש הגבלות על עישון במקומות ציבוריים. (מי שרוצה להזיק לעצמו ולצרוך סיגריות וממתקים זה בעיה שלו.)
* 1,152 מאושפזים באותה נקודת זמן מאותה מחלה. זה מטורף!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:50 |
|
| |
| מאור_עינים כתב: |  | בישראל מתים כל שנה כ 3,500 איש מסכרת מישהו מגביל מכירת שוקולד וממתקים, בישראל מתים כל שנה כ 8,000 איש מסיגריות אבל עדיין נמכרות קיוסק, בישראל מתים כל שנה כ 12,000 איש מסרטן אבל תוקעים לנו אנטנה בכל רחוב, |
|
מה הקשר בין סכרת לשוקולד? אפשר לחטוף סכרת גם מלחם, או מבעיות גנטיות אחרות..
מה הקשר בין אנטנות לסרטן? ואגב, אתה חוטף יותר קרינה מהפלאפון עצמו..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:52 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  |
לית מאן דפליג שככל שיש יותר בדיקות יש יותר מאומתים. ראה ערך שכל התקופה, כל תחילת שבוע היה הרבה פחות מאומתים. ומה שהיה שבוע שעבר.. נו.. יכול לקרות.. קח גם בחשבון שיש המפקפקים באמינותם של המספרים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק, מה שחשוב לראות זה אחוז המאומתים והוא בעליה מתמדת, אבל יש בפורום אנשים שכנראה לא למדו אחוזים בשיעורי חשבון..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 15:57 |
|
| |
בכל הדוגמאות האלה אתה יכול להמנע בעצמך ולא תהיה חולה.(אנטנות וסרטן זה קשקוש כי המרחק מהאנטנות מספיק גדול בייחס לקרינה) . גם פה יכול להיות הרבה יותר קל רק תשמור על ההוראות . לו שמרו מצוותי... איי איי איי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 16:46 |
|
| |
אני נהנה לראות איך עובדים עלינו בעיניים, וכולם קונים את הלוקשים.
מתחילת הקורונה אחוז המאומתים לעומת הנבדקים הינו בסביבות 8-9%.
רק הבלוף כרגע שעושים יותר בדיקות ומתגלים במקביל יותר נשאי קורונה.
אם בשבוע הראשון לגילוי הקורונה היו נעשות כמות כזו של בדיקות ביום התוצאה היתה זהה.
אבל אם אפשר להכניס את הציבור לפאניקה, ובינתיים לעשות סיבוב על החרדים, אז למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 16:49 |
|
| |
תוקן על ידי מושגים ב- 15/09/2020 16:50:16
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 16:50 |
|
| |
קרדיט: הפלס
| timobl כתב: |  |
אני נהנה לראות איך עובדים עלינו בעיניים, וכולם קונים את הלוקשים.
מתחילת הקורונה אחוז המאומתים לעומת הנבדקים הינו בסביבות 8-9%.
רק הבלוף כרגע שעושים יותר בדיקות ומתגלים במקביל יותר נשאי קורונה.
אם בשבוע הראשון לגילוי הקורונה היו נעשות כמות כזו של בדיקות ביום התוצאה היתה זהה.
אבל אם אפשר להכניס את הציבור לפאניקה, ובינתיים לעשות סיבוב על החרדים, אז למה לא?
|
| על זה נאמר, אין שכל אין דאגות. אם היה שכל, היו מבינים שמספר החולים קשה והמתים, מפריך את ההזיה הזו.
|
|
|
|
|