בית פורומים בחדרי חרדים

הרב דוד יוסף נועץ בחברי מועצת חכמי התורה לפני שזעק לסגור בתי כנסת בכיפור ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2020 15:44 לינק ישיר 
הרב דוד יוסף נועץ בחברי מועצת חכמי התורה לפני שזעק לסגור בתי כנסת בכיפור ?

בשני גלי הקורונה התייצב הרב דוד יוסף מול המצלמות וזעק לסגור את בתי הכנסת , בעקבות כך הוא זוכה לרייטינג גבוה והערצה בחוגי השמאל והתקשורת .

רק מעניין האם הוא נועץ לפני זה עם חבריו במועצת חכמי התורה וחכם שלום כהן שליט''א או שעושה זאת על דעת עצמו ?

אם נועץ והם מסכימים עם דעתו אז למה הוא היחיד מבין חברי המועצת שזועק ? ולמה אריה דרעי וש''ס לא מתואמים איתו ?

ואם לא נועץ אז תסבירו לי מה קורה שם במועצת החכמים ? אין קו אחיד והחלטות משותפות ? ומה עם דעתו של חכם שלום שעומד ''בראש'' מועצת החכמים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2020 19:36 לינק ישיר 

"הוירולוג" הרב דד יוסף הפך להיות נער שלוחיות בידי...מעניין שלא שמענו אותו כשעשרות אלפי מפגינים יצאו להדביק אחרים. הרי בדרך כלל חברי המועצה בשס עושים מה שהרב דרעי מורה להם? הפעם חייבים לעשות  הכרזה ולא בשושו, כדי שנוכל לסגור את בתי הכנסת וגם שהצדיקים משס ימשיכו לחמם את הכיסאות מסביב לשולחן הממשלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2020 22:59 לינק ישיר 

מה שלום הרב? מאז שדווח שהוא חלה בקורונה אני מתפלל עליו. כולי תקוה שהתפילות הועילו, אבל למה לא מעדכנים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב דוד יוסף נועץ בחברי מועצת חכמי התורה לפני שזעק לסגור בתי כנסת בכיפור ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext