בס"דדאי עכשיו זה סופי... החלטתי שאני הראשונה בעז"ה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 02:43:12
מה זה אומר ? שאת שוברת את הפסקת הדייטים ? למרות הקורונה ?
נשלח ב-23/9/2020 03:26
חייכנית770
בס"ד
חחח שאלה קשה... בעקבות כך שמצאתי תרסיס הגנה לאף...אז יתכן שאחרי החגים אשקול זאת, כמובן רק בתנאי שהבחור יבטיח מראש שישים מסכה בפה כשהוא מדבר וכמובן רק אם אקבל אישור מרב וכו'...מה אומרת?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 03:27:11
נשלח ב-23/9/2020 03:46
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דחחח שאלה קשה... בעקבות כך שמצאתי תרסיס הגנה לאף...אז יתכן שאחרי החגים אשקול זאת, כמובן רק בתנאי שהבחור יבטיח מראש שישים מסכה בפה כשהוא מדבר וכמובן רק אם אקבל אישור מרב וכו'...מה אומרת?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 03:27:11
אני לא בטוחה שהבחור יסכים, אבל אולי יש מצב בכל מקרה זה עדיף על כלום
נשלח ב-23/9/2020 03:50
חייכנית770
בס"ד
חחח שכחת שני בחורה מיוחדת... כך שבטוח שכן...
ברור שזה עדיף על כלום... לפחות אוכל כבר להתחיל עם ניסוי "בת שלמה במגדל", כפי שהבטחתי לעצמי...תתכונני אם בא לך גם להצטרף...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 03:53:55
נשלח ב-23/9/2020 12:19
סטאטית כתבה:
עדיין לא היה לי דייט ברשמי.... אבל אין לי בעיה לתת את בחור השנה- לסתם בחור, ולא סתם... אני אוהבת את השנינות שלך, את העקשנות( עקשנות בקטע טוב כמובן... עומד על שלך, בלי להשתפן).... אחלה בחור...
חחחח עכשיו אני מאושר. לא רוצה לומר שעשיתם לי את השנה כי יש עוד 360 ימים אבל...
הוא לא נחבא אל הכלים......פשוט הוא ג'ינג'י נמרץ... בזמן שהוא כאן הוא כבר מנקה 5 חדרים וגם מזמין 5 משקפיים ל10 שנים הבאות במבצע... וכמובן אוכל ורואה סרט מדע בדיוני במקביל...
הוא לא נחבא אל הכלים......פשוט הוא ג'ינג'י נמרץ... בזמן שהוא כאן הוא כבר מנקה 5 חדרים וגם מזמין 5 משקפיים ל10 שנים הבאות במבצע... וכמובן אוכל ורואה סרט מדע בדיוני במקביל...
סרט עכשו נשמע טוב סטאטית, יש לך סרט קוראני להמליץ לי לחול המועד ? אין לי מה לעשות בחול המועד הזה עד שיש לי חופש
חחח שאלה קשה... בעקבות כך שמצאתי תרסיס הגנה לאף...אז יתכן שאחרי החגים אשקול זאת, כמובן רק בתנאי שהבחור יבטיח מראש שישים מסכה בפה כשהוא מדבר וכמובן רק אם אקבל אישור מרב וכו'...מה אומרת?
בס"דחחח שכחת שני בחורה מיוחדת... כך שבטוח שכן...ברור שזה עדיף על כלום... לפחות אוכל כבר להתחיל עם ניסוי "בת שלמה במגדל", כפי שהבטחתי לעצמי...תתכונני אם בא לך גם להצטרף...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/09/2020 03:53:55
מה זה אומר הניסוי הזה ? להיכנס איתך למגדל גבוה ולחכות לבחור שיבוא ? מה אם יבוא רק אחד ?
נשלח ב-23/9/2020 13:23
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"דהוא לא נחבא אל הכלים......פשוט הוא ג'ינג'י נמרץ... בזמן שהוא כאן הוא כבר מנקה 5 חדרים וגם מזמין 5 משקפיים ל10 שנים הבאות במבצע... וכמובן אוכל ורואה סרט מדע בדיוני במקביל...
סרט עכשו נשמע טוב סטאטית, יש לך סרט קוראני להמליץ לי לחול המועד ?אין לי מה לעשות בחול המועד הזה עד שיש לי חופש
נניח סדרה של 12 שעות, תבזבז לי יומיים חוץ מזה יש לי לבשל ולנקות בבית וזהו... משעמם
נשלח ב-23/9/2020 14:02
בתתימן
סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
חייכנית770
בס"דחחח שאלה קשה... בעקבות כך שמצאתי תרסיס הגנה לאף...אז יתכן שאחרי החגים אשקול זאת, כמובן רק בתנאי שהבחור יבטיח מראש שישים מסכה בפה כשהוא מדבר וכמובן רק אם אקבל אישור מרב וכו'...מה אומרת?