בית פורומים בחדרי חרדים

הרב הרוש מעדכן: רבי נחמן אמר לי להגיד לכם שהוא אוהב אתכם ועושה הכל לטובתכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2020 16:29 לינק ישיר 

"הרבי אמר לי להגיד לכם שהוא אוהב אתכם". צפו

הגאון רבי שלום ארוש, ראש מוסדות 'חוט של חסד' ומבכירי רבני ברסלב, השוהה באומן, העביר משם מסר אופטימי בשנה קשה זו לרבים שרוצים להגיע לציון רבי נחמן לראש השנה ולא מצליחים, בשל סכנת הקורונה.

"זכיתי לבוא מהציון", פותח הרב את דבריו, "ואתם הראשונים ששומעים מה שהרבי אמר לי להגיד לכם: הרבי אמר לי להגיד לכם, שהוא אוהב כל אחד ואחד והוא עושה הכל לטובת כל אחד ואחד".

הגר"ש ארוש הוסיף: "שאף אחד לא יקח את זה באופן אישי, שהרבי לא רוצה אותו או מרחיק אותו. זה חוסר אמונה בי (ברבי נחמן.  א.א.) מי שמאמין בי, יודע שאני צדיק רחמן, שאוהב כל אחד ואחד".

"אני אוהב את אלו שעושים מסירות נפש לעשות רצוני", העביר הרב ארוש את המסר שלדבריו שמע מרבי נחמן מברסלב, "ואני אוהב ומקרב אותם. כל הייסורים עכשיו, זה מקרב את ביאת המשיח".

הרב הרבסלבי סיים באומרו: "היום בלילה נגמרת ההשפעה של הפרשה של שבוע שעברת ומתחילה ההשפעה של הפרשה של שבת הבאה, שזה ראש השנה - ויהיו ישועות וייפתחו כל השערים והגבולות וכולם יגיעו לרבינו".

"היום בלילה ייפתח הכל", בישר הרב שלום ארוש, "תנו חיוך, ותדעו שהשם אוהב אתכם תמיד".
לצפייה בוידאו:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 16:36 לינק ישיר 

מקיימים בהידור את מצוות "לזרוק את השכל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 16:37 לינק ישיר 

מושג חדש, נביאי הקבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 16:49 לינק ישיר 

נדמה לי שהוא סיפר שהוא כבר "עבר את הקורונה".
נזכרתי בדיווח ש חולים הגיעו לאשפוז עם הזיות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 17:03 לינק ישיר 

חשבתי שלא מכניסים אזרחים זרים לאוקראינה

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 15/09/2020 17:06:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 17:06 לינק ישיר 

זה לא נשמע כל כך יפה שהפקיר את צאן מרעיתו ונסע לאומן, אבל את הצעד הזה הוא חייב לעשות, בשביל אלו שיכולים ליפול ח"ו לידי עצבות בצירוף האמונות תפלות המסתובבים שם לרוב, וההגזמות והדמיונות לא נולדו היום בברסלב. כך שאין לו בעיה לומר שר' נחמן אמר לו, והשוטה של ברסלב כבר הקדימו, שר' נחמן שלח לו פתק. אבל כנראה שנסע לשם לצורך פרנסה, ראיתי מודעה שהוא עושה פדיון נפש על הציון. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 17:09 לינק ישיר 

פעם היתה מצווה לטהר עצמו ברגל, היום כנראה יש מצווה לטמא עצמו לרגל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 17:24 לינק ישיר 

לה''ו. כבר ידוע לכם שבני נמצא שם.
וגם כך האנטישמיות גוברת שם מיום ליום.
אם האוקראינים ייתנו לאלה שבבלארוס להיכנס, עלול חס וחלילה חס ושלום להיות פוגרום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 18:18 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הגאון רבי שלום ארוש, ראש מוסדות 'חוט של חסד' ומבכירי רבני ברסלב, השוהה באומן, העביר משם מסר אופטימי בשנה קשה זו לרבים שרוצים להגיע לציון רבי נחמן לראש השנה ולא מצליחים, בשל סכנת הקורונה.

"זכיתי לבוא מהציון", פותח הרב את דבריו, "ואתם הראשונים ששומעים מה שהרבי אמר לי להגיד לכם: הרבי אמר לי להגיד לכם, שהוא אוהב כל אחד ואחד והוא עושה הכל לטובת כל אחד ואחד".

הגר"ש ארוש הוסיף: "שאף אחד לא יקח את זה באופן אישי, שהרבי לא רוצה אותו או מרחיק אותו. זה חוסר אמונה בי (ברבי נחמן.  א.א.) מי שמאמין בי, יודע שאני צדיק רחמן, שאוהב כל אחד ואחד".

"אני אוהב את אלו שעושים מסירות נפש לעשות רצוני", העביר הרב ארוש את המסר שלדבריו שמע מרבי נחמן מברסלב, "ואני אוהב ומקרב אותם. כל הייסורים עכשיו, זה מקרב את ביאת המשיח".

הרב הרבסלבי סיים באומרו: "היום בלילה נגמרת ההשפעה של הפרשה של שבוע שעברת ומתחילה ההשפעה של הפרשה של שבת הבאה, שזה ראש השנה - ויהיו ישועות וייפתחו כל השערים והגבולות וכולם יגיעו לרבינו".

"היום בלילה ייפתח הכל", בישר הרב שלום ארוש, "תנו חיוך, ותדעו שהשם אוהב אתכם תמיד".
לצפייה בוידאו:

נדפק לו המוח לגמרי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 19:06 לינק ישיר 

אפילו רבי נחמן אומר שזה לטובתם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 19:14 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

יש לי תחושה שהכל מתואם עם ישראל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 19:19 לינק ישיר 

מושגים כתב:

hot_tr כתב:

גם לי

ויש לי תחושה שברגע האחרון כשכבר אי אפשר יהיה להגיע ממקום אחר, הם יפתחו את הגבולות ויתנו להם להיכנס.

לא הייתי מהמר על זה, אבל זה התחושה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 19:27 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

hot_tr כתב:

גם לי

ויש לי תחושה שברגע האחרון כשכבר אי אפשר יהיה להגיע ממקום אחר, הם יפתחו את הגבולות ויתנו להם להיכנס.

לא הייתי מהמר על זה, אבל זה התחושה.

אולי, אני דווקא חושב שהחליטו כאן ללכת עד הסוף.

ישלחו מטוסים לאסוף אותם הישר למלוניות. וכך יסתם הגולל על הפרק הכאוב והקשה הזה.

אני חושב שהן ישראל והן אוקראינה אינן יכולות להרשות לעצמן את ההגעה שלהם לאומן, גם מבחינה בריאותית, ועוד יותר מבחינה מוראלית הרתעתית.
(שלא יצא חוטא נשכר...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 15/09/2020 19:27:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 20:30 לינק ישיר 

אליבא כתב:

נוירולוג כתב:

לצפייה בוידאו:

נדפק לו המוח לגמרי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לה''ו. הפוך. ככה הוא מדבר בפיכחון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:08 לינק ישיר 
אוי לו ואוי לנפשו...האיש דורש אל המתים למהדרין.

אדם_ה1 כתב:
מושג חדש, נביאי הקבר...

(דברים יח, י-יג): "לא ימצא בך מעביר בנו ובתו באש, קוסם קסמים, מעונן ומנחש ומכשף. וחובר חבר ושואל אוב וידעוני ודורש אל המתים. כי תועבת ה' כל עושה אלה, ובגלל התועבות האלה ה' אלקיך מוריש אותם מפניך. תמים תהיה עם ה' אלקיך".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 22:39 לינק ישיר 

הקורונא היא רק לגוים . כידוע ליודעי חן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב הרוש מעדכן: רבי נחמן אמר לי להגיד לכם שהוא אוהב אתכם ועושה הכל לטובתכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext