בית פורומים בחדרי חרדים

עוד קרבן קורונה ר' יצחק מאיר ב"ר יוסף שיף ז"ל (48)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2020 23:13 לינק ישיר 
עוד קרבן קורונה ר' יצחק מאיר ב"ר יוסף שיף ז"ל (48)

ר' יצחק מאיר שיף ז"ל (48) נפטר מקורונה חודרנית
בן ר' יוסף ואיטא שיף ז"ל
שנפטרו גם הם בטרם עת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:18 לינק ישיר 

זה לא שהם מתכחשים לקורונה (כמו הפלג העציצי) אלא שהרבה אמר שהוא מעדיף את בריאות הנפש של החסידים שלו גם אם זה בא על חשבון משפחות שנכחדות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:20 לינק ישיר 

בד"ה

אירוע מוחי עלול לדבק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:21 לינק ישיר 

פלדלפי,
בגור או בקרלין יש התפרצויות של מחלות נפש בגלל ששמרו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 20/09/2020 23:22:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:28 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
זה לא שהם מתכחשים לקורונה (כמו הפלג העציצי) אלא שהרבה אמר שהוא מעדיף את בריאות הנפש של החסידים שלו גם אם זה בא על חשבון משפחות שנכחדות 
ואני לתומי חשבתי שבגור מטפלים בנושא בריאות הנפש בדרכים אחרות.... בכל מקרה אשמח לדעת יותר על הנפטר, מי שיכול לפרט או להעלות את תמונתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:29 לינק ישיר 
פלדלפי

מושגים כתב:
פלדלפי,
בגור או בקרלין יש התפרצויות של מחלות נפש בגלל ששמרו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תשאל את הרבע מבעלז... זה מה שהוא אמר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:46 לינק ישיר 

בבעלז לא רק מתים, תספר גם על עשרות שהיו חולים קשים ושכבו בין חיים למוות וניצלו:

‏נס גדול בלונדון - הנגיד הרב שלמה ראנד חבר הנהלת מוסדות בעלזא בלונדון שהיה מאושפז במצב קריטי בבית החולים בלונדון במשך כמה חודשים הגיע בליל ראש השנה לביהמ"ד 'נחלת שלמה' בעלזא בלונדון והתקבל בשירה והתרגשות על ידי החסידים שאיחלו לו שנה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2020 23:50 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

בבעלז לא רק מתים, תספר גם על עשרות שהיו חולים קשים ושכבו בין חיים למוות וניצלו:

‏ס גדול בלונדון - הנגיד הרב שלמה ראנד חבר הנהלת מוסדות בעלזא בלונדון שהיה מאושפז במצב קריטי בבית החולים בלונדון במשך כמה חודשים הגיע בליל ראש השנה לביהמ"ד 'נחלת שלמה' בעלזא בלונדון והתקבל בשירה והתרגשות על ידי החסידים שאיחלו לו שנה טובה.

כנראה שנפגעו רק בגוף ולא בנפש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 00:30 לינק ישיר 

אף אחד לא מתכחש לקורונה.

אבל בפועל גם אף אחד לא יודע איך מתמודדים עם הקורונה, וכל מה שמשרד הבריאות עשה התגלה כבדיחה ולפעמים גם בדיחה כואבת.

אנשים ששמרו על עצמם ונכנסו לחרדות, הפסיקו להתפלל בבתי כנסת, סגרו ישיבות, הסתבכו עם הקפסולות, נדבקו ובהמוניהם.
ואילו אנשים מיושבים בדעתם שלא נכנסו לחרדות והמשיכו להתפלל במנין, ולא סגרו את הישיבות, לא נדבקו, ובכל אופן לא נדבקו יותר.

ולכן כיום רוב הציבור הפסיק להאמין לכל ההודעות וההוראות שיוצאות ממשרד הבריאות, ושולחיהם הקדושים יתד וחבריו, שיש להם 'רק' מצוה אחת בתורה 'ונשמרתם'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 00:35 לינק ישיר 

timobl כתב:

אף אחד לא מתכחש לקורונה.

אבל בפועל גם אף אחד לא יודע איך מתמודדים עם הקורונה, וכל מה שמשרד הבריאות עשה התגלה כבדיחה ולפעמים גם בדיחה כואבת.

אנשים ששמרו על עצמם ונכנסו לחרדות, הפסיקו להתפלל בבתי כנסת, סגרו ישיבות, הסתבכו עם הקפסולות, נדבקו ובהמוניהם.
ואילו אנשים מיושבים בדעתם שלא נכנסו לחרדות והמשיכו להתפלל במנין, ולא סגרו את הישיבות, לא נדבקו, ובכל אופן לא נדבקו יותר.

ולכן כיום רוב הציבור הפסיק להאמין לכל ההודעות וההוראות שיוצאות ממשרד הבריאות, ושולחיהם הקדושים יתד וחבריו, שיש להם 'רק' מצוה אחת בתורה 'ונשמרתם'.

עד מתי לעדה הרעה הזאת של ניקים שמצדיקים כל הזמן את הזלזול בהנחיות.
אין כאן מחילה סליחה וכפרה, אבל יש כאן היתממות, אנוכיות, ואכזריות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 01:04 לינק ישיר 

לפעמים הדת הזו מביאה כל מיני אנשים להזיות קשות וליצירת עולם מדומיין משלהם. בעיה קשה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 01:59 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

לפעמים הדת הזו מביאה כל מיני אנשים להזיות קשות וליצירת עולם מדומיין משלהם. בעיה קשה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא מובן לאיזה דת אתה מתכוון, לדת החסידות או לדת חפצי החיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 02:07 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
אתה שמעת במו אזניך? יכול לשלוח הקלטה אולי? יש לי כמה קרובי משפחה בעלזערס ואף אחד לא שמע את זה משום מה. זה הכל פרשנויות בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2020 08:03 לינק ישיר 

האשכול מספר אלף ארבע מאות וארבעים ושמונה של משועממי מכניבקא האם במכניבקא לא צוחקים על הוראות הקורונה?..........................???????????????????
תמונות של מאות חסידי מכניבקא במעמד סליחות בבית המקדש מכניבקא ברחוב האדמור מגור באתר כיכר השבת, אף אחד ללא מסיכה 
תפילות ראש השנה אף אחד ללא מסיכה, אני קורא לכולם לכו לראות .

האם לא מספיק הקורבנות של הקורונה שמכניבקא משלמת האברך היקר הוכאייזק ממכניבקא לונדון שהשאיר שתיים עשרה ילדים בן שלושים וחמש ועוד מונשמים ומורדמים 
ככלב השב על קיאו.הרסתם את הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2020 17:54 לינק ישיר 

די פטירה פין ר' יצחק מאיר שיף ז"ל איז נאך א וייטאגליכער דוגמא פין א יוד וואס איז נפטר געווארן וועגן קאראנע און נישט פין קאראנע.
די בני המשפחה פארציילן, אז ר' יצחק מאיר ז"ל האט געהאט א לונגן אנצינדונג און איז געגאנגען צום דאקטער פאר באהנדלונג.
דער דאקטאר האט עס אוועק געמאכט, "ס' איז נאר קאראנע, מען דארף גארנישט טוהען, ס' וועט אריבער גיין" וכו'.
ר' יצחק מאיר ז"ל האט זיך ממש איינגעבעטן ביים דאקאטער פאר באהנדלונג אזוי אנטיביאטיק וכו' (ער האט געהאט א לונגן אנצידונג אויך די ווינטער, און בכלל געלוטן אויף די לונגן), ואין קול ואין עונה.
צום סוף ווען ער איז אריין אין שפיטאל איז שוין געווען צו שפעט.
אבינו מלכנו מנע מגיפה מנחלתך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עוד קרבן קורונה ר' יצחק מאיר ב"ר יוסף שיף ז"ל (48)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext