|
|
| נשלח ב-27/9/2020 01:25 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | כן, את זה הבנתי... רק שההורים מעדיפים שאני כ-בת, לא אסתובב במקומות האלו.. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2020 14:54 |
|
| |
חייכנית770
| סטאטית כתב: |  | נכון שאפשר להידבק שוב, אבל בגלל זה אני הכי מקפידה על הכללים, יותר מכאלו שלא נדבקו, וזה משגע אותי שאנשים לא מקפידים, ומזלזלים, ויש לי חברה שהיא מכחישת קורונה, שזה בכלל משגע אותי, כי אני הייתי שם, ועברתי את זה.... ובאמת, הדבר האחרון שאני ארצה זה להידבק שוב. קראתי בדיוק אתמול על מישהו שנדבק פעם שניה:
לגבי מה שאמרת, חייכנית, על להתרחק, זה נכון, אבל לא בכל המקרים, אצלי נגיד עדיין לא עברו חודשיים מאז שהבראתי...
|
|
בס"ד
הבנתי...תודה על ההסבר מתוקה... אני מקווה בשבילך שלא תדבקי שוב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 00:47 |
|
| |
בעז"ה... מתפללת על זה כל הזמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 01:44 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | בעז"ה... מתפללת על זה כל הזמן... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:00 |
|
| |
אני עדיין לא חזרתי לעבוד, אני בלימודים עדיין, שנה אחרונה... וכשאני כן אעבוד בין לביו, אני אהיה עם מסיכה... זה ברור..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:13 |
|
| |
בס"ד
כל הכבוד לך... העיקר שעכשיו את מקפידה טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:31 |
|
| |
| סטאטית כתב: |  | מי שהיה לו פעם את הנגיף יש לו פחות סיכוי להדבק, ולכן גם דיברו על אפשרות להכניס מתנדבים חולים לשעבר למחלקת קורונה בבתי חולים נשלח מהאנדרואיד שלי
הייתי ממש רוצה, זה לא הכי אפשרי, אז שמעתי שמחפשים תרומות דם מחולים שהבריאו, אז בעז"ה אני והמשפחה שלי הולכים אחרי החגים לתרום... |
|
תרומת פלסמה*
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:33 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מי שהיה לו פעם את הנגיףיש לו פחות סיכוי להדבק, ולכן גם דיברו על אפשרותלהכניס מתנדבים חולים לשעברלמחלקת קורונהבבתי חולים נשלח מהאנדרואיד שלי הייתי ממש רוצה, זה לא הכי אפשרי, אז שמעתי שמחפשים תרומות דם מחולים שהבריאו, אז בעז"ה אני והמשפחה שלי הולכים אחרי החגים לתרום...תרומת פלסמה* |
|
המדייק בע"מ...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 02:43 |
|
| |
זה שונה, תרמתי דם כמה פעמים, אני יודע מה זה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 03:02 |
|
| |
בס"ד
אדם כמה דם לקחו ממך? איך זה מרגיש אחרי?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 03:14 |
|
| |
כמעט חצי ליטר.. לרוב קצת עייפות, אבל פעם אחת ירד לי הלחץ דם דרסטית ולא היה נעים.. (כנראה לא שתיתי מספיק לפני)
|
|
|
|
|