| נשלח ב-15/9/2020 18:06 |
|
| |
לשנות את הגישה
במקום לנסות כל הזמן להסביר למזלזלים למה ומה. נאמץ טענה אחת ברורה. זה החוק. החוק אוסר התקהלות לתפילות בחלל סגור. ומתיר הפגנות בבלפור. למה? ככה! יש לך בעיה עם זה תצא לשטח פתוח להפגין. (על הדרך תתפלל כבר גם בשטח ההפגנה, לא יעשו לך כלום). אופציה נוספת היא, להכריע את הענין בקלפי. בבחירות הבאות. בינתיים איך אומרים אנו ב"גלות" וזה הפורמט. בהצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 18:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 18:17 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
מושגים יקירי
לידיעתך החוק אוסר גם כשיש חשש שידוכים לילדים...
|
|
אני לא צריך את החוק כדי לשמור, אני מבין את זה בשכל! אני אכן שומר את החוק. מלבד אותה שבת ש'עברתי' על החוק. הדיון הוא תאורטי... האם צפצוף גדול וממושך באופן רשמי וממוסד על החוק, זה כמו נפילה של אזרח שמכיר בעבירה ומצטער עליה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 20:52 |
|
| |
יוחנןש
חרדים לדבר ה', לא רואים עצמם שייכים וכפופים באמת לעולם החוקים הישראלי. נקודה סוף.
אם אתה סוגד לחוקים אנושיים מבית היוצר הישראלי, תעלה נא את הגיגיך באתר סרוגים / ערוץ 7 ואביזרייהו.
תוקן על ידי יוחנןש ב- 15/09/2020 20:52:28
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 20:58 |
|
| |
מצדרביעי
| יוחנןש כתב: |  | חרדים לדבר ה', לא רואים עצמם שייכים וכפופים באמת לעולם החוקים הישראלי. נקודה סוף.
אם אתה סוגד לחוקים אנושיים מבית היוצר הישראלי, תעלה נא את הגיגיך באתר סרוגים / ערוץ 7 ואביזרייהו.
תוקן על ידי יוחנןש ב- 15/09/2020 20:52:28 |
|
אלמלא מוראה של מלכות, איש את רעהו חיים בלעו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:03 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| יוחנןש כתב: |  | חרדים לדבר ה', לא רואים עצמם שייכים וכפופים באמת לעולם החוקים הישראלי. נקודה סוף.
|
אלמלא מוראה של מלכות, איש את רעהו חיים בלעו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:04 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | יוחנןש
חרדים לדבר ה', לא רואים עצמם שייכים וכפופים באמת לעולם החוקים הישראלי. נקודה סוף.
|
אם אתה סוגד לקנאות חשוכה פונדמנטליסטית, העלה נא הגיגיך בגיליונות של תורה ויראה, נקורי טרתא, ודומיהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:23 |
|
| |
מצדרביעי
חזרתי ובקשתי ממך כמה פעמים, שאם אין ברצונך להכיר בסמכות המלכות, הדעת נותנת שעליך להתנתק ממנה לגמרי, וכמובן לא ליהנות משירותיה (בתי"ח אם חלילה תצטרך, להצביע בבחירות וכיו"ב).
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:45 |
|
| |
חזרתי ובקשתי ממך כמה פעמים, שאם אין ברצונך להכיר בסמכות המלכות, הדעת נותנת שעליך להתנתק ממנה לגמרי, וכמובן לא ליהנות משירותיה (בתי"ח אם חלילה תצטרך, להצביע בבחירות וכיו"ב). |
|
למה בדיוק? אני לא משלם מס כשאר הנתינים? בתי החולים נבנים מהכסף שלי באותו מידה שהם נבנים מהכסף שלך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:50 |
|
| |
אם מישהו עבר את הכביש לא במעבר חצייה, לא מטפלים בו בבית חולים? משאירים אותו למות כי עבר על החוק? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:51 |
|
| |
מה שנוח להם עושים, משתמשים במנעמי הקידמה, עד שזה פוגע באזורי הנוחות, אירועי הנסיכויות... שם זה השלטון הציוני הכופר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:56 |
|
| |
חזרתי ובקשתי ממך כמה פעמים, שאם אין ברצונך להכיר בסמכות המלכות, הדעת נותנת שעליך להתנתק ממנה לגמרי, וכמובן לא ליהנות משירותיה (בתי"ח אם חלילה תצטרך, להצביע בבחירות וכיו"ב). |
|
למה בדיוק?
אני לא משלם מס כשאר הנתינים?
בתי החולים נבנים מהכסף שלי באותו מידה שהם נבנים מהכסף שלך!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 21:58 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
למה בדיוק?
אני לא משלם מס כשאר הנתינים?
בתי החולים נבנים מהכסף שלי באותו מידה שהם נבנים מהכסף שלך!
|
|
תהיה אמיתי, החרדים משלמים מסים אבל לא כשאר הנתינים!
|
|
מה זה קשור לחרדים? אני אישית משלם מס וזכותי לקבל את התמורה! וכי האתיופים לא מקבלים שרות כי הם עובדי כפיים ולא משלמים הרבה מס?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 22:03 |
|
| |
אם מישהו עבר את הכביש לא במעבר חצייה, לא מטפלים בו בבית חולים?
משאירים אותו למות כי עבר על החוק?
|
|
למשל ח"ו בזמן תאונה, ויש שתי פצועים קשה, אחד הוא הדורס שנהג בצורה פושעת ורשלנית, והשני הוא הנדרס על לא עוול בכפו!! ויש אפשרות לטפל רק בפצוע אחד. במי מוסרי יותר לטפל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 22:05 |
|
| |
|
|
למשל ח"ו בזמן תאונה, ויש שתי פצועים קשה,
אחד הוא הדורס שנהג בצורה פושעת ורשלנית, והשני הוא הנדרס על לא עוול בכפו!!
ויש אפשרות לטפל רק בפצוע אחד.
במי מוסרי יותר לטפל?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2020 22:07 |
|
| |
|
|
למשל ח"ו בזמן תאונה, ויש שתי פצועים קשה,
אחד הוא הדורס שנהג בצורה פושעת ורשלנית, והשני הוא הנדרס על לא עוול בכפו!!
ויש אפשרות לטפל רק בפצוע אחד.
במי מוסרי יותר לטפל?
|
|
במי שמניח תפילין ושומר תורה ומצוות
|
|
|
|
|
|
|